2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende hamileliğimi bilmeden dişçiye gittim 3 dişim de sorun var biri halloldu ama ikisi öğrenince yarım kaldı şimdi 4. ayımı bekliyorum Kadın doğumcum sorun olmaz ama şimdi gebeliğin netleştiğine göre bekleyelim demişti...

Inş canm Dr da bsey olmaz dedi ama kafama takılmıyor deil bi de o dönemde antibiyotik kullanmstm öyle yani inş olmaz bsey

1 haftadır öğürmelerim geçmişti artık bitti sandım, bu sabah tekrar başladı sanırım 4 ay geçmeden bitti diyemeyeceğiz. Bu progestan bende çok baş dönmesi yapıyor sizde de yapıyor mu. Sabah iş yerinde ayağa kalktım zor yürüdüm. Bu gece alarmı 4'de kurucam ilacı içip yatıcam belki uyuyunca baş dönmesi geçer.

benimde 2 haftam kaldı randevuma tam 12 haftalık olucam Allahın izni ile belki cinsiyetlerinide öğreniriz :KK70:

Ya cinsiyetini söylüyor doktor 3 aylık olunca ama genede tam net şudur diyemiyor yine 4 ay olmasını beklıyorlar yoksa bende cok cok cok merak edıyorum cınsıyetını yaaa :)) Ben erkek olmasını çok istiyorum, Allah biliyor ya en basından berı ıcımden hep erkek gecıyor, mıllette belırtılerden hep erkek dıyor hepten heveslendırıyorlar benı :KK70: Saglıklı sıhhatli alalım insallah kucaklarımıza şöyle tosssuun gibi bebişlerimiz olsun :KK70::KK70:

Merhaba arkadaslar.. Sabah kasik agrisiyla uyandim ise gidene kadar devam etti. Sonra duzeldi Allah`tan adet sancisindan daha agir ama.daha kisa suren bi agri. Bulantim yok sizlerin aksine disimi fircalayinca bulaniyor midem. Sabah kahvalti edemiyorum canim istemiyor sut+ 1 adet muz yiyorum. Gece kaliteli uyayamadigimi farkettimfarkettim ama sikca uyaniyorum tuvalete gidiyorum garip ruyalar goruyorum sikintili geciyor geceler. Bu arada benim hamilelik belirtim ucuktu. Hayatimda hic ucuk cikartmadim ama hamile oldugum icin ilk defa yanagimda kocaman bi ucuk cikti. Oyle ki zona vs sandilar telas yaptik falan halbuki hamileymisim.demem o ki herkesin belirtisi baska baska..

Benim sağ ve sol göğsümde toplam 4 kistim var. Doktor zaten kistler için ağrı kesici dışında ilaç vermiyor. Ağrıcı kesiciyi de içmiyip katlanacağız artık. 6 aylık kontrollerine gidiyor musun?
Allah (c.c.) sifa versin ♥♥♥
Canim kontrollerim senede bir benim...
Bir tane kucuk boyutta vardi...
Ama sanirim buyudu :KK14:

Ya cinsiyetini söylüyor doktor 3 aylık olunca ama genede tam net şudur diyemiyor yine 4 ay olmasını beklıyorlar yoksa bende cok cok cok merak edıyorum cınsıyetını yaaa :)) Ben erkek olmasını çok istiyorum, Allah biliyor ya en basından berı ıcımden hep erkek gecıyor, mıllette belırtılerden hep erkek dıyor hepten heveslendırıyorlar benı :KK70: Saglıklı sıhhatli alalım insallah kucaklarımıza şöyle tosssuun gibi bebişlerimiz olsun :KK70::KK70:

Erkek belirtileri neymis :KK17: bende erkek cocuga daha yakin gibiyim sanki tabii ki once saglikli sihhatli olsunlarda ama yine de kalbimize gore versin Allah :emir_bebek:

1 haftadır öğürmelerim geçmişti artık bitti sandım, bu sabah tekrar başladı sanırım 4 ay geçmeden bitti diyemeyeceğiz. Bu progestan bende çok baş dönmesi yapıyor sizde de yapıyor mu. Sabah iş yerinde ayağa kalktım zor yürüdüm. Bu gece alarmı 4'de kurucam ilacı içip yatıcam belki uyuyunca baş dönmesi geçer.

Aynen bende de yPıyor canm gündüz içtiğimde ayakta duramyrm acayip uyku yapıyo 5günlk ilacım kaldı bitsin istyrm Artık

Bu gruba son yazışım muhtemelen bu.haziran annesi olamayacağım kesin gibi. kalp atışları çok yavaş ve muhtemelen bir haftaya duracak.ümidim kalmadı.Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Progestan mide bulantısı yapıyor diye Dr um iğnesini yazdı haftada bi kere toplam 3 kere yaptırdım. Çalişiyorum cok rahat ettim.

slm canlar ben geldim hamileliği boyunca ishal olan varmı aranızda:26::26:

Canim kabiz olani biliyorum ama ishal olanini ilk senden duyuyorum:26:
Ishal olunca kayisi cekirdegi iyi geliyor diye biliyorum ama...
Hamilelikte olur mu bilemem...
Bizim ailede genelde kayisi cekirdegi yeniliyor bu durumda ve hemen etki ediyor..

kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?:KK43:

Slm canim bende de oldu 2 3 hafta kadar bi kac gun arayla ama en cok yorulunca ve cokayakta kalip yurudugumde daha fazla oluyodu dinlenmen gerekli birde bana ilac verdi dr. Simdi iyi Allah'a sukur azaldi baya hatta 4 5 gundur yok Masallah umarim gecer seninde

slm tatlı anneler,bizde bugün ilkdefa dr gittik hem bebişimizi gördük hem kalp atışlarını duyduk,oğlumda geldi ekrandan minik bebşimize baktı,inş sizlerden de mutlu haberler bekliyoruz

vee dün kalp atışlarını duydukk elhamdülillah :) şu an normalde 10. haftamda olmam gerekiyordu fakat 7+5 günlük bebeğm.tamin ettiğim gibi geç döllenme :) dogum tarihimiz 15-17 haziran :) :emir_bebek::nazar:

X