2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haziran annesiyim nihayeeeeetttt =)
yerleşme kanaması denilen şey oldu bende de.
Bugun kan testinde pozitifi gördüm, ama kanama halen devam az da olsa
normal bi durum mu ki?
Değerim de 29.37. Nasıl sizce?

kan testi yaptırmanı siddetli tavsıye ederim,
bundan önce iki kez kimyasal gebelik gecırdım onda da degerim düşüktü ve kanamam vardı, doktorum oyuzden ıkı gunde bir testi tekrarlamamı istemişti, benim değer yukseleceğine düşmüştü. sonra da agrılı ve bol kanamalı bi regl dönemi gecırdım, atıldı.
kimyasla gebelik genelde erkekte varikosel var ise olan bir durummus, varikosel spermlerdeki kaliteyi bozuyormus ve yumurtayı bu bozuk spermler dölleyince bi sure sonra vucud tarafından atılıyormus.
insallah senin böyle olmaz canım, ama olursa da hıc uzulme, hemen bi urologa eşin görünsün,
benım eşim varikoselin duzelmesi için yarım saatlik bi operasyon gecırdı ikinci ayında hamile kaldım :)
cok sukur:)

gıcık oluyorum boyle negatif insanlara,
tabiki hayırlısı olsun diyoruz once saglıklı olsun dıyoruz, sonucta ilk kez yasıyoruz heyecanımız olacak dogal olarak
bosver sen hıc takma, bebegıne odaklan, zamanla duzelır hersey

saol kuzum insan üzülüyor işte hayır ben bebiğimin kesesini görmek istiyorum o diyoki belki dış gebeliktir hayır onu nerden anladı ou anlamadım yazık ya :KK14:

kızlar bu yerleşme kanaması herkeste olmuyo dimi neden bilgisi olan varmı benim olmadı bide nezaman olur?

hamileliğini öğrenen yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun. İstanbula geldim o yüzden çok takip edemedim. Herkes iyidir umarım.
benim ilk değerim 193 tü düşük demiştim ya 4 gün sonra 1770 çıktı.
pazartesi randevu aldım inşallah görebiliriz.
benim daha bulantılarım başlamadı ama geceleri uyuyamıyorum. kasıklarım ve vajina bölgemde ağrı hissediyorum.abartılı olmasada rahatsız edici.ve tualete çıkma sorunum çok var. idrara ne kadar çok çıkıyorsam bir o kadarda kabızlık çekiyorum :)

masallahh, degerler cok guzel :)
bende öyle ya, idrara cok cıkıyorum ve kabızlık sorunu yasıyorum, gecıcek amainsallah :)

merhabalar bende aranıza yenı katıldım şanslı haziran annelerınden bırıyımmm...:21::21::21: nasılsınız bebişleriniz nasıııılllllllll....

gunaydın kızlar nasılsınız bizde ii sayılırız ama bizimde mide bulantılarımız başlamaya başladı sol kasıgımın agrısı daha azaldı biz stresl bir bayram gecirdik ilk günü burdaydık kaynanam gile gittik cıldırttı beni :KK47:diyoki belki dış gebeliktir bir hamileye böle denirmi ya ilk bebeğim o kadar üzüldüm ki diyolar ki hayırlı olsun diyoki sağlıcakla dogarsa hayır olur :KK47:baya gerildim üzüldüm askiden olsa pek takmazdımda şimdi öle olmuyo nedense bide bebeğim olursa hesapta sonra memlekete annemlerin yanına gittik 4,5 saat var aramızda iki dağ arasında lastik patlamaz mı gece 11 kimse durmuyor öldüm vala gece 3 bucukta geldik saolsun annemler bizi buldular :KK55:sonra gelirken yolda senin annen nie bunu dedi eşim senin annen nie bunu dedi kavgasını yaptık küsüz şimdi:KK43::KK43:

ım yaa eften püften laflarla kendini bebegiğini üzmeye değmez.çok ayıp etmiş tabii öyle laf denmez ama işte yaşlılar böyle hiç laf esirgemiyor bize düşen takmayıp idare etmek.dış gebelikte deger iki günde bir çok az yükselirmiş ikiye katlanmazmış ben o yüzden iki gün arayla test yaptırdım 86.7 den 183 e çıktı.sonra boş gebelik olayı var bi de onu ancak ultrasonda görücez.güzel düşünelim aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.bayram günü acile gittim kulak sancısından ölüyoum nerdeyse.ordada bi kan testi istedim 1000 in üstünde çıktı çim rahatladı.artık kötü şeyler düşünmüyorum.pazartesi hepimiz rahat edicez inşallah :) son adet tarihime göre benim pazartesi 6+5. günüm.bende geç döllenme oldu ama keseyi görürüm diye düşünüyorum :KK34:

kızlar bu yerleşme kanaması herkeste olmuyo dimi neden bilgisi olan varmı benim olmadı bide nezaman olur?

bende de olmadı cnm, benim kayıplarım oldugu ıcın her ıslaklık hissettiğimde ödüm patlıyor kan göreceğim diye,
ama bi bakıyorum kremsi sarı akıntı, bu normalmiş ama.
yerlesme kanaması sanırım reglini gectikten bi iki gun sonra oluyor.
en azından görumcemin öyle olmustu.

arkadaşlar benim bugün 2 saattir biraz kasık ağrım var sağ ve sol tarafta dayanılmıyacak gibi değil ama biraz var bazen geçiyor yeniden başlıyor bir düşük yapmıştım doğrusu onda kanamam vardı sonra kasıklarım çok ağırdı ve bebeğim düşmüştü bunda kanamam yok ama biraz ağrım olunca şimdi çokkkkkk korkuyorum hatta acile mi gitsem diyorum fikri olan var mı lütfennnnnnnnn
canım kanama yoksa korkulacak birşey yok.kanamasız bebek düşmezmiş çünkü içini ferah tut.benimde kasık agrılarım var rahim büyümeye başladıgından oluyormuş ve çok normalmiş :)

saol kuzum insan üzülüyor işte hayır ben bebiğimin kesesini görmek istiyorum o diyoki belki dış gebeliktir hayır onu nerden anladı ou anlamadım yazık ya :KK14:

işte hepimizin aklında var oyle seyler, acabalar..
ama hıc birimiz dillendirmiyoruz, kızma ama biraz boş bogazlık yaparak ayıp etmiş.
sen takma kafana, surda bi kac gun sonra belli olacak insallah hersey.

canım bende yerleşme kanaması oldu.normalde adetten 1 hafta önce oluyor ama benşm adetim 1 gün geçtikten sonra oldu ve burdan ben geç döllenme oldugunu anladım..yerleşme kanaması yumurta rahime tutundugunda oluor.tutundugu bölgede bir kılca damara denk geldiğinden kanama oluyor.kanama dediğimde ben de 2 günde 5-6 damla açık kahverengi leke oldu.bazılarıda daha ok oluyor.sen bende kanama olmadı gebeliğim normal değiilmi acaba diye kuruntu yapma olmaması gayet normal :)

canım kanama yoksa korkulacak birşey yok.kanamasız bebek düşmezmiş çünkü içini ferah tut.benimde kasık agrılarım var rahim büyümeye başladıgından oluyormuş ve çok normalmiş :)

çokkk teşekkür ederim biraz içim rahatladı ama şimdi de biraz adet olacakmışım gibi sancım oluyor seninde oluyor mu

Kizlar benide alin araniza.. ben haziran sonu temmuz basiyim.. bakalim hayirlisi.. :KK49::KK49:
(gonlum temuzdan yana ama annesi gibi yengec olucak melegim insallah)
Insallah hepimizde meleklerimize kavusuruz.. guzel bir hamilelik geciririz.. :KK16::KK16::KK16:
Allah'a emanet.. :KK16::KK16::KK16:
kizlar bugun gene kana gitim 61 cikti iki gun once 20 idi.. kucuk benim melegim daha yerim onu ben..:KK49::KK49:

ım yaa eften püften laflarla kendini bebegiğini üzmeye değmez.çok ayıp etmiş tabii öyle laf denmez ama işte yaşlılar böyle hiç laf esirgemiyor bize düşen takmayıp idare etmek.dış gebelikte deger iki günde bir çok az yükselirmiş ikiye katlanmazmış ben o yüzden iki gün arayla test yaptırdım 86.7 den 183 e çıktı.sonra boş gebelik olayı var bi de onu ancak ultrasonda görücez.güzel düşünelim aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.bayram günü acile gittim kulak sancısından ölüyoum nerdeyse.ordada bi kan testi istedim 1000 in üstünde çıktı çim rahatladı.artık kötü şeyler düşünmüyorum.pazartesi hepimiz rahat edicez inşallah :) son adet tarihime göre benim pazartesi 6+5. günüm.bende geç döllenme oldu ama keseyi görürüm diye düşünüyorum :KK34:
tt benimde gec döllenme canım nşallah görürüz sağsalim bebişlerimizi :KK16:doktr dedi pazartesi salı gel altan bakarım bende altan istemiyorum cuma gel ultrasyondan bakarım dedi :KK6:
bende de olmadı cnm, benim kayıplarım oldugu ıcın her ıslaklık hissettiğimde ödüm patlıyor kan göreceğim diye,
ama bi bakıyorum kremsi sarı akıntı, bu normalmiş ama.
yerlesme kanaması sanırım reglini gectikten bi iki gun sonra oluyor.
en azından görumcemin öyle olmustu.

herkeste olmuyo bencede minel rabbim bebeğini kucagına almayı nasip eder :KK16:

Kizlar benide alin araniza.. ben haziran sonu temmuz basiyim.. bakalim hayirlisi.. :KK49::KK49:
(gonlum temuzdan yana ama annesi gibi yengec olucak melegim insallah)
Insallah hepimizde meleklerimize kavusuruz.. guzel bir hamilelik geciririz.. :KK16::KK16::KK16:
Allah'a emanet.. :KK16::KK16::KK16:
kizlar bugun gene kana gitim 61 cikti iki gun once 20 idi.. kucuk benim melegim daha yerim onu ben..:KK49::KK49:

hosgeldin mon bebeee nese getirdin cok güzel artıs olması seninde gec dölenme olmus bence :emir_bebek:

X