2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Senin içine doğan bir his var mı bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı süslü :KK12:bir kıza da hayır demem :)

yok,o da doğmuyo benim içime,neyim ben yaaa niye hiçbişey hissetmiyorum :KK33:
ama neden ben biliyorum...
önce kalp atışı duymam bebişi görmem lazım,sonra başlıcak bende herşey bi anda.. (hiç bu duyguyu yaşayamadım ya 2'dir..ondan)

önce kalp atışı duymam bebişi görmem lazım,sonra başlıcak bende herşey bi anda.. (hiç bu duyguyu yaşayamadım ya 2'dir..ondan)

Cumartesi hayırlısıyla kalp atışlarını duyacaksın Allah'ın izniyle canım.
Rabbim bu evladının acısını göstermesin inşallah.

hatırlamam mı???? :KK19: sevindim seni gördüğüme,nasılsın?
sonlara yaklaşmışsın artık,ne güzel..darısı başımıza olur inş..sağlıkla..
bikez daha çıktık bu yola bakalım,sonu nasıl olcak..
aaaay var ya daha bikaç saat önce aklımdaydın,true'ya sordum seni görüştün mü hiç diye..şansa bak sen yazdın..
temiz kalpliyim hissettim sanirim
Bu sefer hersey cok guzel olsun insallah.aklina hic kotu seyler dusunme hep iyi dusun.allahim saglikli.bi sekilde devam ettirsin.evet teyzesi biz oglusumla son aya girdik darisi basiniza.hayrlisyla hepimiz kucagimza alalim.baslarda zaman gecmio ama sonra inanilmz zamn gecio..:nazar::KK1:

Bu sefer hersey cok guzel olsun insallah.aklina hic kotu seyler dusunme hep iyi dusun.allahim saglikli.bi sekilde devam ettirsin.evet teyzesi biz oglusumla son aya girdik darisi basiniza.hayrlisyla hepimiz kucagimza alalim.baslarda zaman gecmio ama sonra inanilmz zamn gecio..:nazar::KK1:

evt yaaa böyle sona yaklaşan her anne adayı öyle diyo ama ne bileyim,bana geçmez gibi geliyo..hep bekle,hep bi telaş,hep bi uğraş..
neyse Allah'ım yardım et n'olurda sağlıklı olsun..önemli olan bu..

Cumartesi hayırlısıyla kalp atışlarını duyacaksın Allah'ın izniyle canım.
Rabbim bu evladının acısını göstermesin inşallah.

amin..sağol tatlım..aynen senin içinde geçerli bu dilekler tabiki :KK34:

cnm senin belirtiler bir baslicak pir baslicak :)) zaten bulanti genelde pit pitlari duyunca baslarmis :)) asirisi olmasada birax yasamalisn bu duygulari cnm

Bugün yine doktora gittim, düşük riskim varmış. Düne göre kalp atışı düzelmiş. Dün çok zayıf atıyordu bugün daha güçlüydü fakat, kesem gelişmemiş bebeğe göre, kromozom bozukluğu olabilir dedi. Haftaya kadar raporluyum tuvalate kalkacağım yalnızca. Eğer kesem gelişirse her şey yoluna girdi demek olacakmış iğne vurdurdum gelişmesi için, hafta yine vurduracağım. Şu an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, kalbi atıyor ama bi problem var sürekli gögüslerime bakıyorum, hamilelik belirtilerim devam ediyor mu diye. Hayırlısını istemekten başka bi şey aklıma gelmiyor. Umarım benimle kalır...

cnm senin belirtiler bir baslicak pir baslicak :)) zaten bulanti genelde pit pitlari duyunca baslarmis :)) asirisi olmasada birax yasamalisn bu duygulari cnm

öyle mi diyosun? :KK8: eeeh hadi bakalım..
hepinizin şikayeti görüyo,okuyorum zor farkındayım ama sağlıklı olsun görünsün de,inan ben hepppppppsine razıyım :KK34:

Bugün yine doktora gittim, düşük riskim varmış. Düne göre kalp atışı düzelmiş. Dün çok zayıf atıyordu bugün daha güçlüydü fakat, kesem gelişmemiş bebeğe göre, kromozom bozukluğu olabilir dedi. Haftaya kadar raporluyum tuvalate kalkacağım yalnızca. Eğer kesem gelişirse her şey yoluna girdi demek olacakmış iğne vurdurdum gelişmesi için, hafta yine vurduracağım. Şu an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, kalbi atıyor ama bi problem var sürekli gögüslerime bakıyorum, hamilelik belirtilerim devam ediyor mu diye. Hayırlısını istemekten başka bi şey aklıma gelmiyor. Umarım benimle kalır...

böyle durumlarda yapacak bişey kalmıyo başka işte..
bak mesela raporlu olucaksın,sürekli yatıcaksın..
ilacın,iğnen zaten kullanıyosun..
başka yapabileceğin bişey yok işte..
ama düne göre bak daha güçlü atıyormuş kalbi,bu çok iyi bence..
hem geriden gelen,sonradan yetişen hatta bazen ileriden giden bebekte çok duydum,kesede ayarlar kendine göre herşeyi inşallah..
Allah'tan hayırlısını,sağlıklısını dile..iyi şeyler olsun inş..

hatırlamam mı???? :KK19: sevindim seni gördüğüme,nasılsın?
sonlara yaklaşmışsın artık,ne güzel..darısı başımıza olur inş..sağlıkla..
bikez daha çıktık bu yola bakalım,sonu nasıl olcak..
aaaay var ya daha bikaç saat önce aklımdaydın,true'ya sordum seni görüştün mü hiç diye..şansa bak sen yazdın..

şok oldum resmen :KK53::KK53:
ikinizin kalbide çok temizmiş gerçektennn :KK1: pufpufta seni sormuştu merak etmişti...ve tekrar üye olmana çok sevindim egeline :KK34: Allah oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...bizede nasip etsin bizde sağlıcakla alırız inş.

Kalbinin güçlü atması ne güzel bir şey ama bir taraftada kese sorunu.. İnşallah iğne ve dinlenme işe yarayacaktır. Hayırlısı olsun, inşallah bebeğin seninle kalır..

böyle durumlarda yapacak bişey kalmıyo başka işte..
bak mesela raporlu olucaksın,sürekli yatıcaksın..
ilacın,iğnen zaten kullanıyosun..
başka yapabileceğin bişey yok işte..
ama düne göre bak daha güçlü atıyormuş kalbi,bu çok iyi bence..
hem geriden gelen,sonradan yetişen hatta bazen ileriden giden bebekte çok duydum,kesede ayarlar kendine göre herşeyi inşallah..
Allah'tan hayırlısını,sağlıklısını dile..iyi şeyler olsun inş..

Annem de yanımda olacak daha yi olacak her şey öyle düşünmek istiyorum. başka şeylere takılıp kalmıştım karnımdaki bebeği umursamadım. Umarım dualarımı kabul eder..
Kalbinin güçlü atması ne güzel bir şey ama bir taraftada kese sorunu.. İnşallah iğne ve dinlenme işe yarayacaktır. Hayırlısı olsun, inşallah bebeğin seninle kalır..

inşallah canım dinlenme iyi gelecek bende inanıyorum. çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kızlar benm gibi üstüne gören oldu mu ben hamileyken adet görmüştüm de üstüne görenlerin de oğlu olacağı söyleniyor bi bilgisi olan var mı:nazar: bi de haliyle hamile olduğumu bilmeden 20lik dişimi aldrdm umarım bişey olmaz.bu durumda olanınız var mı

kızlar ben uzun zamandır yoktum yeni arkadaşlar gelmiş galiba bide kafama şu takıldı ben 11 haftamı dolduruyorum ama baya bi yorum okudum 6/7 haftalık diyorlar ayın sonuna doğru öğrenenlermi

Kızlar benm gibi üstüne gören oldu mu ben hamileyken adet görmüştüm de üstüne görenlerin de oğlu olacağı söyleniyor bi bilgisi olan var mı:nazar: bi de haliyle hamile olduğumu bilmeden 20lik dişimi aldrdm umarım bişey olmaz.bu durumda olanınız var mı

Bende hamileliğimi bilmeden dişçiye gittim 3 dişim de sorun var biri halloldu ama ikisi öğrenince yarım kaldı şimdi 4. ayımı bekliyorum Kadın doğumcum sorun olmaz ama şimdi gebeliğin netleştiğine göre bekleyelim demişti...

kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?:KK43:

Bu benim 2. Hamileliğim 10+2 deyim hamileliğimi adetim 10 gün sürdüğü için sağlık ocağındaki hemşiremin kurnazlığı sayesinde öğrendik

Kizlar benim sol gogsumde kist vardi...
Simdi gogusler buyuyor bununla birlikte agrilarimda artiyor...
Sadece solda ama...
Ultrasonda bakarlar mi acaba kistler ne durumda diye...
Baktilar diyelim verecekleri ilaclari kullanacagimi zannetmiyorum....
Puffff agriyi cekmek zorundayim sanirim...:KK14:

Benim sağ ve sol göğsümde toplam 4 kistim var. Doktor zaten kistler için ağrı kesici dışında ilaç vermiyor. Ağrıcı kesiciyi de içmiyip katlanacağız artık. 6 aylık kontrollerine gidiyor musun?

Aynen canım gecen defa kan aldılar hep ikili test için hemde benim cocukken gecırmış oldugum hastalıklara falan bakacaklarmış sanırım, klasık prosedürler işte... Benim için en mühimi bu ikili test zaten, Allahım korusun çok iyi bilirim zeka geriliği olan cocuklarla yasamanın ne demek oldugunu, 2 yegenım var cunku ve ikisi de senelerce elimde büyüdü:KK43:(
Benim de randevuma 2 hafta kaldı, bende hepımızde her gıttıgımızde hayırlı haberlerle döneriz inşallah

benimde 2 haftam kaldı randevuma tam 12 haftalık olucam Allahın izni ile belki cinsiyetlerinide öğreniriz :KK70:

X