2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de dün tüm günümü mide bulantısız geçirdim derkeeeen bu sabah fazlasıyla çıktı benden. bir bardak süt içebildim. onu da çıkardım. zorla toparlanıp kalktım, çıktım işe geldim :'(( şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim:KK43: izin de almak istemiyorum hemen. yarın öbür gün de bu halde olabilirim. her gün de izin alamam ya. zaten müdür beye söylemedim henüz hamileliğimi.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.

Aynen ben de işe başlayalı 1.5ay oldu 9haftalık hamileyim ben de başvurum onaylandıktan sonra öğrendim hamileliği geri dönüş şansım da yoktu ben de 4aydan önce söylemeyi düşünmurm artık

arkadaşlar geçen beni sağlık ocağından aradılar.son zamanlarda aşı oldunuz mu dediler. Olmadıysanız bir gelin buraya dediler. Tam da hatırlamıyorum. Aşı mı olmamız gerekiyor. Ne aşısı? Olan var mı? Ben bgn işten erken çıkıp gidicem galiba sağlık ocağına.

o kadar erken mi çağırdılar hem senin eline aşı kartı vermediler mi güzelim benim ilk aşım ocak ta başlıyo . Ya seninkilerde yada benimkiler de bi anormallik var. Bende merak ettim gelince hbr et olur mu cnm

Bende erkek diye hissediyorum canim...:21:
Bunlar sadece gecmisten gunumuze gelen tahminler...
Kimisinde tutuyor kimisinde de turmuyor zaten tutma sansi %50 :KK1:
Ayin 22 sinde ogrenebilirim ins cinsiyetini :KK76:
Sonra baslasin alisveris :KK62:

ayy canıııım ben de erkek diyorum bakalım.Gösterir inşallah :KK52:

puf puf bak bu simgenin gösterdiği taraf sol kuzum :nazar:

:KK52: :KK52:

o teoride de erkek gorunuyor benimki :KK24:
Yuzum eskisine gore daha canli ve parlak kalcalar su an icin yerinde sayiyor...
Sadece karinda kasinti....
Of anam of beklemek ne zormus :KK1:

valla ben 1 kilo almışım kalçalar birazcık ben buradayım diyo. Yüzüm parlak beyaz daha güzelleştin diyolar bilmeyenler
benimde karında kaşıntı var yavaş yavaş
ne zor hemde ne zor allahım hayırlısı ile geçse . :KK52:
Işten çıkacağım günümü bekleyeyim yoksa ilk kalp atışlarıını duyacağım günümü :KK49::KK53:

Yemeğe çıkanlara afiyetler olsun . Iştahı olmayanlara acından olüp te yiyemeyenlere de allah iştah versin ben ve benim gibilere :nazar::KK1::KK1::KK1:

Herkese selam... :KK3: Acaba benim gibi gögüs uçları fena halde kaşınan varmı... :KK17:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım .kanaman için ilaç vermedimi ?
teşekkürler kanmadan haberi yok ki doktordan geldikten sonra oldu kanama da değil gerçi kahverengi ben de üstüne düşmedim kanama olmadıkça stres yapmak istemiyorum

X