2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam kızlar cicibici anneler bayramınız mübarek olsun....miğde bulantılarınız başladımı benim henüz yok yemek yiyince bazen oluyor drlar bulantılar sağlıklı gebeliğe işaret diyor endişeleniyorum kaçıncı haftadan sonra başlar bilen varmı? bide kasık ağrıları olan varmı ne yoğunlukta ?? bende aykta fazla kalınca oluyor.

selam canım
Bana doktorum yaşayabileceğim bazı şeyleri anlattı. Mide bulantın olmaması için az ve 6 öğün yemek yemeliymişim. Çünkü acıkınca mide bulantısı oluyormuş. Kasık ve bel ağrısı da olması gereken bir belirtiymiş. Rahmim büyümeye başladığı için kasık ağrısı oluyormuş. Benimde sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ tarafıma yatamıyorum bazen...ama hepsi normal merak etme canım

Selam kızlar cicibici anneler bayramınız mübarek olsun....miğde bulantılarınız başladımı benim henüz yok yemek yiyince bazen oluyor drlar bulantılar sağlıklı gebeliğe işaret diyor endişeleniyorum kaçıncı haftadan sonra başlar bilen varmı? bide kasık ağrıları olan varmı ne yoğunlukta ?? bende aykta fazla kalınca oluyor.

Elevitin içinde domuz katkısı çıkmış. Bunu üretici firma onaylamış. Tüm ecZanelere söylemişler zaten

Herkese iyi bayramlar... :KK3: Benim midem her zaman değil ama arada rahatsızlık veriyor Başlama zamanı benim bildiğim kadarıyla kişiden kişeye değişiyor ama çoğu doktor birinci aydan sonra de söylüyor...

Ben elevit olayını ilk kez duyuyorum :KK53: İnternetten baktığım kadarıyla domuz jelatini var diyorlar...

Son düzenleme:
selam canım
Bana doktorum yaşayabileceğim bazı şeyleri anlattı. Mide bulantın olmaması için az ve 6 öğün yemek yemeliymişim. Çünkü acıkınca mide bulantısı oluyormuş. Kasık ve bel ağrısı da olması gereken bir belirtiymiş. Rahmim büyümeye başladığı için kasık ağrısı oluyormuş. Benimde sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ tarafıma yatamıyorum bazen...ama hepsi normal merak etme canım

cok faydalı bilgiler,
insan endıseleniyor neyin normal neyin anormal oldgunu bılmedıgımız ıcın
cok tesekkurler. :)

kızlar bugun ilk defa midem cok kotu oldu,
bide sık tuvalete gitme durumu beni dısarıdan eve getirtti.
aclıga dayanamadım cidden de, ilerleyen sahfalarda neler olacak acaba daha,
bebişimi merak ediyorum, cumartesi gunu randevu alabilirsek doktoruma gideceğim, heyecnalıyım :)

Ben 23 yasindayim ankarada yasiyorum.bebegim saat 12 den sonra 6+0 oldu allahin izni ile cumartesi kalbini dinlemeye gitcez.sadece keseyi ve icindeki minigimi gordum kalbini duymadigim için daha içim rahat degil...

Ayni haftadayiz canim, ben de keseyi gordum ama kalp atislarini dinlemek icin cumartesi gunu doktora gidiyoruz. Insallah ikimiz de mutlu haberlerle doneriz.

Son düzenleme:
Kizlar bugün tam 5 haftalik olduk biz..ama benim ağrılarım hala geçmedi belim kasiklarim arada Karnım ve bacaklarım çok ağrıyor :KK43:((

Benim de karnim agriyor ozelllikle de cok ayakta kalirsam, kendimi yorarsam agriyor ve hemen sirt ustu uzaniyorum o zmaan, Dun gece belim de agridi. Bunlar normalmis. Ama tabi bolca dinlenmek lazim ilk haftalarda.. Ben calistigim icin yeteri kadar dinlenemiyorum malesef.

Benim de karnim agriyor ozelllikle de cok ayakta kalirsam, kendimi yorarsam agriyor ve hemen sirt ustu uzaniyorum o zmaan, Dun gece belim de agridi. Bunlar normalmis. Ama tabi bolca dinlenmek lazim ilk haftalarda.. Ben calistigim icin yeteri kadar dinlenemiyorum malesef.

Benimde belim agriyor ayakta kalinca, cok normalmis, bide belinin arkasina yastik koy o rahatlatiyor beni

Kizlar ya ben normal dogum istiyorumda tahmini dogum tarihi 6 haziran. Daha once anne olmus haziran anneleri daha onceki dogumlarinizda hesaplanan tarihtemi dogurdunuz yoksa erken veya gec doguran oldumu? Ikizler burcunu hic sevmemde :KK43:

kızlar bugun ilk defa midem cok kotu oldu,
bide sık tuvalete gitme durumu beni dısarıdan eve getirtti.
aclıga dayanamadım cidden de, ilerleyen sahfalarda neler olacak acaba daha,
bebişimi merak ediyorum, cumartesi gunu randevu alabilirsek doktoruma gideceğim, heyecnalıyım :)

Ayni durum bendede var canim.bugun migde bulantim ve bas donmem basladi.cok sik acikiyorum ve sik idrara cikiyorum.. dun cok siddetli kulak agrisindan acile gittim gitmisken kana baktirdim 1000 in ustunde yaziyordu sonucta.5 gun once 183 tu 7 gun once 86,7 ydi.yukselisine sevindim ben de haftaya sali doktora gidicem o zaman keseyi gorurum insallah :-) cumartesi de tatil doktorunu bulablecek misin canim

Ben kan testinde hamile olduğumu öğrendikten sonra keseyi ve kalp atışlarını duymak için henüz doktora gitmedim. Kalp atışlarını da duyayım diye 6. haftanın bitmesini bekliyorum. Ama merak ettiğim birşey var, folik asiti doktor herkese veriyor mu yoksa gerekli gördüklerine mi veriyor? Doktora gidip de folik asit verilmeyen kimse var mı? Birde doktor folik asit verdiğinde şu aya kadar kullanın diye bir zaman veriyor mu? Doğal yollarla vitamin almak için bugün katı meyve sıkacağı aldım, ceviz tüketiyorum, hiç sevmesem de günde 2 bardak süt içiyorum. Çok su içmeme rağmen böbreklerime ağrı giriyor nedendir bilmiyorum. Her iki kasığım da da bugün ağrı var ağrı bacaklarıma vuruyor. Burda okuduğum kadarıyla sizlerde de yaşanan şeyler bunlar. Sizin yazdıklarınızı okudukça içim rahatlıyor bunlar normal şeyler diye:KK1:

Ben kan testinde hamile olduğumu öğrendikten sonra keseyi ve kalp atışlarını duymak için henüz doktora gitmedim. Kalp atışlarını da duyayım diye 6. haftanın bitmesini bekliyorum. Ama merak ettiğim birşey var, folik asiti doktor herkese veriyor mu yoksa gerekli gördüklerine mi veriyor? Doktora gidip de folik asit verilmeyen kimse var mı? Birde doktor folik asit verdiğinde şu aya kadar kullanın diye bir zaman veriyor mu? Doğal yollarla vitamin almak için bugün katı meyve sıkacağı aldım, ceviz tüketiyorum, hiç sevmesem de günde 2 bardak süt içiyorum. Çok su içmeme rağmen böbreklerime ağrı giriyor nedendir bilmiyorum. Her iki kasığım da da bugün ağrı var ağrı bacaklarıma vuruyor. Burda okuduğum kadarıyla sizlerde de yaşanan şeyler bunlar. Sizin yazdıklarınızı okudukça içim rahatlıyor bunlar normal şeyler diye:KK1:

Normal seyler canim kasik agrilari bacaga vurmasi.bende sadece kan tahlillerimden bliliyorum keseyi gormek icin gitmedim henuz haftaya sali gidicem insallah.folik asiti ben bir aydan fazladir iciyorum. Bebek istemeye baslayinca once dokgora gidip genel bir muayene oldum bakti temiz guzel herseygebe kalabilirsin dedi folik asit yazdi gunde 1 kere.zaten icinde 90. tane var.doktor hormon degerlerine gore arttirabilir ya da aynidevam ettirebilir...

Ayni durum bendede var canim.bugun migde bulantim ve bas donmem basladi.cok sik acikiyorum ve sik idrara cikiyorum.. dun cok siddetli kulak agrisindan acile gittim gitmisken kana baktirdim 1000 in ustunde yaziyordu sonucta.5 gun once 183 tu 7 gun once 86,7 ydi.yukselisine sevindim ben de haftaya sali doktora gidicem o zaman keseyi gorurum insallah :-) cumartesi de tatil doktorunu bulablecek misin canim

Ewet cnm cumartesi calisiyorum dedi ama randevu yok tum gun full masallah :)

bu dogrumu yaa:26: bel el yüz göz saç kremi hepsini kullanıyorum :26:

Canım arkadaş söylediğinden beri acaip kafama takıldı bayram sonrası cildiyeye gidicem yüzüm çok kötü sivilce bastı hem onu gösteririm hemde bunu sorarım yazarım sizede..

X