2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:

Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:

aaaay tecrübe edinmedim bu konuda henüz.
bilmem ki ne iyi geliyo? :26: tek bildiğim bulantıya çubuk kraker,elma ve beyaz leblebinin iyi geldiği...

aaaay tecrübe edinmedim bu konuda henüz.
bilmem ki ne iyi geliyo? :26: tek bildiğim bulantıya çubuk kraker,elma ve beyaz leblebinin iyi geldiği...

Pufpufum benim de bulantım yok daha bazı yiyeceklere karşı tiksinme var sende de tiksinme var mı canımcım

Pufpufum benim de bulantım yok daha bazı yiyeceklere karşı tiksinme var sende de tiksinme var mı canımcım

ıı-ııhhh yok :63:
valla anlamadım gitti...
bendeki belirti sayılacak şeyler ;

• göğüs hassasiyeti
  • kasık ağrılarım
  • bide batıl inançlardan (sivilce) suratımda çıktı :KK1:

ahanda bu kadar..başka hiiiiiiiiç bişeycik yok..

ıı-ııhhh yok :63:
valla anlamadım gitti...
bendeki belirti sayılacak şeyler ;

• göğüs hassasiyeti
  • kasık ağrılarım
  • bide batıl inançlardan (sivilce) suratımda çıktı :KK1:

ahanda bu kadar..başka hiiiiiiiiç bişeycik yok..

Benim de suratımda çıktı sivilce :)

Pufpuff ve ema ben ttmm hatrluonuz mu blmiom amaa burda hamile oldugunuzu gormek ne guzel cok sevindim ikinizin adina da.saglikli bisekilde devam etsin insallah.cok dikkat edin kendinizee :21:

Pufpuff ve ema ben ttmm hatrluonuz mu blmiom amaa burda hamile oldugunuzu gormek ne guzel cok sevindim ikinizin adina da.saglikli bisekilde devam etsin insallah.cok dikkat edin kendinizee :21:

hatırlamam mı???? :KK19: sevindim seni gördüğüme,nasılsın?
sonlara yaklaşmışsın artık,ne güzel..darısı başımıza olur inş..sağlıkla..
bikez daha çıktık bu yola bakalım,sonu nasıl olcak..
aaaay var ya daha bikaç saat önce aklımdaydın,true'ya sordum seni görüştün mü hiç diye..şansa bak sen yazdın..

cnm hiç cnm bişe çekmiyo yemek düşünmek bile istemiyorum halsizlik veriyo bide :KK5::KK5:çalışıyorum hepten düşürüyo.

Sen yinede bi düşün sana cazip gelecek şöyle hafif bi şeyler vardır elbet... Gerçi sana söylüyorum ama benimde canım bi şey çekmiyor... Bi sade dondurma yerken sorun yaşamıyorum hafif geliyor yada canım çekiyor ben farkında değilim... :KK1:

o zaman "kız" bizim köftehorlar :KK12:
sivilce ona işaret yazıyordu...

Senin içine doğan bir his var mı bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı süslü :KK12:bir kıza da hayır demem :)

Sen hatırlanmaz mısın canımmm.
Az dinlemedin dertlerimi :) Az kalmış doğuma Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah canımcım.
Darısı bizim başımıza inşallah :KK16:

X