- 4 Kasım 2013
- 1
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik hormonları sağolsun...
çok geçmiş olsun allah sifalar versin inş
Değil balık normal de yemek yiyemiyorum ben ne yapacaksam...
bende canm omega 3 plus verdi dr balık ihtiyacı için
Ultrasonda gözükürdü canım... :)
hadi ya iyi yani dimi cnm
Sagol canim ♥♥♥
Siddetli agrilar devam ederse hastane yolu gorundu
Izmirde hava yagisli ruhum daraldi kizlar. Simdi eve gidip battaniyenin altinda uyumak var ahhh keske calismasak...
Bu arada 8+4teyim bulantim fln yok ama uyku hali ve kasiklarda arada sanci oluyor. En cokda sabah uykusunu ozluyorummmm
Şimdi bana gülmeyin ama ne diyecem... Bi stetoskop alalım mı... Bebeklerimizin kalp atışlarını dinleriz....:)))
pskopata bağlarız oetgsl her dk dinleyip cinsiyet belli olsunda alışveriş topiği açalım
pskopata bağlarız oetgsl her dk dinleyip cinsiyet belli olsunda alışveriş topiği açalım
Ben de var dinliyorum su sesi gibi sesler geliyo ama tam olarak 20.haftadan sonra kalp atışları duyulur steteskopla:)
iyi tabi canım...:) üçüncü ayda daha da artar hatta karnında koyu bi çizgide oluşabilir...:)
Şimdi bana gülmeyin ama ne diyecem... Bi stetoskop alalım mı... Bebeklerimizin kalp atışlarını dinleriz....:)))
dimi kesin kafayı takarım ama almak da cazip gelmiyor değil hani... Alış veriş topiği iyi olur canım ama ben son aylara kadar bişey almam gibi geliyor zaten şu ikili test bi gelse de biraz rahatlasam...
Ben de izmirdeyim cidden hava yat uyu havası:)
[ı]ikili test ne oluyo cnm[/ı]
[ı]ikili test ne oluyo cnm[/ı]
allah hiç birini yaşatmasın ama bildiğim kadarıyla 11-14 haftalarda ayrıntılı ultrason bide kan testleri yapılıyor. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ve boyu, kanda da b-hcg ve papp-a tahlilleri yapılıyor. Sonuçlara göre risk hesaplaması yapılıyor, trizomi 21 (down sendromu) trizomi 18 (edwards sendromu) için. Tabi kesin sonuç diye bi şey yok...