2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn

heyecanlı dakikaların şu an hımmmm...inşallah görürsün canım,zaten normal şartlarda da görünmeli artık :KK34: hadi bakalım...

BU ARADA SAĞLIK DURUMLARI İYİ OLMAYAN CANLARIMA ALLAH ŞİFALAR VERSİN.
KALP ATIŞLARINI DİNLEYEN MUTLU ARKADAŞLAR ALLAH MUTLULUĞUNUZ DAİM ETSİN İNŞ
DOKTORA GİDECEKLERE HAYIRLI HABERLE GELMELERİ DİLEĞİYLE.

veee benim gibi doktora gideceklere de allah hayırlısıyla şu günlerin geçmesini nasip etsin dileğiyle

kızlar ben sütten tiksindimmm ya bide soda içmek faydalımı :KK16:

Canım soda değil de maden suyunu öneriyorlar.kk da bu konuda epeyce konuşulmuştu farklı bir konu başlığında.Soda ve maden suyunun farklı oldugunu,sodanın yapay maden suyunun doğal oldugunu okumuştum...Bir de meyvelilerin de zararlı olduğunu...En temizi doktordan bilgi almak.Ama onlarda da fikir ayrılığı olur kesin.Biri iç,biri içme der.Ama yine de doktoruna sorman en sağlıklııs...

Sen Allahın bir lütfusun :KK66:))) Ben ondan sevdim seni bu kada ryaaa vallahi vallahi vallahiiiiiiiiiiiiiii :KK9:

Kucaklar dolusuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK16:

sev beni sev seeev :KK69: :KK19:
sende de beni çeken bişeyler var gerçi ya çıkar yakında ortak özellikler :KK4: öperim çooookkkk :KK54:

Kızlar göğüslerinizde damar izleri varmı?? Varsa sağdamı daha belirgin soldamı???

Son düzenleme:
Herkeze cok gecmis olsunn :21::21:
bende acayip bi nezlemidir gripmidir tutuldum gidiyor.Burnum kapali hafif öksürük bol bol C vitamini tüketiyorum atlatirim biran once insallahh...

Kizlar sizde benim gibi her gece bebek , dogum, kanama, cinsiyet rüyasi görüyormusunuz:KK52::KK52:
kafayi yiyicem dogurana kadar galiba :18:
dün gece kendimi astim bebegin cinsiyetine kendim bakiyorum ultrasonda :KK1::KK1:

Enteresan hakkaten :44: O zaman sen sağ elini kullanıyorsan aslında solak olmalıydın, ya da solaksan sağlak :KK53:

sağ elimi kullanıyorum..sol elimi bitek cep tel de msj yazarken aktif kullanıyorum :KK1:

Kızlar göğüslerinizde belirgin damar izleri varmı?varsa sağdamı daha yoğun soldamı ??? :KK1:

evet..aynen..
ama hangisinde daha belirgin incelemedim :KK1:

çalışmak istemiyorum kaçkişi çalışıyor benim gibi eve gitmek istiyorum

bende bende bende :KK43:

Kizlar sizde benim gibi her gece bebek , dogum, kanama, cinsiyet rüyasi görüyormusunuz:KK52::KK52:
kafayi yiyicem dogurana kadar galiba :18:
dün gece kendimi astim bebegin cinsiyetine kendim bakiyorum ultrasonda :KK1::KK1:

ben hiç bu tarz rüyalar görmüyorum,garip..
ne bebek,ne cinsiyet,ne başka bişey..
bitek benim için öncelikli şey kalp atışı duymak olduğundan geçen o sahneyi gördüm rüyamda o kadar..
onda da tam ultrasonla doktor bakıyo ve "eveeet kalp atışı" diyo ben uyanıyorum..
var mı diyo yok mu bilemedim kaldı öyle :26:

Sabah bulantılarıyla cebelleştikten sonra araya sıkıştırabildiğim simidimden sonra azcıkın kendime gelebilmiş bulunmaktayım :KK1:

Kızlaaaaar bu ne korku böylee... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bende bulantı çok oluyor. Arada olmadığı zaman acaba mı derken yarısı gün fazlasıyla bulantı geri geliyor. Lütfen kendinizi-kendimizi strese sokmayalım. Bebişlerimiz rahat rahat,stressiz mutlu mesut yaşasınlar göbücüklerimizde :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
süper anne yavaş yavaş çıkmaya başladı damarlar ama solda daha cok sanıırm şimdi işyerindeyim bakamıyorum :KK9::KK9:

ay ilahi iş yerinde bakma eve gidince incele :KK53:

sağ elimi kullanıyorum..sol elimi bitek cep tel de msj yazarken aktif kullanıyorum :KK1:

evet..aynen..
ama hangisinde daha belirgin incelemedim :KK1:

t tahmini :KK52: :KK53:

bende bende bende :KK43:

pufpuf bir tez hazırlıycam onun için inceledim canım damarlardan cinsiyet tahmini :KK52: :KK52: :KK52: :KK53:

Sağ taraftaysa damarlar erkek :KK33:
Sol taraftaysa KIZ :KK9:

Bakalım tezim nasıl sonuçlanacak :KK52: :KK52: :KK51:

Son düzenleme:
Tatlı bebişlerin tatlı anneleri nasılsınız bakalım.

Bugün doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle döner inşallah.

X