- 4 Kasım 2013
- 429
- 57
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)
günaydınlar
ayy erken kalkmayı unutmuşum kocişle kahvaltı yapim dedim 7.30 da kalktım ama hala açılamadım :) 5 aydır çalışmıyorum alışmışım rahata
çalışanların allah yardımcısı olsun
evet ilk ama arkadaşlar tekmeleri falan hissettiğini yazınca bunalıma giriyorum
teşekkürler.
doğru valla.. Ben işi bırakalı bugün 4.gün iş günü olarak ama öyleee rahatım kiiii sorma.. (aaaay çok kıskandırmayalım çalışmak zorunda olanlar var)
canım hemen hemen aynı haftadayız senle boşuna kendini strese sokma kişiden kişiye değişiyomuş bu durum ben bazen çok bariz hissediyorum hareketleri bazen hiç hissedemiyorum kiloyada bağlıymış hani zayıf insan daha çabuk hisseder karın bölgesinde kilo varsa daha geç yanii
bakalım 21 ocakta detaylı ultrason var ozaman cinsiyette hareketleri de netleşir inşallah :) Teşekkürler...
doğru valla.. Ben işi bırakalı bugün 4.gün iş günü olarak ama öyleee rahatım kiiii sorma.. (aaaay çok kıskandırmayalım çalışmak zorunda olanlar var)
kızlarrr niye uyandınız ozamaaaannnn uyusanıza yahuuu oh miss gibi evdesiniz keyif yapın
kızlarrr niye uyandınız ozamaaaannnn uyusanıza yahuuu oh miss gibi evdesiniz keyif yapın
oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)
kız yazık adamın içi çıktı kahvaltı yok çay yok hep pastane hep pastane dedim kahvaltı yapsın bi daha ne zaman olur bilmiyorum artık
kız yazık adamın içi çıktı kahvaltı yok çay yok hep pastane hep pastane dedim kahvaltı yapsın bi daha ne zaman olur bilmiyorum artık
valla kıskandırdınız beni.Çalışmak çok zoruma gidiyor.Akşam eve git yemek yap,çamaşır,ütü yoruluyorum.Memurum şu 4 ay geçse de bende biraz rahatlasam.
valla kıskandırdınız beni.Çalışmak çok zoruma gidiyor.Akşam eve git yemek yap,çamaşır,ütü yoruluyorum.Memurum şu 4 ay geçse de bende biraz rahatlasam.