Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır listedesinBen face'de takılıyorum daha çok, buraya ekler misin beni de yaş 30, ikinci çocuk, sat 30 ağustos, bdt 06/06/2013, ankaradayım
ben okudum bir tane.
Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:
Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:
aaaay tecrübe edinmedim bu konuda henüz.
bilmem ki ne iyi geliyo? :26: tek bildiğim bulantıya çubuk kraker,elma ve beyaz leblebinin iyi geldiği...
aaaay tecrübe edinmedim bu konuda henüz.
bilmem ki ne iyi geliyo? :26: tek bildiğim bulantıya çubuk kraker,elma ve beyaz leblebinin iyi geldiği...
Pufpufum benim de bulantım yok daha bazı yiyeceklere karşı tiksinme var sende de tiksinme var mı canımcım
ıı-ııhhh yok
valla anlamadım gitti...
bendeki belirti sayılacak şeyler ;
- göğüs hassasiyeti
- kasık ağrılarım
- bide batıl inançlardan (sivilce) suratımda çıktı
ahanda bu kadar..başka hiiiiiiiiç bişeycik yok..
Benim de suratımda çıktı sivilce :)
canın ne çekiyorsa onu yemeye çalış bari...
canın ne çekiyorsa onu yemeye çalış bari...
Pufpuff ve ema ben ttmm hatrluonuz mu blmiom amaa burda hamile oldugunuzu gormek ne guzel cok sevindim ikinizin adina da.saglikli bisekilde devam etsin insallah.cok dikkat edin kendinizee
geçmiş olsun canmmm dikkat et kendine
cnm hiç cnm bişe çekmiyo yemek düşünmek bile istemiyorum halsizlik veriyo bide çalışıyorum hepten düşürüyo.
o zaman "kız" bizim köftehorlar
sivilce ona işaret yazıyordu...
Pufpuff ve ema ben ttmm hatrluonuz mu blmiom amaa burda hamile oldugunuzu gormek ne guzel cok sevindim ikinizin adina da.saglikli bisekilde devam etsin insallah.cok dikkat edin kendinizee