2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de dün tüm günümü mide bulantısız geçirdim derkeeeen bu sabah fazlasıyla çıktı benden. bir bardak süt içebildim. onu da çıkardım. zorla toparlanıp kalktım, çıktım işe geldim :'(( şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim:KK43: izin de almak istemiyorum hemen. yarın öbür gün de bu halde olabilirim. her gün de izin alamam ya. zaten müdür beye söylemedim henüz hamileliğimi.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.

Ben de dün tüm günümü mide bulantısız geçirdim derkeeeen bu sabah fazlasıyla çıktı benden. bir bardak süt içebildim. onu da çıkardım. zorla toparlanıp kalktım, çıktım işe geldim :'(( şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim:KK43: izin de almak istemiyorum hemen. yarın öbür gün de bu halde olabilirim. her gün de izin alamam ya. zaten müdür beye söylemedim henüz hamileliğimi.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.

Canım benim sen bebeğinin sağlığına odaklan.Her şey çözülür ve yola girer.Sen moralini yüksek tut.Hem beklenmeyen anda gelmiş.Sürpriizzzzzzzz :KK1:

Bulantın çoksa herkes tost konusunda hemfikir.Belki o iyi gelir canım...Geçmiş olsun :KK16: :nazar:

kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.

ooyyy ne güzeeeellll...canım takviminde 9.haftada görünüyosun?daha yeni mi duydun kalp atışını? :26:

kuzum git dr ya gecikmedinmi görürsün artık ya :KK19:

kontrolüm c.tesi günü şirinem :KK19: ne kadar çok gün geçerse o kadar iyi..görünür inş yoksa çok daha fazla stresli 1 haftam daha olur önümde

Kalp atışını duyduk bugün 6+3 olduk cok mutluyum

vuuuu harikaaaaaaaa darısı ben ve ben gibi olanlarla başımıza inş :KK42:

kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdim hem kahverengi lekelenmem oldu bol sancıyla beraber hem bulantım başladı hem de serum yedim günüm bitmek bilmedi dün:KK43:soğuk soğuk terledim sürekli hiçbirşey yiyemedim şimdi biraz kahvaltı yaptım şükür ama inşallah çıkarmam doktor metpamid verdi bulantı için ağrı için birşey yapamam kanama olmadıkça dedi sıcak tutmamı söyledi karnımı:KK34:

geçmiş olsun canım kan olmadığı sürece sorun yok sanırım dinlen yorma kendini dikkat et :nazar:

bende de canım 4-5 gunden beri ne göğüs ağrısı var ne de başka birşey bende çok korkuyorum.ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.heralde kötü bir durum olsa kanama falan olur dimi

cnlarım kötü düşünmeyin olur bu iyi düşünün iyi olsun . Gebeliğe dair tm belirtiler hemen mi yokoldu ? Benimde ara da oluyo yok gibi hissediyoum ama zaman zaman bi geliyo sancı ağrı tamam tamam bendesin bebeğim diyorum :) gönlünüzü ferah tutun allah yar ve yardımcıınız olsun arkadaşlar .

Canım benim sen bebeğinin sağlığına odaklan.Her şey çözülür ve yola girer.Sen moralini yüksek tut.Hem beklenmeyen anda gelmiş.Sürpriizzzzzzzz :KK1:

Bulantın çoksa herkes tost konusunda hemfikir.Belki o iyi gelir canım...Geçmiş olsun :KK16: :nazar:

İnşallah canım yoluna girer her şey. çok saol. Bu zamanda geldiyse vardır bir hayır diyoruz biz de.

bende de canım 4-5 gunden beri ne göğüs ağrısı var ne de başka birşey bende çok korkuyorum.ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.heralde kötü bir durum olsa kanama falan olur dimi

Kızlar ya sabah bir uyandım kasıklarımda hiç bişey yok normalde gergin olurdu hafif hafif ağrı olurdu bu sabah hiç bişeyim yok. Ağlaya ağlaya bi hal oldum akşam doktora gideceğim. Kızlar nolur bişey olmaz diyin. Ağrım yok ya bişey olduysa :KK43: Nolur dua edin ya nolur. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlar saçmalamayın lütfen :KK47:
kötü düşünüp,stresleri yollamayın bebişlerinize bakiyim...
herkeste aynı ilerleyecek diye bişey yok ki..hamileliği hiç farketmeyen,3-4 aydan sonra farkeden çooook kişi oldu haberlerde duymuş okumuşsunuzdur mutlaka..
mesela bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı dışında hiçbi belirti yok!tiksinme,aşırı istek veya bulantı..zaman zaman benimde takılıyo aklıma ama hemen savuşturuyorum düşünceleri,Allah'a dua ediyorum..
zaten elimizden geleni yapıp,Allah'a bırakıyoruz sonunu başka seçenek yok..

pufpuf ilginç bir yönün olduğunu biraz anlamıştım.demek kalbinin bu kadar içten ve sıcak olmasının bir sebebi de buymuş canım.
Allah sağlıklı ömürler versin . :KK34:

oooy oyyy oy oy oooyyyy canım benim,çok teşekkür ederim..amin :13:

[sıze=3]kızlar saçmalamayın lütfen :KK47:
Kötü düşünüp,stresleri yollamayın bebişlerinize bakiyim...
Herkeste aynı ilerleyecek diye bişey yok ki..hamileliği hiç farketmeyen,3-4 aydan sonra farkeden çooook kişi oldu haberlerde duymuş okumuşsunuzdur mutlaka..
Mesela bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı dışında hiçbi belirti yok!tiksinme,aşırı istek veya bulantı..zaman zaman benimde takılıyo aklıma ama hemen savuşturuyorum düşünceleri,allah'a dua ediyorum..
Zaten elimizden geleni yapıp,allah'a bırakıyoruz sonunu başka seçenek yok..
[/sıze]

cnmm ya bende onu anlatmaya çalışıyorum sağolasın .arkadaşlar kendi kendinize yapmayın böyle . Düşecek korkusu size bu düşüncelere sahip ettiriyor

ben de seninle aynı kilodayım canım birebir aynı ben de üst sınırı 70 belirledim inşallah üstüne çıkmam :nazar:zaten doğurunca bi 3-5 gidiyormuş 3-5 kilo da emzirirken versek geriye bişey kalmıyo :KK14:

insallah canimyaa bende senin gibi düsünüyorum ama etraftan emzirirkende cok acikiyosun
yemek istiyorsun sürekli diyolar :KK50:
biraz moral bozucu ama bizim dogumlar tam yaz ayina denk geliyor :) bol yürüyüs ve su tüketimiyle veririzz :KK76:

arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn

X