Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm sağlıkla kucaklarımıza alırız bnde çok tedirginim ama Allah'a emanetizkizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum :)) bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu ama cok tedirginim haziran ayinda 10haftalik bebegimi kaybettim..bu sefer birsey olurmu diye cok endiseliyim suan 6.haftayim kese gorundu 10gun sonra kontrlum war insallah kalp atislarini duyabilirim..allahim insaallah saglikli sihatli hepimizin bebegini kucagina almayi nasip eder..yawas yawas migde bulantilarimda basladi :))
merhaba,
Allahın izniyle bende haziran annesi olucam inşallahhh.test yapyım ama dr daha gitmedim.bayram sonu gidip hem bebişi görüp hemde kalp atışlarını duyarım die dusunuorum
:16 : kıyamam ya bende öyleyim miğde bulantın varmı? başladımı benim henüz başlamadı drlar bulantının olması sağlıklı olduğu anlamına gelir diyolar endişeleniyorum.
Bulantı yok canım şükürler olsun ama daha erkenmiş bulantı için.
Ablama sordum, 6. hafta bitip 7. haftaya girince başlıyor dedi.
Ben 6. haftaya yeni girdim. Haftaya doktora gideceğim salı günü,
işte o zaman 7. hafta olacağım inşallah...Üstelik sınavıma 2 hafta kaldı.
Sınav öncesi inşallah bir aksilik olmaz...Anneme bu bayramda söyledim
çok şaşırdı, inanamadı, mutluluktan havaya uçtu, ne yedireceğini şaşırdı.
4 yıllık evliyim. İlk iki yıl çocuk düşünmedik. 3.yıl düşündüm ama olmadı.
Sınavlarım dolayısıyla bu yıl da biz düşünmedik. ama gecen ay sınavların
canı cehenneme dedik hemen hamile kaldım. Şok geçirdim. O kadar uğraştık uğraştık geçen sene
bu sene ilk fırsatta olunca hem şaşırdık hem de sevindik. Yılbaşına kadar hamile kalmasaydım
tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama işte her şeyde bir hayır var...Rabbim herkese nasip etsin.
Ayni haftadayiz canim, ben de keseyi gordum ama kalp atislarini dinlemek icin cumartesi gunu doktora gidiyoruz. Insallah ikimiz de mutlu haberlerle doneriz.
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Yardıma ihtiyacım var kızlar. Günüm 2 gün geçti, aynı regl öncesi göğüs hassasiyeti kasık ağrım oldu, ara ara hala oluyor. Onun dışında sağ kasığımda batma ve sancı yaşadım bir kaç gün. Bu arada reglin 23. günü idrar testi yaptım sonuç negatif. Eczanedeki bayan erken olduğunu ve doğru bir sonuç alamayabileceğimi söyledi am ben yinede yaptım. Bu sabah belli belirsiz leke vardı, biraz önce biraz daha belirgindi. Ama lekeleri anca tuvalete gittikten sonra görüyorum yani iç çamaşırımda birşey yok. Kafam çok karıştı. Bu arada reglim çok düzenlidir, günü şaşmaz. Test yapamıyorum tatildeyiz ve yakınlarda eczane yok. Bu lekelenme neyin nesi acaba?
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Yardıma ihtiyacım var kızlar. Günüm 2 gün geçti, aynı regl öncesi göğüs hassasiyeti kasık ağrım oldu, ara ara hala oluyor. Onun dışında sağ kasığımda batma ve sancı yaşadım bir kaç gün. Bu arada reglin 23. günü idrar testi yaptım sonuç negatif. Eczanedeki bayan erken olduğunu ve doğru bir sonuç alamayabileceğimi söyledi am ben yinede yaptım. Bu sabah belli belirsiz leke vardı, biraz önce biraz daha belirgindi. Ama lekeleri anca tuvalete gittikten sonra görüyorum yani iç çamaşırımda birşey yok. Kafam çok karıştı. Bu arada reglim çok düzenlidir, günü şaşmaz. Test yapamıyorum tatildeyiz ve yakınlarda eczane yok. Bu lekelenme neyin nesi acaba?
5 haftalık hamileyim bende ama cok ağrım varrr
Ben kan testinde hamile olduğumu öğrendikten sonra keseyi ve kalp atışlarını duymak için henüz doktora gitmedim. Kalp atışlarını da duyayım diye 6. haftanın bitmesini bekliyorum. Ama merak ettiğim birşey var, folik asiti doktor herkese veriyor mu yoksa gerekli gördüklerine mi veriyor? Doktora gidip de folik asit verilmeyen kimse var mı? Birde doktor folik asit verdiğinde şu aya kadar kullanın diye bir zaman veriyor mu? Doğal yollarla vitamin almak için bugün katı meyve sıkacağı aldım, ceviz tüketiyorum, hiç sevmesem de günde 2 bardak süt içiyorum. Çok su içmeme rağmen böbreklerime ağrı giriyor nedendir bilmiyorum. Her iki kasığım da da bugün ağrı var ağrı bacaklarıma vuruyor. Burda okuduğum kadarıyla sizlerde de yaşanan şeyler bunlar. Sizin yazdıklarınızı okudukça içim rahatlıyor bunlar normal şeyler diye
kızlar bu krem mevzuu doğrumu yaaa. ben sadece el kremi kullanıyorum ama şuan korkumdan onuda kullanamıyorum. bide sizlerdeki tedirginlikler ne durumda ben çocuk sağlıklımı felan die çok endişe ediyorum rüyalarıma girmeye başladı
Kızlar ilk bulantılar başladı, vatana millete hayırlı uğurlu olsun, göğüs ağrısı da tam gaz devam...
arkadaşlar benimde bugün bebeğim 5+4 günlük pazartesi akşam randevum var tam 6+0 oluyrm acaba bebeği görür müyüm çünkü benim göbekten ultrason olmak zorunda
Tebrikler canım...:) Normalde 6 haftalık olunca görülebiliyor diye biliyorum ben . Benim son adete göre 6 haftalık olduğunda alttan bakıldı zaten ultrason ölçümüne göre 4 haftalık çıktı yani karından bakılsaydı da gözükmezdi... Bu ara 5+4 doktor mu söyledi yoksa sen mi hesapladın canım.
canım geçen cumartesi doktora gitmiştim bende kan pıhtılaşması varda o yüzden hemen gittim o zaman doktorum adet tarihime göre göre söyledi bende üstüne ekliyorum muhtemel doğum tarihi de 16 haziran dedi ama benim daha önce düşüğüm olduğundan vajina<l ultrason yapmıcak cumartesi bebek gözükmedi ama doktor normal dedi inşalah pazartesiyi iple çekiyorum