2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlar geçen beni sağlık ocağından aradılar.son zamanlarda aşı oldunuz mu dediler. olmadıysanız bir gelin buraya dediler. tam da hatırlamıyorum. aşı mı olmamız gerekiyor. ne aşısı? olan var mı? ben bgn işten erken çıkıp gidicem galiba sağlık ocağına.

Sol taraf daha belirgin bende.Ne oliiii bize ne oliiiii :KK16:

süperanne'nin tezine göre damar yoğunluğu soldaysa kızmış..
sen boşa oğlum oğlum diyorsun belkide :KK1:
o değilde bize göre mi sol?aynadan bakınca mı (karşıdan bakan için) sol? :KK1: :KK53: :KK52: :26:

Son düzenleme:
o değilde bize göre mi sol?aynadan bakınca mı (karşıdan bakan için) sol? :KK1: :KK53: :KK52: :26:

Hahaha ne güldüm yaa aynaya göre mi bize göre mi :KK52:

Şapka çıkarıyorum efenim güldürüyorsunuz böyle bebişler de pufpuf teyze güldüyüyoyy bizi yaaa diyoyyylaar :21: :21:

Ben diyorum bak erkek bu pıt pıt haylaz olacak kereta :KK33:

benimkide sagda daha belirgin :KK52:
bütün testlerde kiz cikiyor acaba bende mi bosa kizim diyorum :KK15:

Şapka çıkarıyorum efenim güldürüyorsunuz böyle bebişler de pufpuf teyze güldüyüyoyy bizi yaaa diyoyyylaar :21: :21:

hahahahha evet yaaa,azcık saçma olmuş..
bende güldüm şimdi baya :KK52::KK36:

Şimdii pufpufcum sana sağı solu anlatmakta zor :KK53: :KK1:

Kalbimizin olduğu taraf sol ama senin sağ aynaya göre kalbin solda ama senin sağda :KK37:
Bizim aynaya göre kalbimiz sağda ama aslında solda :KK53: :KK53:
işte sol kolumuzun olduğu taraf ama sende bu tez tutmayabilir özel insan :KK34: :KK1:

Son düzenleme:

Bende erkek diye hissediyorum canim...:21:
Bunlar sadece gecmisten gunumuze gelen tahminler...
Kimisinde tutuyor kimisinde de turmuyor zaten tutma sansi %50 :KK1:
Ayin 22 sinde ogrenebilirim ins cinsiyetini :KK76:
Sonra baslasin alisveris :KK62:

Şimdii pufpufcum sana sağı solu anlatmakta zor :KK53: :KK1:

Kalbimizin olduğu taraf sol ama senin sağ aynaya göre kalbin solda ama senin sağda :KK37:
Bizim aynaya göre kalbimiz sağda ama aslında solda :KK53: :KK53:
işte sol kolumuzun olduğu taraf ama sende bu tez tutmayabilir özel insan :KK34: :KK1:

yemin ederim kahkahalarımı içime bastıra bastıra güldüm puhahahahhaa
Allah iyiliğini versin yaaaa,alemsin..
ama süper yazmışsın :KK9: oooyyyyy iyi geldi ama :KK51:

Ben de dün tüm günümü mide bulantısız geçirdim derkeeeen bu sabah fazlasıyla çıktı benden. bir bardak süt içebildim. onu da çıkardım. zorla toparlanıp kalktım, çıktım işe geldim :'(( şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim:KK43: izin de almak istemiyorum hemen. yarın öbür gün de bu halde olabilirim. her gün de izin alamam ya. zaten müdür beye söylemedim henüz hamileliğimi.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.

çok geçmiş olsun bebeğin kısmetiyle gelmiş desene :)
inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bulantı için ilaç kullanmıyo msn?

X