- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psipsiko ve seraaap yarin hemen yazin doktordan sonra :)
Canım son adetin kaçıydıBende bugün öğrendim 5haftalık dedi doktor ama keseyi zor gördü 10 gün sonra kalp atışını dinliycez inşallah.
Benim 14 eyluldu. 5+2 yani. Vajinal ultrasonla diger ultrason arasinda nedense fark oluyor.Canım son adetin kaçıydı
10 Eylül ama benim geç yumurtlama oldu :)18 eylüldü canım seninki ne zamandı?
10 Eylül ama benim geç yumurtlama oldu :)
:) vajinal ultrasonla gorulur.
Doktorumun yalancisiyim :)
Yalniz duymakla gormek tabirini ayni anlamda mi kullaniyorlar bilmiyorum.bana bu cumartesi icin goruruz dedi.herhalde ayni anlamda kullaniyorlar.
Minik kalbim aaaaahhhh :) cumartesi gelsin hemeeeeen
Gecmis olsun cnm. Ve hayirli olsun bebis :)
Cnm bir de.bnm 3+6 iken 94.86 cikmisti. Senin de muhtemelen ayni olmali
5 hafta 2 gun :)Sagol canim simdi kac haftalik oldunuz
kızlar süt içemiyorum ama belli zaman sonra mecbur içecez. süt illaki hazır pastöize süt mü olmalı yoksa. ben kendim alsam pişirsem nasıl ourki. ben hazırı töbe içemem
Bilemedim onu iste ya.cumartesi gunu olsun da.neyle karsilastigimi yazayim :))Duymakla gormek ayni sey degil 5+3te vajinal ultrasonla gorduk kalbini ama sesini duymadim ben 28inde duycaz insallah :)
Bilemedim onu iste ya.cumartesi gunu olsun da.neyle karsilastigimi yazayim :))
kızlar süt içemiyorum ama belli zaman sonra mecbur içecez. süt illaki hazır pastöize süt mü olmalı yoksa. ben kendim alsam pişirsem nasıl ourki. ben hazırı töbe içemem
Bnm de cumartesi 6 oluyor.heyecan basti.farkli bir his olmali yaaBiz 6+2 gunlukken duymustuk ilk canim
kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm
Sagol canim simdi kac haftalik oldunuz
ben sadece görebildim kalp atislarini gecen hafta 7.haftamdaydi..
doktor duyabiliriz ama fazla isi göndermeyelim dedi :) oyuzden duyamadik