2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haziran annesiyim nihayeeeeetttt =)
yerleşme kanaması denilen şey oldu bende de.
Bugun kan testinde pozitifi gördüm, ama kanama halen devam az da olsa
normal bi durum mu ki?
Değerim de 29.37. Nasıl sizce?

Haziran annesiyim nihayeeeeetttt =)
yerleşme kanaması denilen şey oldu bende de.
Bugun kan testinde pozitifi gördüm, ama kanama halen devam az da olsa
normal bi durum mu ki?
Değerim de 29.37. Nasıl sizce?

Tebrikederim...:) :nazar: Benim ilk değerim 21 di Kanama için doktorunla görüştün mü

Anladım canım... Benim de pıhtılaşma sorunum var ama vajinal ultrasona girdim... Sakıncalımı ki... :44:

canım benim daha önce düşük olduğu için doktor riske atmak istemedi düşüğü tetikleyebilirmiş kan pıhtılaşmasından dolayı düşmüş olabilir dediledr ben gün aşırı clexane iğne vuruluyorum sen vuruluyor musun

canım benim daha önce düşük olduğu için doktor riske atmak istemedi düşüğü tetikleyebilirmiş kan pıhtılaşmasından dolayı düşmüş olabilir dediledr ben gün aşırı clexane iğne vuruluyorum sen vuruluyor musun

Keseyi gördüğümüzden beri her gün vuruyorum. Clexane değilde oksapar kullanıyorum ama içerikleri aynıymış. Benim iki kaybım var ikisininde zamanları ve sebepleri farklı. İkincisinin pıhtılaşmayla alakası yokmuş ilki belki olabilir kimyasal dı çünkü...

Keseyi gördüğümüzden beri her gün vuruyorum. Clexane değilde oksapar kullanıyorum ama içerikleri aynıymış. Benim iki kaybım var ikisininde zamanları ve sebepleri farklı. İkincisinin pıhtılaşmayla alakası yokmuş ilki belki olabilir kimyasal dı çünkü...

RABBİM inşaalah bu bebeklerimizi sağlıklı uzuvları tam olarak kucağımıza almayı nasip etsin ama seninde kaybın varsa vajinal ultrason yaptırma ben bursadayım daha önce acıbademe gdyrdum ordaki doktorumda sakıncalı olduğunu söylemişti şimdide jimere gdyrm aynı şeyşi yine dr söyledi...

RABBİM inşaalah bu bebeklerimizi sağlıklı uzuvları tam olarak kucağımıza almayı nasip etsin ama seninde kaybın varsa vajinal ultrason yaptırma ben bursadayım daha önce acıbademe gdyrdum ordaki doktorumda sakıncalı olduğunu söylemişti şimdide jimere gdyrm aynı şeyşi yine dr söyledi...

Amin canım... İstanbuldayım ben... Vajinal ultrason için artık yapabileceğim bişey yok gerçi şimdiye kadar çok şükür iyi geldik inşaallah sonrası da iyi olur. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim karından bakar diye düşünüyorum...

Kızlar ilk bulantılar başladı, vatana millete hayırlı uğurlu olsun, göğüs ağrısı da tam gaz devam...

al benden de o kadar canımm.dün bulantım başladı.akşamları oluyor bende.bu akşam dünkinden daha fazla.galiba artarak devam edicek :26: göğüsler bende de aynı...pazartesi doktora gidicem inşallah keseyi görebilirm inşallah...

Tum degerli anne adaylarina merhaba ben 2013 haziran annesiyim topiginz bana gecen yil yasadiklarimi animsatti.cok guzel uzun ve zorlu bir surec sizleri bekliyor.umarim hepiniz saglikla evlatlarinizikucqginiza alirsiniz.
Gercek mide bulantilari8. Haftanizda baslar ben cok fena bulanti yasadim. Ilk zamanlar yedikleriniz conemli degil midenizi rahatsiz eden besinlerden uzak durun.folik asit ihmal etmeyin sormak istedikleriniz olursa seve seve yanitlarim. Hepinize coook guzel bir hamilelik sureci dilerim

Slm kızlar bebişeriniz hayırlı olsun sağlıklara alın kucağınıza inşallah :KK16:

Gecen sene bizimle 2013 Ocak anneleri torpilimiz vardı benim oğluşuma Aralık'ta geldi erken dogum :emir_bebek:

Suan oğlum 10 aylık sayılır ama ben gebe olduğumdan şüpheleniyorum yine :18:

Oğluma gebe kaldığımın ilk 4. 5. Haftası dişlerim acayip ağrımıştı ve gebeliğimin sonuna dogruda ağrıdı.

22 Eylül adet oldum 28 bittim 29 30 eylül ve 1 ekim ilişki yasadık condom ile korunuyoruz 1 hafta sonra kasık agrısı çekmeye başladım bas dönmesi oldu 1 2 gün. El parmaklarıma kramp giriyor dişlerim ağrıyor aksama doğru uyukluyorum.

Adetime 4 gün var ben 30 günde bir oluyorum. Ayrıca yumurtlama gününe cok takılmıyoruö bir kadının ne zaman gebe kalacağı belli olmuyor ben oğluma 1 buçuk ay adet görmememin üstüne gebe kaldım sanırım hava değişikliği ailemin yanında tatildeydim eşim geldi yanıma 7 Nisan'da 4 gün kaldı gitti ve ben 23 Nisan'da gebe kaldığımı öğrendim :KK49:

Bende hamileysem eğer Haziran annesi olucam erken ama..... :KK31:

Hayırlı bayramlar bu arada...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün diş ağrısı çektiğim için dayanamayarak doktora gittim önce test yaptırıp doktora gideyim dedim sonuçları aldım gözlerime inanamadım 1850 çıktı hcg şuan şoktayım rüyada gibiyim inanamıyorum hala çünkü hiç beklemiyordum hiçbir belirtim yok göğüslerim bile acımıyor buraya inşallah yazarım diyordum gerçek oldu valla ne yazacağımı bilemiyorum boşlukta gibiyim hamile değil gibiyim anlamadım ya :KK43: rabbim nazarlardan korusun cümlemizi Nazar

Ay canım hayırlı olsun öncelikle bebişin :nazar:
Bende diş agrısı çekiyorum ya hamile miyim cidden :18:

hamileliğini öğrenen yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun. İstanbula geldim o yüzden çok takip edemedim. Herkes iyidir umarım.
benim ilk değerim 193 tü düşük demiştim ya 4 gün sonra 1770 çıktı.
pazartesi randevu aldım inşallah görebiliriz.
benim daha bulantılarım başlamadı ama geceleri uyuyamıyorum. kasıklarım ve vajina bölgemde ağrı hissediyorum.abartılı olmasada rahatsız edici.ve tualete çıkma sorunum çok var. idrara ne kadar çok çıkıyorsam bir o kadarda kabızlık çekiyorum :)

Kizlar 3. Gebeligini yasayan bir anne olarak daha önce arkadasinda dedigi gibi kendinizi cok sartlandirmayin. Zararlı seyleri cikarin hayatinizdan ve zararli olmayacak seylerle ( midye, kokorec, sucuk, salam vs.) Beslenin yeter. Bebek zaten ilk 3 ay siz kilo bile verseniz büyümeye devam ediyor. Ama sunuda söylemeden gecmeyeyim. Ben mesela folbiol+elevit+gnc balik yağı almaya basladim.belki diceksiniz neden balik degilde balik yağı? Ben ulkemizde ki denizlerin cok temiz olmadigini ve malesef baliklarda omega 3 den daha cok civa olduğunu düşünüyorum. Onun icin baligin govdesinden elde edilmis bilindik bir markanın balik yağını içiyorum. Kizimda da icmistim her seyi maşallah hızlı oldu.sizlerede kullanmanizi oneririm
canım tecrubeli anne olarak destek olursan acemi anneler olarak bende omega 3 plus içiyorum dr verdi bide folik asit içiyorum :KK16:
bende de aynı şeyler gercekten de..
sütü sevmezdim şimdi calsiyum almalıyım diyorum ve gunde iki bardak içiyorum.
birde sabah aksam folik asit içiyorum
bu arada uzman tv de kagan kocatepeyi dinledim, bel agrısı cok normalmiş, sevindim dogrsuu:)
iştahım henuz kapanmadı, ceviz ve meyveyi eksik etmemeye calısıyorum.
İnsallah saglıkla hayırlısı ile bi şu tehlikeli gunleri aşsaydık iyi olacaktı.
acaba kızımız mı olacak oglumuz mu :KK70:
ayyy saglıklı olsun da..
evet minelcim su tehlikeli gunler atlasak keseyi görsek kalp atışları duysak :KK16:ayy saglıklı olsun ama insan merak ediyo tabi kız mı erkek mi ama su anda ben kalp atısını dusunuyom :emir_bebek:

Kızlar önclkle herkese hayrlı olsun :) bende 2014 Haziran annesi olucam İnşallah bende yeni öğrendm hamiş oldgmu:nazar:

gunaydın kızlar nasılsınız bizde ii sayılırız ama bizimde mide bulantılarımız başlamaya başladı sol kasıgımın agrısı daha azaldı biz stresl bir bayram gecirdik ilk günü burdaydık kaynanam gile gittik cıldırttı beni :KK47:diyoki belki dış gebeliktir bir hamileye böle denirmi ya ilk bebeğim o kadar üzüldüm ki diyolar ki hayırlı olsun diyoki sağlıcakla dogarsa hayır olur :KK47:baya gerildim üzüldüm askiden olsa pek takmazdımda şimdi öle olmuyo nedense bide bebeğim olursa hesapta sonra memlekete annemlerin yanına gittik 4,5 saat var aramızda iki dağ arasında lastik patlamaz mı gece 11 kimse durmuyor öldüm vala gece 3 bucukta geldik saolsun annemler bizi buldular :KK55:sonra gelirken yolda senin annen nie bunu dedi eşim senin annen nie bunu dedi kavgasını yaptık küsüz şimdi:KK43::KK43:

gunaydın kızlar nasılsınız bizde ii sayılırız ama bizimde mide bulantılarımız başlamaya başladı sol kasıgımın agrısı daha azaldı biz stresl bir bayram gecirdik ilk günü burdaydık kaynanam gile gittik cıldırttı beni :KK47:diyoki belki dış gebeliktir bir hamileye böle denirmi ya ilk bebeğim o kadar üzüldüm ki diyolar ki hayırlı olsun diyoki sağlıcakla dogarsa hayır olur :KK47:baya gerildim üzüldüm askiden olsa pek takmazdımda şimdi öle olmuyo nedense bide bebeğim olursa hesapta sonra memlekete annemlerin yanına gittik 4,5 saat var aramızda iki dağ arasında lastik patlamaz mı gece 11 kimse durmuyor öldüm vala gece 3 bucukta geldik saolsun annemler bizi buldular :KK55:sonra gelirken yolda senin annen nie bunu dedi eşim senin annen nie bunu dedi kavgasını yaptık küsüz şimdi:KK43::KK43:

Hamileyken insanlar daha duygusal oluyor, bazı insanlar çok düşüncesiz. Sen üzüntü yaparsan bebeğinde bundan etkilenir düşünmemeye çalış canım.

arkadaşlar benim bugün 2 saattir biraz kasık ağrım var sağ ve sol tarafta dayanılmıyacak gibi değil ama biraz var bazen geçiyor yeniden başlıyor bir düşük yapmıştım doğrusu onda kanamam vardı sonra kasıklarım çok ağırdı ve bebeğim düşmüştü bunda kanamam yok ama biraz ağrım olunca şimdi çokkkkkk korkuyorum hatta acile mi gitsem diyorum fikri olan var mı lütfennnnnnnnn

arkadaşlar benimde bugün bebeğim 5+4 günlük pazartesi akşam randevum var tam 6+0 oluyrm acaba bebeği görür müyüm çünkü benim göbekten ultrason olmak zorunda

canım hayırlı olsun :)
Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin tum yavrularımızı :)

gıcık oluyorum boyle negatif insanlara,
tabiki hayırlısı olsun diyoruz once saglıklı olsun dıyoruz, sonucta ilk kez yasıyoruz heyecanımız olacak dogal olarak
bosver sen hıc takma, bebegıne odaklan, zamanla duzelır hersey

X