- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn
arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn
kızlar ben sütten tiksindimmm ya bide soda içmek faydalımı
Sen Allahın bir lütfusun ))) Ben ondan sevdim seni bu kada ryaaa vallahi vallahi vallahiiiiiiiiiiiiiii
Kucaklar dolusuuuuuuuuuuuuuuuuu
oooy oyyy oy oy oooyyyy canım benim,çok teşekkür ederim..amin :13:
Kızlar göğüslerinizde belirgin damar izleri varmı?varsa sağdamı daha yoğun soldamı ???
çalışmak istemiyorum kaçkişi çalışıyor benim gibi eve gitmek istiyorum
Enteresan hakkaten :44: O zaman sen sağ elini kullanıyorsan aslında solak olmalıydın, ya da solaksan sağlak
Kızlar göğüslerinizde belirgin damar izleri varmı?varsa sağdamı daha yoğun soldamı ???
çalışmak istemiyorum kaçkişi çalışıyor benim gibi eve gitmek istiyorum
sev beni sev seeev
sende de beni çeken bişeyler var gerçi ya çıkar yakında ortak özellikler öperim çooookkkk
Kızlar göğüslerinizde damar izleri varmı?? Varsa sağdamı daha belirgin soldamı???
Kizlar sizde benim gibi her gece bebek , dogum, kanama, cinsiyet rüyasi görüyormusunuz
kafayi yiyicem dogurana kadar galiba :18:
dün gece kendimi astim bebegin cinsiyetine kendim bakiyorum ultrasonda
Kızlar göğüslerinizde damar izleri varmı?? Varsa sağdamı daha belirgin soldamı???
süper anne yavaş yavaş çıkmaya başladı damarlar ama solda daha cok sanıırm şimdi işyerindeyim bakamıyorum
sağ elimi kullanıyorum..sol elimi bitek cep tel de msj yazarken aktif kullanıyorum
evet..aynen..
ama hangisinde daha belirgin incelemedim
t tahmini
bende bende bende