2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Kizlar simdi bir arada olacaktik. Sonra hep beraber mutfaga girip biseyler hazirlayip sonra bir guzel oturup yiyecektik mmmh birbirimize bakar istahimiz acilirdi hem. Sonraa gelsin kilolar yenilsin guclu tekmeler :KK9: valla boyle bir basima hiiiic yiyesim yok:KK50:

ne güzel olurdu dimi....yüzyüze birazda çekiştirirdik kocaları :)göbekleri yarıştırırdık kimin çıkmış kimin çıkmamış :))

Kızlar nbr iki gundur gıramemıştım nete bısuru sey yazmıssınız takıp edemedım:KK16: kızlar ya bızım kı bu hafta felaket acayıp tekmeler atıyor:KK16::KK16: eşim de hissedebıldı çok güzel bişey bu yaaaaaa

ne güzel canım darısı başımıza maşallah maşallahh :)

imdaaaaat :KK52: grip oldum çok feci de ösürüyorum kızlarrrr boğazım yanıyo korkuyorum bebeğim öksürürken gürültüden korkacak yada bişi olcak diye ne yapacağımı bilemiyorum doktorumu arasam kesin bi şey olmaz normaldir dicek her şeye bişi olmaz diyo deli ediyo beniii :KK53: ilaç alamam zaten bitkisel de alamam zencefille bal ve karabiber karıştırıp yedim ama napimmm başka ???? bi çare lütfen :KK43: yavrum ben öksürünce deprem oluyo zannedecekkk :26:

vala ben 2 hafta önce çok kötüydüm hem bulantı kusma hem grip çok fenadı hiç bişey yiyemedim 4 gün doktor kontrolum vardı suda eriyen antibiyotik verdi kullanabilirsin dedi bitirmedim tabi hepsini 3 gün içtim bıraktım bi de tadını sevdiğin bi pastil kullanabilirsin dedi bilmiyom artık noldu ne bitti ama çok kötüydüm o hafta 3 kilo verdim hamile kaldığımdan beri zaten alcağıma vermeye başladım ama bebiş normal büyüyo besleniyo demekki 3 hafta olcak kontrolden beri 1 kilo aldım sonunda ama hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim :)

kıskandım şimdi bırak kilo vermeyi ben normalden az yememe rağmen kilo alıyorum..nasıl iş anlamadım...ama napayım bebiş iyi olsunda razıyım kilolarıma..veririm diye düşünüyorum fazla azimli ve hırslıyımdır :) ve biraz inatçı nede olsa boğa burcu :)

oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)

dünyalar güzeli kızına maşallah :) gözünaydın canım..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)

iyi geceler kızlar faranjıt oldum ve grip çok kötü ya of geçmiyoda:KK43:

canım benim faranjit 1 ya önce bendede oldu limonsuz ıhlamur ve bal ile geçirdim ve adaçayı ile gargara yaptım ama içme adaçayını önermiyorlar pek..ama limon sakın kullanma asitik olduğu için dr kullanma dedi adaçayı ile garagara çok iyi geldi..yanmasını alıyor..
geçmiş olsun..

Arkadaşlar günaydın,

uzun zamandır forum u takip ediyorum ama ilk kez dahil oluyorum :)
bende 19 haftayı bitirmek üzereyim ve hala cinsiyeti öğrenemedim :KK43: ve daha kötüsü hareket falanda hissetmiyorum
ben mi anlamıyorum, yoksa çok gerçekten çok mu tembel kendisi ?
hala hisetmeyeniniz var mı? :KK19:

bende hissetmiyorum daha canım...hoşgeldin bu arada..paylaşımlarını bekliyoruz arkadaşım..

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı-şirin-güzel bebekleri...

günaydın güzel anne ve güzel yoldaşı :)

günaydınlar
ayy erken kalkmayı unutmuşum kocişle kahvaltı yapim dedim 7.30 da kalktım ama hala açılamadım :) 5 aydır çalışmıyorum alışmışım rahata :KK53:
çalışanların allah yardımcısı olsun

saol canım :) ama sizde hakikaten uyuyun biraz bizim yerimizede :)

günaydın a dostlar sağlıklı sıhhatli günler

günaydın annecik sanada güzel günler oldun bebişinle :)


doğru valla.. Ben işi bırakalı bugün 4.gün iş günü olarak ama öyleee rahatım kiiii sorma.. (aaaay çok kıskandırmayalım çalışmak zorunda olanlar var)


saol ya :)) kıskanıyorum valla...ben diyemiyorum işten ayrılmak istiyorum diye..valla diyemiyorumda..Allaha şükür ödenemeyecek borcumda yok ama kayınpederin yanında olunca diyemiyorum sabredeyim diyorum..sonra zaten ne olur bilmiyorum enazından nisana kadar..şimdi benim yaptığım işide benden başka burda yapan yok..yavaştan herşeyi not aldım nasıl yapılıyor hangi gün ne yapılıyor diye yazdım kağıtlara nisanda artık yeni personel alınca anlatırım yardımcı olur..aslında erken kalkmak haricinde ve güniçinde çok uykum gelmesi hariç şikayetimde yok ama bilmiyorum işte ..kısmet bakalım..yapamam gibide geliyor sonra iki gün evde kalınca oh diyorum ne güzel..:)


kızlarrr niye uyandınız ozamaaaannnn uyusanıza yahuuu oh miss gibi evdesiniz keyif yapın:KK24:

keisnlikle katılıyorum sana canım :) uyuyun hadi :)

Gunaydin şekerler! Ne var ne yok ne alemdesiniz? Uykular alindi mi? Ben size ne diycem uzun suredir sabah kalkinca sut icemiyordum. Sabah yine cok ac kalktim. Kahvaltimi isyerinde yapiyorum ama ise gidene kadar ki bir saat acliktan kivranarak geciyordu. Bugun ise gozumu kararttim bulanti ihtimali olmasina ragmen sutumu ictim.ama bulanmadi hem de kahvaltiya kadar da beni tuttu.Artik boyle yapacagim .siz se deneyin belki siz de artik icebilirsiniz.tek yapmak gereken gozu karartmak.:KK17:

:) günaydınnnn....uyku işine hiç girme deli gibi uykum var artık gece yatağa 11de geçiyorum ve ona rağmen yetmiyor yetmiyor...

bende calısıorum ozel sektor hatta zor sartlarda ama elımde degıl doguma kadar sabretmem lazım :KK5:

Allah çalışan annelerede sabır versin...az kaldı canım günler geçiyor..bende bekliyorum nisan gelsin izne ayrılayım diye :)

bende evlenince mecbur bıraktım işi e burası da yazlık yer olduğu için kışın iş bulamadım yoksa bende çalışcaktım bebişte piyango oldu zaten tabi maddi sıkıntılarımız var hala düğünden çıktık herkes bebiş kısmetiyle gelir diyo inş şanslı olur kızım :KK16:

aynen öyle canım..kısmetiyle gelir bebişin..sağlık sıhhat olsunda para öyle yada böyle oluyor..sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)

Kızlar ya bel ağrısı çeken var mı ?
Hamileliğimin ilk ayından itibaren bel ağrısı yaşadım önceden oturunca geçiyordu şimdi öyle şiddetli ki uyurken otururken hiç geçmiyor. Delircem bu ağrıdan hele ayakta 2 dk bile duramıyorum. Dün ağladım sinirimden daha şimdiden böyle olursa karnım büyüyünce ne yapıcam ben ya. Doktor da bişey yapmıyor

ben sürekli belağrısı çekmiyorum evde temizlik ütü gibi birşey yaptıysam bazen yemek yaptığımda bile ağrıyor aslında günboyu ayaklarım sandalyeden sarkıtıp çalışıyorum destek yastıkta koymadım belime ama eve gidincede uzanıyorum...yatıyorum..öyle..geçmişolsun canım inşallah en kısa zamanda azalır ağrıların..

merhaba anneler size sorum tetanos aşısı kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?

ayrıca şuan 20. haftadayım ve sadece 2 kilo aldım. sizlerin kiloları nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
:KK9:

bedne henüz yaptırmaıdm 20sinde randevum var ozaman sorucam doktoruma...kiloya hiç girme ben aldım ama kaç kilo aldım onu inan net bilmiyorum ama kesin 4 kilo aldım :KK43:( ama takmıyorum :)
 
canım aşı 20.hafta civarında yapılıyor sağlık ocağı çağırıyor.. Kilo açısından da ben 4 ayda 4.5 kilo aldım, doktorum iyi gidiyorsun dedi..

sağlık ocağı çağırdı beni ama ben randevu tarihini unuttum yaa. ben neden kilo alamıyorum,sadece karnımda değişiklik var diğer her tarafım aynı ölçülerde. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olcak,merakla bekliyorum. çok saol :KK9:
 
bende işyerinden kalma sinir sıkışması var tek korkum hamilelikte karşıma çıkmasıydı öyle de oldu bazen çok ağrı yapıyo ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma vuruyo bazende hiç olmuyo bende korkuyorum ilerde napıcam diye doktor fizik tedavi uzmanına gözükmen lazım dedi ama onlarda bişey yapamazlar dedi çekcez yani bunu böyle :KK50::KK50:

Canim bende bel fitigi ameliyatindan sonra hamile kaldim. Hem beyin cerrahi hen kadin dogum uzmani hamileligin ilerleyen doneminde agrilarimin olacagini soylemisti. Benimde senin gibi ilk aylarda agrimaya basladi belim. Son aylara dogru gecti. Meger bizde bebek yeli derler tiptaki karsiligini bilmiyorum ama oymus. Yururken zorluk cekiyodum kalcamin icinde bir agri vardi hatta disardan bakanda anlardi yuruyusumden o derece. Bu hamileligimde de yine kalcamin ust kisimlarinda agri var hele sirt ustu uzandigimda kilitleniyorum resmen. Ins bu da kisa surer
 
Ben sana eslik ederim canim.ben de kendi istegimle kismetse son uc haftaya kadar calismak , bebekle daha cok zaman geçirmek istiyorum.Bakalim insallah bir hastalik ters giden bir sey olmaz da calisabilirim.sabah kalkmalar ve aksam eve donus olmasa isyerinde rahatim aslinda.bu arada iki hamis kahvalti yapsak gercekten guzel olurdu artik masayi bile yerdik herhalde.Yemek kavgasi yaparmisiz hayiir o son zeytini bwn yiycek tim diye hahahhaha:KK1:


Üzülmeyin canlar bende sizdenim :KK70:. Kısmetse bende son 3 haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. Benim bir avanatajım var iş yerime önceden dolmuşla gidip gelirken şimdi servis kullanıyorum bu çok ii oldu benim için.
 
canım aşı 20.hafta civarında yapılıyor sağlık ocağı çağırıyor.. Kilo açısından da ben 4 ayda 4.5 kilo aldım, doktorum iyi gidiyorsun dedi..

sağlık ocağı çağırdı beni ama ben randevu tarihini unuttum yaa. ben neden kilo alamıyorum,sadece karnımda değişiklik var diğer her tarafım aynı ölçülerde. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olcak,merakla bekliyorum. çok saol :KK9:
 
bende işyerinden kalma sinir sıkışması var tek korkum hamilelikte karşıma çıkmasıydı öyle de oldu bazen çok ağrı yapıyo ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma vuruyo bazende hiç olmuyo bende korkuyorum ilerde napıcam diye doktor fizik tedavi uzmanına gözükmen lazım dedi ama onlarda bişey yapamazlar dedi çekcez yani bunu böyle :KK50::KK50:

Canim bende bel fitigi ameliyatindan sonra hamile kaldim. Hem beyin cerrahi hen kadin dogum uzmani hamileligin ilerleyen doneminde agrilarimin olacagini soylemisti. Benimde senin gibi ilk aylarda agrimaya basladi belim. Son aylara dogru gecti. Meger bizde bebek yeli derler tiptaki karsiligini bilmiyorum ama oymus. Yururken zorluk cekiyodum kalcamin icinde bir agri vardi hatta disardan bakanda anlardi yuruyusumden o derece. Bu hamileligimde de yine kalcamin ust kisimlarinda agri var hele sirt ustu uzandigimda kilitleniyorum resmen. Ins bu da kisa surer
 
Ben sana eslik ederim canim.ben de kendi istegimle kismetse son uc haftaya kadar calismak , bebekle daha cok zaman geçirmek istiyorum.Bakalim insallah bir hastalik ters giden bir sey olmaz da calisabilirim.sabah kalkmalar ve aksam eve donus olmasa isyerinde rahatim aslinda.bu arada iki hamis kahvalti yapsak gercekten guzel olurdu artik masayi bile yerdik herhalde.Yemek kavgasi yaparmisiz hayiir o son zeytini bwn yiycek tim diye hahahhaha:KK1:


Üzülmeyin canlar bende sizdenim :KK70:. Kısmetse bende son 3 haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. Benim bir avanatajım var iş yerime önceden dolmuşla gidip gelirken şimdi servis kullanıyorum bu çok ii oldu benim için.
 
Ben sana eslik ederim canim.ben de kendi istegimle kismetse son uc haftaya kadar calismak , bebekle daha cok zaman geçirmek istiyorum.Bakalim insallah bir hastalik ters giden bir sey olmaz da calisabilirim.sabah kalkmalar ve aksam eve donus olmasa isyerinde rahatim aslinda.bu arada iki hamis kahvalti yapsak gercekten guzel olurdu artik masayi bile yerdik herhalde.Yemek kavgasi yaparmisiz hayiir o son zeytini bwn yiycek tim diye hahahhaha:KK1:

biz birbirimizin halinden anlarız ozaman tatlım bebeğimle vakit geçirmek istiyorum bende benimde rahat işim ama yinede hergün kalkıp gelmek zor oluyo :KK50: yok canım kavga etmezdik bol bol koyardık masaya valla ohh mis gibi patetes kızartmaları filan sölerdik dilediğimizce yerdik kızzzzz:KK56:
 
canım aşı 20.hafta civarında yapılıyor sağlık ocağı çağırıyor.. Kilo açısından da ben 4 ayda 4.5 kilo aldım, doktorum iyi gidiyorsun dedi..

sağlık ocağı çağırdı beni ama ben randevu tarihini unuttum yaa. ben neden kilo alamıyorum,sadece karnımda değişiklik var diğer her tarafım aynı ölçülerde. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olcak,merakla bekliyorum. çok saol :KK9:
 
Ben sana eslik ederim canim.ben de kendi istegimle kismetse son uc haftaya kadar calismak , bebekle daha cok zaman geçirmek istiyorum.Bakalim insallah bir hastalik ters giden bir sey olmaz da calisabilirim.sabah kalkmalar ve aksam eve donus olmasa isyerinde rahatim aslinda.bu arada iki hamis kahvalti yapsak gercekten guzel olurdu artik masayi bile yerdik herhalde.Yemek kavgasi yaparmisiz hayiir o son zeytini bwn yiycek tim diye hahahhaha:KK1:

biz birbirimizin halinden anlarız ozaman tatlım bebeğimle vakit geçirmek istiyorum bende benimde rahat işim ama yinede hergün kalkıp gelmek zor oluyo :KK50: yok canım kavga etmezdik bol bol koyardık masaya valla ohh mis gibi patetes kızartmaları filan sölerdik dilediğimizce yerdik kızzzzz:KK56:
 
Kizlar simdi bir arada olacaktik. Sonra hep beraber mutfaga girip biseyler hazirlayip sonra bir guzel oturup yiyecektik mmmh birbirimize bakar istahimiz acilirdi hem. Sonraa gelsin kilolar yenilsin guclu tekmeler :KK9: valla boyle bir basima hiiiic yiyesim yok:KK50:

ne güzel olurdu dimi....yüzyüze birazda çekiştirirdik kocaları :)göbekleri yarıştırırdık kimin çıkmış kimin çıkmamış :))

Kızlar nbr iki gundur gıramemıştım nete bısuru sey yazmıssınız takıp edemedım:KK16: kızlar ya bızım kı bu hafta felaket acayıp tekmeler atıyor:KK16::KK16: eşim de hissedebıldı çok güzel bişey bu yaaaaaa

ne güzel canım darısı başımıza maşallah maşallahh :)

imdaaaaat :KK52: grip oldum çok feci de ösürüyorum kızlarrrr boğazım yanıyo korkuyorum bebeğim öksürürken gürültüden korkacak yada bişi olcak diye ne yapacağımı bilemiyorum doktorumu arasam kesin bi şey olmaz normaldir dicek her şeye bişi olmaz diyo deli ediyo beniii :KK53: ilaç alamam zaten bitkisel de alamam zencefille bal ve karabiber karıştırıp yedim ama napimmm başka ???? bi çare lütfen :KK43: yavrum ben öksürünce deprem oluyo zannedecekkk :26:

vala ben 2 hafta önce çok kötüydüm hem bulantı kusma hem grip çok fenadı hiç bişey yiyemedim 4 gün doktor kontrolum vardı suda eriyen antibiyotik verdi kullanabilirsin dedi bitirmedim tabi hepsini 3 gün içtim bıraktım bi de tadını sevdiğin bi pastil kullanabilirsin dedi bilmiyom artık noldu ne bitti ama çok kötüydüm o hafta 3 kilo verdim hamile kaldığımdan beri zaten alcağıma vermeye başladım ama bebiş normal büyüyo besleniyo demekki 3 hafta olcak kontrolden beri 1 kilo aldım sonunda ama hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim :)

kıskandım şimdi bırak kilo vermeyi ben normalden az yememe rağmen kilo alıyorum..nasıl iş anlamadım...ama napayım bebiş iyi olsunda razıyım kilolarıma..veririm diye düşünüyorum fazla azimli ve hırslıyımdır :) ve biraz inatçı nede olsa boğa burcu :)

oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)

dünyalar güzeli kızına maşallah :) gözünaydın canım..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)

iyi geceler kızlar faranjıt oldum ve grip çok kötü ya of geçmiyoda:KK43:

canım benim faranjit 1 ya önce bendede oldu limonsuz ıhlamur ve bal ile geçirdim ve adaçayı ile gargara yaptım ama içme adaçayını önermiyorlar pek..ama limon sakın kullanma asitik olduğu için dr kullanma dedi adaçayı ile garagara çok iyi geldi..yanmasını alıyor..
geçmiş olsun..

Arkadaşlar günaydın,

uzun zamandır forum u takip ediyorum ama ilk kez dahil oluyorum :)
bende 19 haftayı bitirmek üzereyim ve hala cinsiyeti öğrenemedim :KK43: ve daha kötüsü hareket falanda hissetmiyorum
ben mi anlamıyorum, yoksa çok gerçekten çok mu tembel kendisi ?
hala hisetmeyeniniz var mı? :KK19:

bende hissetmiyorum daha canım...hoşgeldin bu arada..paylaşımlarını bekliyoruz arkadaşım..

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı-şirin-güzel bebekleri...

günaydın güzel anne ve güzel yoldaşı :)

günaydınlar
ayy erken kalkmayı unutmuşum kocişle kahvaltı yapim dedim 7.30 da kalktım ama hala açılamadım :) 5 aydır çalışmıyorum alışmışım rahata :KK53:
çalışanların allah yardımcısı olsun

saol canım :) ama sizde hakikaten uyuyun biraz bizim yerimizede :)

günaydın a dostlar sağlıklı sıhhatli günler

günaydın annecik sanada güzel günler oldun bebişinle :)


doğru valla.. Ben işi bırakalı bugün 4.gün iş günü olarak ama öyleee rahatım kiiii sorma.. (aaaay çok kıskandırmayalım çalışmak zorunda olanlar var)


saol ya :)) kıskanıyorum valla...ben diyemiyorum işten ayrılmak istiyorum diye..valla diyemiyorumda..Allaha şükür ödenemeyecek borcumda yok ama kayınpederin yanında olunca diyemiyorum sabredeyim diyorum..sonra zaten ne olur bilmiyorum enazından nisana kadar..şimdi benim yaptığım işide benden başka burda yapan yok..yavaştan herşeyi not aldım nasıl yapılıyor hangi gün ne yapılıyor diye yazdım kağıtlara nisanda artık yeni personel alınca anlatırım yardımcı olur..aslında erken kalkmak haricinde ve güniçinde çok uykum gelmesi hariç şikayetimde yok ama bilmiyorum işte ..kısmet bakalım..yapamam gibide geliyor sonra iki gün evde kalınca oh diyorum ne güzel..:)


kızlarrr niye uyandınız ozamaaaannnn uyusanıza yahuuu oh miss gibi evdesiniz keyif yapın:KK24:

keisnlikle katılıyorum sana canım :) uyuyun hadi :)

Gunaydin şekerler! Ne var ne yok ne alemdesiniz? Uykular alindi mi? Ben size ne diycem uzun suredir sabah kalkinca sut icemiyordum. Sabah yine cok ac kalktim. Kahvaltimi isyerinde yapiyorum ama ise gidene kadar ki bir saat acliktan kivranarak geciyordu. Bugun ise gozumu kararttim bulanti ihtimali olmasina ragmen sutumu ictim.ama bulanmadi hem de kahvaltiya kadar da beni tuttu.Artik boyle yapacagim .siz se deneyin belki siz de artik icebilirsiniz.tek yapmak gereken gozu karartmak.:KK17:

:) günaydınnnn....uyku işine hiç girme deli gibi uykum var artık gece yatağa 11de geçiyorum ve ona rağmen yetmiyor yetmiyor...

bende calısıorum ozel sektor hatta zor sartlarda ama elımde degıl doguma kadar sabretmem lazım :KK5:

Allah çalışan annelerede sabır versin...az kaldı canım günler geçiyor..bende bekliyorum nisan gelsin izne ayrılayım diye :)

bende evlenince mecbur bıraktım işi e burası da yazlık yer olduğu için kışın iş bulamadım yoksa bende çalışcaktım bebişte piyango oldu zaten tabi maddi sıkıntılarımız var hala düğünden çıktık herkes bebiş kısmetiyle gelir diyo inş şanslı olur kızım :KK16:

aynen öyle canım..kısmetiyle gelir bebişin..sağlık sıhhat olsunda para öyle yada böyle oluyor..sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)

Kızlar ya bel ağrısı çeken var mı ?
Hamileliğimin ilk ayından itibaren bel ağrısı yaşadım önceden oturunca geçiyordu şimdi öyle şiddetli ki uyurken otururken hiç geçmiyor. Delircem bu ağrıdan hele ayakta 2 dk bile duramıyorum. Dün ağladım sinirimden daha şimdiden böyle olursa karnım büyüyünce ne yapıcam ben ya. Doktor da bişey yapmıyor

ben sürekli belağrısı çekmiyorum evde temizlik ütü gibi birşey yaptıysam bazen yemek yaptığımda bile ağrıyor aslında günboyu ayaklarım sandalyeden sarkıtıp çalışıyorum destek yastıkta koymadım belime ama eve gidincede uzanıyorum...yatıyorum..öyle..geçmişolsun canım inşallah en kısa zamanda azalır ağrıların..

merhaba anneler size sorum tetanos aşısı kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?

ayrıca şuan 20. haftadayım ve sadece 2 kilo aldım. sizlerin kiloları nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
:KK9:

bedne henüz yaptırmaıdm 20sinde randevum var ozaman sorucam doktoruma...kiloya hiç girme ben aldım ama kaç kilo aldım onu inan net bilmiyorum ama kesin 4 kilo aldım :KK43:( ama takmıyorum :)
 
canım aşı 20.hafta civarında yapılıyor sağlık ocağı çağırıyor.. Kilo açısından da ben 4 ayda 4.5 kilo aldım, doktorum iyi gidiyorsun dedi..

sağlık ocağı çağırdı beni ama ben randevu tarihini unuttum yaa. ben neden kilo alamıyorum,sadece karnımda değişiklik var diğer her tarafım aynı ölçülerde. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olcak,merakla bekliyorum. çok saol :KK9:
 
kızlar damdan düşer gibi olacak ama hiç bel ağrısı şikayeti olan var mı? daha yarısı olmadan hamileliğim bel ağrısıyla mı geçecek diye düşünür oldum. oturduğum yerden kalkarken çok sorun oluyor. ilk hamileliğimde hiç olmamıştı. 7. aydan sonra sırt ağrısı olmuştu sadece. böyle olan varmı? :KK43:
 
canım aşı 20.hafta civarında yapılıyor sağlık ocağı çağırıyor.. Kilo açısından da ben 4 ayda 4.5 kilo aldım, doktorum iyi gidiyorsun dedi..

sağlık ocağı çağırdı beni ama ben randevu tarihini unuttum yaa. ben neden kilo alamıyorum,sadece karnımda değişiklik var diğer her tarafım aynı ölçülerde. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olcak,merakla bekliyorum. çok saol :KK9:
 
bende işyerinden kalma sinir sıkışması var tek korkum hamilelikte karşıma çıkmasıydı öyle de oldu bazen çok ağrı yapıyo ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma vuruyo bazende hiç olmuyo bende korkuyorum ilerde napıcam diye doktor fizik tedavi uzmanına gözükmen lazım dedi ama onlarda bişey yapamazlar dedi çekcez yani bunu böyle :KK50::KK50:

Canim bende bel fitigi ameliyatindan sonra hamile kaldim. Hem beyin cerrahi hen kadin dogum uzmani hamileligin ilerleyen doneminde agrilarimin olacagini soylemisti. Benimde senin gibi ilk aylarda agrimaya basladi belim. Son aylara dogru gecti. Meger bizde bebek yeli derler tiptaki karsiligini bilmiyorum ama oymus. Yururken zorluk cekiyodum kalcamin icinde bir agri vardi hatta disardan bakanda anlardi yuruyusumden o derece. Bu hamileligimde de yine kalcamin ust kisimlarinda agri var hele sirt ustu uzandigimda kilitleniyorum resmen. Ins bu da kisa surer
 
Ben sana eslik ederim canim.ben de kendi istegimle kismetse son uc haftaya kadar calismak , bebekle daha cok zaman geçirmek istiyorum.Bakalim insallah bir hastalik ters giden bir sey olmaz da calisabilirim.sabah kalkmalar ve aksam eve donus olmasa isyerinde rahatim aslinda.bu arada iki hamis kahvalti yapsak gercekten guzel olurdu artik masayi bile yerdik herhalde.Yemek kavgasi yaparmisiz hayiir o son zeytini bwn yiycek tim diye hahahhaha:KK1:

biz birbirimizin halinden anlarız ozaman tatlım bebeğimle vakit geçirmek istiyorum bende benimde rahat işim ama yinede hergün kalkıp gelmek zor oluyo :KK50: yok canım kavga etmezdik bol bol koyardık masaya valla ohh mis gibi patetes kızartmaları filan sölerdik dilediğimizce yerdik kızzzzz:KK56:
 
Kizlar simdi bir arada olacaktik. Sonra hep beraber mutfaga girip biseyler hazirlayip sonra bir guzel oturup yiyecektik mmmh birbirimize bakar istahimiz acilirdi hem. Sonraa gelsin kilolar yenilsin guclu tekmeler :KK9: valla boyle bir basima hiiiic yiyesim yok:KK50:

ne güzel olurdu dimi....yüzyüze birazda çekiştirirdik kocaları :)göbekleri yarıştırırdık kimin çıkmış kimin çıkmamış :))

Kızlar nbr iki gundur gıramemıştım nete bısuru sey yazmıssınız takıp edemedım:KK16: kızlar ya bızım kı bu hafta felaket acayıp tekmeler atıyor:KK16::KK16: eşim de hissedebıldı çok güzel bişey bu yaaaaaa

ne güzel canım darısı başımıza maşallah maşallahh :)

imdaaaaat :KK52: grip oldum çok feci de ösürüyorum kızlarrrr boğazım yanıyo korkuyorum bebeğim öksürürken gürültüden korkacak yada bişi olcak diye ne yapacağımı bilemiyorum doktorumu arasam kesin bi şey olmaz normaldir dicek her şeye bişi olmaz diyo deli ediyo beniii :KK53: ilaç alamam zaten bitkisel de alamam zencefille bal ve karabiber karıştırıp yedim ama napimmm başka ???? bi çare lütfen :KK43: yavrum ben öksürünce deprem oluyo zannedecekkk :26:

vala ben 2 hafta önce çok kötüydüm hem bulantı kusma hem grip çok fenadı hiç bişey yiyemedim 4 gün doktor kontrolum vardı suda eriyen antibiyotik verdi kullanabilirsin dedi bitirmedim tabi hepsini 3 gün içtim bıraktım bi de tadını sevdiğin bi pastil kullanabilirsin dedi bilmiyom artık noldu ne bitti ama çok kötüydüm o hafta 3 kilo verdim hamile kaldığımdan beri zaten alcağıma vermeye başladım ama bebiş normal büyüyo besleniyo demekki 3 hafta olcak kontrolden beri 1 kilo aldım sonunda ama hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim :)

kıskandım şimdi bırak kilo vermeyi ben normalden az yememe rağmen kilo alıyorum..nasıl iş anlamadım...ama napayım bebiş iyi olsunda razıyım kilolarıma..veririm diye düşünüyorum fazla azimli ve hırslıyımdır :) ve biraz inatçı nede olsa boğa burcu :)

oh be şükürler olsun evimdeyim :) kızlar kontrol çok iyi geçti bebeğim büyümüş koccaman olmuş yaaa :) cinsiyetide gördük :) kızlar ya benim meğersem dünyalar güzeli bir kızım olacakmış :) desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooook teşekkür ederim canımsınız hepinizi öpüyorum :)

dünyalar güzeli kızına maşallah :) gözünaydın canım..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)

iyi geceler kızlar faranjıt oldum ve grip çok kötü ya of geçmiyoda:KK43:

canım benim faranjit 1 ya önce bendede oldu limonsuz ıhlamur ve bal ile geçirdim ve adaçayı ile gargara yaptım ama içme adaçayını önermiyorlar pek..ama limon sakın kullanma asitik olduğu için dr kullanma dedi adaçayı ile garagara çok iyi geldi..yanmasını alıyor..
geçmiş olsun..

Arkadaşlar günaydın,

uzun zamandır forum u takip ediyorum ama ilk kez dahil oluyorum :)
bende 19 haftayı bitirmek üzereyim ve hala cinsiyeti öğrenemedim :KK43: ve daha kötüsü hareket falanda hissetmiyorum
ben mi anlamıyorum, yoksa çok gerçekten çok mu tembel kendisi ?
hala hisetmeyeniniz var mı? :KK19:

bende hissetmiyorum daha canım...hoşgeldin bu arada..paylaşımlarını bekliyoruz arkadaşım..

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı-şirin-güzel bebekleri...

günaydın güzel anne ve güzel yoldaşı :)

günaydınlar
ayy erken kalkmayı unutmuşum kocişle kahvaltı yapim dedim 7.30 da kalktım ama hala açılamadım :) 5 aydır çalışmıyorum alışmışım rahata :KK53:
çalışanların allah yardımcısı olsun

saol canım :) ama sizde hakikaten uyuyun biraz bizim yerimizede :)

günaydın a dostlar sağlıklı sıhhatli günler

günaydın annecik sanada güzel günler oldun bebişinle :)


doğru valla.. Ben işi bırakalı bugün 4.gün iş günü olarak ama öyleee rahatım kiiii sorma.. (aaaay çok kıskandırmayalım çalışmak zorunda olanlar var)


saol ya :)) kıskanıyorum valla...ben diyemiyorum işten ayrılmak istiyorum diye..valla diyemiyorumda..Allaha şükür ödenemeyecek borcumda yok ama kayınpederin yanında olunca diyemiyorum sabredeyim diyorum..sonra zaten ne olur bilmiyorum enazından nisana kadar..şimdi benim yaptığım işide benden başka burda yapan yok..yavaştan herşeyi not aldım nasıl yapılıyor hangi gün ne yapılıyor diye yazdım kağıtlara nisanda artık yeni personel alınca anlatırım yardımcı olur..aslında erken kalkmak haricinde ve güniçinde çok uykum gelmesi hariç şikayetimde yok ama bilmiyorum işte ..kısmet bakalım..yapamam gibide geliyor sonra iki gün evde kalınca oh diyorum ne güzel..:)


kızlarrr niye uyandınız ozamaaaannnn uyusanıza yahuuu oh miss gibi evdesiniz keyif yapın:KK24:

keisnlikle katılıyorum sana canım :) uyuyun hadi :)

Gunaydin şekerler! Ne var ne yok ne alemdesiniz? Uykular alindi mi? Ben size ne diycem uzun suredir sabah kalkinca sut icemiyordum. Sabah yine cok ac kalktim. Kahvaltimi isyerinde yapiyorum ama ise gidene kadar ki bir saat acliktan kivranarak geciyordu. Bugun ise gozumu kararttim bulanti ihtimali olmasina ragmen sutumu ictim.ama bulanmadi hem de kahvaltiya kadar da beni tuttu.Artik boyle yapacagim .siz se deneyin belki siz de artik icebilirsiniz.tek yapmak gereken gozu karartmak.:KK17:

:) günaydınnnn....uyku işine hiç girme deli gibi uykum var artık gece yatağa 11de geçiyorum ve ona rağmen yetmiyor yetmiyor...

bende calısıorum ozel sektor hatta zor sartlarda ama elımde degıl doguma kadar sabretmem lazım :KK5:

Allah çalışan annelerede sabır versin...az kaldı canım günler geçiyor..bende bekliyorum nisan gelsin izne ayrılayım diye :)

bende evlenince mecbur bıraktım işi e burası da yazlık yer olduğu için kışın iş bulamadım yoksa bende çalışcaktım bebişte piyango oldu zaten tabi maddi sıkıntılarımız var hala düğünden çıktık herkes bebiş kısmetiyle gelir diyo inş şanslı olur kızım :KK16:

aynen öyle canım..kısmetiyle gelir bebişin..sağlık sıhhat olsunda para öyle yada böyle oluyor..sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)

Kızlar ya bel ağrısı çeken var mı ?
Hamileliğimin ilk ayından itibaren bel ağrısı yaşadım önceden oturunca geçiyordu şimdi öyle şiddetli ki uyurken otururken hiç geçmiyor. Delircem bu ağrıdan hele ayakta 2 dk bile duramıyorum. Dün ağladım sinirimden daha şimdiden böyle olursa karnım büyüyünce ne yapıcam ben ya. Doktor da bişey yapmıyor

ben sürekli belağrısı çekmiyorum evde temizlik ütü gibi birşey yaptıysam bazen yemek yaptığımda bile ağrıyor aslında günboyu ayaklarım sandalyeden sarkıtıp çalışıyorum destek yastıkta koymadım belime ama eve gidincede uzanıyorum...yatıyorum..öyle..geçmişolsun canım inşallah en kısa zamanda azalır ağrıların..

merhaba anneler size sorum tetanos aşısı kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?

ayrıca şuan 20. haftadayım ve sadece 2 kilo aldım. sizlerin kiloları nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
:KK9:

bedne henüz yaptırmaıdm 20sinde randevum var ozaman sorucam doktoruma...kiloya hiç girme ben aldım ama kaç kilo aldım onu inan net bilmiyorum ama kesin 4 kilo aldım :KK43:( ama takmıyorum :)
 
aynı şikayet bendede var kadrajımm ikinci ayda başladı helebi ayakta çok kalayım o akşam kabus yatıyorum yattığım yerden bile kalkamıyorum bazısının böyle geçermiş hamileliği bizde o bazılarındanız canım:KK19:

bende işyerinden kalma sinir sıkışması var tek korkum hamilelikte karşıma çıkmasıydı öyle de oldu bazen çok ağrı yapıyo ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma vuruyo bazende hiç olmuyo bende korkuyorum ilerde napıcam diye doktor fizik tedavi uzmanına gözükmen lazım dedi ama onlarda bişey yapamazlar dedi çekcez yani bunu böyle :KK50::KK50:


Anaaam valla feci şuan masada nasıl duracağımı şaşıyorum arkaya yastık koyuyorum olmuyor dik duruyorum olmuyor. Allahım nasıl geçecek böyle 6 ay:KK43:
 
Allah sağlık versin canım.Kontrol altındaysan sıkıntı yok.



Evet canlarım yatakta ben de debelenip duruyorum resmen.Stres oldum simdiden.Allah' a emanet bebişlerimiz. Uyku halinde naptıgımız belli olmuyor işte..

Canım hiç üzülme benim de arkadaşımın bebeginde vardı ama 24. Haftadan sonra geçecegini söyledi doktorlar.Bir kaç doktora daha gitti.4 boyutlu ultrasona girdi.Ama bi sıkıntı olmadıgı anlaşıldı.Sonra gerçekten de kist kayboldu..Arkadaşım yeni dogum yaptı bebegi çok sağlıklı.İnşaallah senin bebegin de çok sağlıklı dogacak.İçini ferah tut.

Evet kuzum ya çok bilmek, çok araştırmak da iyi degil.Herşeyi incik cincik ediyoruz sonra hadi bakalım sabahlar olmasın:-) Dediginde haklısın dikkat etmeli ama abartmamalı

Demek kafasını eziyormuşsun gibi geliyor:-) Güldürdün kız benii. Iyi bari yalnız degilmişim sanki ben abartıyorum gibi geldi de.Demek ki annelik iç güdüsü böyle bir şey:-) Dikkat edelim biz yine de ama abartmayalım.

insallah dediğin gibi olur canım elimden hiçbirsey gelmeyi beklemekten baska ve beklemek çok stresli dualarınızı eksik etmeyin..
 
kızlar site çok garip..... yoğunluktanmı bilemedim habire hata veriyor..yazdım daha yeni düşmüş cvp..sizdede varmı aynı sıkıntı..
 
X