Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziran annesiyim nihayeeeeetttt =)
yerleşme kanaması denilen şey oldu bende de.
Bugun kan testinde pozitifi gördüm, ama kanama halen devam az da olsa
normal bi durum mu ki?
Değerim de 29.37. Nasıl sizce?
Anladım canım... Benim de pıhtılaşma sorunum var ama vajinal ultrasona girdim... Sakıncalımı ki... :44:
tebrikederim...:) Benim ilk değerim 21 di kanama için doktorunla görüştün mü
canım benim daha önce düşük olduğu için doktor riske atmak istemedi düşüğü tetikleyebilirmiş kan pıhtılaşmasından dolayı düşmüş olabilir dediledr ben gün aşırı clexane iğne vuruluyorum sen vuruluyor musun
Keseyi gördüğümüzden beri her gün vuruyorum. Clexane değilde oksapar kullanıyorum ama içerikleri aynıymış. Benim iki kaybım var ikisininde zamanları ve sebepleri farklı. İkincisinin pıhtılaşmayla alakası yokmuş ilki belki olabilir kimyasal dı çünkü...
RABBİM inşaalah bu bebeklerimizi sağlıklı uzuvları tam olarak kucağımıza almayı nasip etsin ama seninde kaybın varsa vajinal ultrason yaptırma ben bursadayım daha önce acıbademe gdyrdum ordaki doktorumda sakıncalı olduğunu söylemişti şimdide jimere gdyrm aynı şeyşi yine dr söyledi...
Kızlar ilk bulantılar başladı, vatana millete hayırlı uğurlu olsun, göğüs ağrısı da tam gaz devam...
merhaba arkadaşlar bugün diş ağrısı çektiğim için dayanamayarak doktora gittim önce test yaptırıp doktora gideyim dedim sonuçları aldım gözlerime inanamadım 1850 çıktı hcg şuan şoktayım rüyada gibiyim inanamıyorum hala çünkü hiç beklemiyordum hiçbir belirtim yok göğüslerim bile acımıyor buraya inşallah yazarım diyordum gerçek oldu valla ne yazacağımı bilemiyorum boşlukta gibiyim hamile değil gibiyim anlamadım ya rabbim nazarlardan korusun cümlemizi Nazar
canım tecrubeli anne olarak destek olursan acemi anneler olarak bende omega 3 plus içiyorum dr verdi bide folik asit içiyorumKizlar 3. Gebeligini yasayan bir anne olarak daha önce arkadasinda dedigi gibi kendinizi cok sartlandirmayin. Zararlı seyleri cikarin hayatinizdan ve zararli olmayacak seylerle ( midye, kokorec, sucuk, salam vs.) Beslenin yeter. Bebek zaten ilk 3 ay siz kilo bile verseniz büyümeye devam ediyor. Ama sunuda söylemeden gecmeyeyim. Ben mesela folbiol+elevit+gnc balik yağı almaya basladim.belki diceksiniz neden balik degilde balik yağı? Ben ulkemizde ki denizlerin cok temiz olmadigini ve malesef baliklarda omega 3 den daha cok civa olduğunu düşünüyorum. Onun icin baligin govdesinden elde edilmis bilindik bir markanın balik yağını içiyorum. Kizimda da icmistim her seyi maşallah hızlı oldu.sizlerede kullanmanizi oneririm
evet minelcim su tehlikeli gunler atlasak keseyi görsek kalp atışları duysak ayy saglıklı olsun ama insan merak ediyo tabi kız mı erkek mi ama su anda ben kalp atısını dusunuyombende de aynı şeyler gercekten de..
sütü sevmezdim şimdi calsiyum almalıyım diyorum ve gunde iki bardak içiyorum.
birde sabah aksam folik asit içiyorum
bu arada uzman tv de kagan kocatepeyi dinledim, bel agrısı cok normalmiş, sevindim dogrsuu:)
iştahım henuz kapanmadı, ceviz ve meyveyi eksik etmemeye calısıyorum.
İnsallah saglıkla hayırlısı ile bi şu tehlikeli gunleri aşsaydık iyi olacaktı.
acaba kızımız mı olacak oglumuz mu
ayyy saglıklı olsun da..
Kızlar önclkle herkese hayrlı olsun :) bende 2014 Haziran annesi olucam İnşallah bende yeni öğrendm hamiş oldgmu
gunaydın kızlar nasılsınız bizde ii sayılırız ama bizimde mide bulantılarımız başlamaya başladı sol kasıgımın agrısı daha azaldı biz stresl bir bayram gecirdik ilk günü burdaydık kaynanam gile gittik cıldırttı beni diyoki belki dış gebeliktir bir hamileye böle denirmi ya ilk bebeğim o kadar üzüldüm ki diyolar ki hayırlı olsun diyoki sağlıcakla dogarsa hayır olur baya gerildim üzüldüm askiden olsa pek takmazdımda şimdi öle olmuyo nedense bide bebeğim olursa hesapta sonra memlekete annemlerin yanına gittik 4,5 saat var aramızda iki dağ arasında lastik patlamaz mı gece 11 kimse durmuyor öldüm vala gece 3 bucukta geldik saolsun annemler bizi buldular sonra gelirken yolda senin annen nie bunu dedi eşim senin annen nie bunu dedi kavgasını yaptık küsüz şimdi
arkadaşlar benimde bugün bebeğim 5+4 günlük pazartesi akşam randevum var tam 6+0 oluyrm acaba bebeği görür müyüm çünkü benim göbekten ultrason olmak zorunda
gunaydın kızlar nasılsınız bizde ii sayılırız ama bizimde mide bulantılarımız başlamaya başladı sol kasıgımın agrısı daha azaldı biz stresl bir bayram gecirdik ilk günü burdaydık kaynanam gile gittik cıldırttı beni diyoki belki dış gebeliktir bir hamileye böle denirmi ya ilk bebeğim o kadar üzüldüm ki diyolar ki hayırlı olsun diyoki sağlıcakla dogarsa hayır olur baya gerildim üzüldüm askiden olsa pek takmazdımda şimdi öle olmuyo nedense bide bebeğim olursa hesapta sonra memlekete annemlerin yanına gittik 4,5 saat var aramızda iki dağ arasında lastik patlamaz mı gece 11 kimse durmuyor öldüm vala gece 3 bucukta geldik saolsun annemler bizi buldular sonra gelirken yolda senin annen nie bunu dedi eşim senin annen nie bunu dedi kavgasını yaptık küsüz şimdi