- 23 Ekim 2012
- 148
- 60
Ben de dün tüm günümü mide bulantısız geçirdim derkeeeen bu sabah fazlasıyla çıktı benden. bir bardak süt içebildim. onu da çıkardım. zorla toparlanıp kalktım, çıktım işe geldim :'(( şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim izin de almak istemiyorum hemen. yarın öbür gün de bu halde olabilirim. her gün de izin alamam ya. zaten müdür beye söylemedim henüz hamileliğimi.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.
çünkü işe başlayalı bir buçuk ay oldu henüz.işe başladığım gibi hamile kalmışım ben. hiiç yoktu planlarımızda daha. yılbaşını geçirip öyle başlayacaktık bebek çalışmalarına. ama hiç beklemediğimiz zamanda geldi bebeğimiz. işim de çok iyi.korkuyorum bir şey derler ya da çıkarırlar diye.neyse ben bi 4. aya kadar bekleyip öyle söyliycem sanırım.allah tan mayıs sonunda dersler bitmiş olacak.yerime birini bulmaları gerekmeyecek gibi görünüyor.
son günlerdeki kaygılarım, öyle yazmak istedim.