2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende bugün öğrendim 5haftalık dedi doktor ama keseyi zor gördü 10 gün sonra kalp atışını dinliycez inşallah.

Canım son adetin kaçıydı
Benim 14 eyluldu. 5+2 yani. Vajinal ultrasonla diger ultrason arasinda nedense fark oluyor.
Bir de dedigim gibi ultrason makinesinin teknolojisiyle de alakali.
Ben polikistigim hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once kendi doktorum disinda 3 doktora daha gittim.bunlarin 2si tutturdular polikistik degilsin diye. Makineler eskiydi.ki ben siraya dizilmis halay ceken kistlerimi kendi gozumle de gordum.
Yani makine onemli arkadaslar
Degisik bir sey yasadim yani :/

Son düzenleme:
kızlar süt içemiyorum ama belli zaman sonra mecbur içecez. süt illaki hazır pastöize süt mü olmalı yoksa. ben kendim alsam pişirsem nasıl ourki. ben hazırı töbe içemem

:) vajinal ultrasonla gorulur.
Doktorumun yalancisiyim :)
Yalniz duymakla gormek tabirini ayni anlamda mi kullaniyorlar bilmiyorum.bana bu cumartesi icin goruruz dedi.herhalde ayni anlamda kullaniyorlar.
Minik kalbim aaaaahhhh :) cumartesi gelsin hemeeeeen

Duymakla gormek ayni sey degil 5+3te vajinal ultrasonla gorduk kalbini ama sesini duymadim ben 28inde duycaz insallah :)

kızlar benim gibi hiç bir hamilelik belirtisi yaşamayan var mı? benim bir önceki hamilelğim cok rahat ve güzel geçmişti,doğuma kadar hiç yerimde durmadım hantallaşmadım koyvermedim kendimi,dua ediyorum inş bu hamilelğimde güzel geçer..

kızlar süt içemiyorum ama belli zaman sonra mecbur içecez. süt illaki hazır pastöize süt mü olmalı yoksa. ben kendim alsam pişirsem nasıl ourki. ben hazırı töbe içemem

bence pastorize edilmis süt ic. cünki icinde yararli oldugu kadar zararli bakterilerde var.
babycenter appi var ben ordanda takip ediyorum,her peyniride yemememiz gerekiyor icersindeki bi bakteri bebege zararli olabiliyormus.cig seyler yemiycez yani peynirde malesef pismeden yapiliyor

ben sadece görebildim kalp atislarini gecen hafta 7.haftamdaydi..
doktor duyabiliriz ama fazla isi göndermeyelim dedi :) oyuzden duyamadik

kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm :KK55:

gebelikte bebek küçükken vajinal bakılmaması daha iyi bana göre canım, normal karından ultrasonla bakıyorlar genelde, ben yapcaz deseler yine baktırmazdım heralde

X