- 21 Temmuz 2013
- 276
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben geldim..nihayet pipiyi gorebildik :)) bide resmini aldik geldik oh yaaa oglusum geliyoooo
Slm canlar slm larınızın yeni gördüm a.s artık bidahaki sefere teyzeleri ya yerim ben sizin gibi şeker teyzeleri ve onların minnak bebişlerini biz kontrolden geldik çok şükür bi sıkıntı yok ama ben pek göremedim nede doğru dürüst resmi var çok sinir oldum ama çok şükür sağlıklı bide özel olacak yok böyle bişe detaylı ultrasonu bu yüzden sevmiyorum inşallah ay sonunda 4Boyutluya geçicez inşallah orda net görürüm
oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)
Canım çok şükür bebeğin sağlıklıymış önemli olan bu.Gerisine sıkma canını bende pazartesi aynı şeyi yaşadım senin gibi.
Kizlar simdi bir arada olacaktik. Sonra hep beraber mutfaga girip biseyler hazirlayip sonra bir guzel oturup yiyecektik mmmh birbirimize bakar istahimiz acilirdi hem. Sonraa gelsin kilolar yenilsin guclu tekmeler valla boyle bir basima hiiiic yiyesim yok
masaallah kizina canimoh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)
oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)
Kizlar ben geldim..nihayet pipiyi gorebildik :)) bide resmini aldik geldik oh yaaa oglusum geliyoooo
iyi geceler kızlar faranjıt oldum ve grip çok kötü ya of geçmiyoda
Arkadaşlar günaydın,
uzun zamandır forum u takip ediyorum ama ilk kez dahil oluyorum :)
bende 19 haftayı bitirmek üzereyim ve hala cinsiyeti öğrenemedim ve daha kötüsü hareket falanda hissetmiyorum
ben mi anlamıyorum, yoksa çok gerçekten çok mu tembel kendisi ?
hala hisetmeyeniniz var mı?
evet ilk ama arkadaşlar tekmeleri falan hissettiğini yazınca bunalıma giriyorum
teşekkürler.