2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba kızlar dün tahlillerim aldım doktor gayet iyi dedi akşam eşim incelediğinde idrarda bakteri olduğunu gördük normalde 0 olması gerekirken benim 81. 15 kıza bana yardımcı olabilir misiniz önemli bir program yok galiba degilmi korkuyorum

cnm yok regl ağrısıda oluyo normal karın ağrısı bu . Kanamam yok çok şükür allahıma . Ya görümcem korkutuyo o zaman beni
Görümden kactane düşük yaptı?boş ver sen onu kanaman yoksa korkma hem migde bulantilarinda devam ediyormuş demekki bebegin içerde büyümeye devam ediyor

arkadaşlar midem bulanıyo su içiyorum sürekli içim dışım su olacak ya hiç cnm yemek istemiyor ama açımmmmm... varmı bu durum içinde olanlar yemeği düşündükçe de midem bulanıyo
Ben varım bulantidan yiyemiyorum açlığa da dayanamıyorum,diger hamileliklerinde sadce migdem kalkıyordu ama yemek yememe engel degildi,ne guzel bak su icebiliyirmusssun ben gecen sene yazında hamileydik sudan tiksinmistim su icemiyirdum o sıcaklarda 3 ay yandım kavruldum

liste için teşekkür ederimmm....

yaa ben de 7. haftadayım benim de bu hafta da karın ağrılarım başladı aynı zamanda midem de bulanıyo dün dr. kağan kocatepenin bi yazısını okudum olurmuş 7. hafta da karın ağrıları.. ama mide bulantısı öldrüyo beni..

heee demek ki benim karın ağrım buymuş 7. haftaya giriyorum bende . olacak artık ama evet mide bulantısı da öldürüyo insanı ama bebeğim cnm beklediğim için değer be arkadaş

ben bahar hastanesine gidiyorum cnm gönül duras doyurana gidiyorum cnm. nasıl geçiyo hamilelik

hamilelik normal seyrinde devam ediyorum benim zaman zaman bulantılarım oluyor. Ve hamileliğimin başından beri sürekli nedendir anlamadım ama sol kasığımda batma ve ağrı var. Sürekli derken yani ağrıdığı zaman hep sol kasığım ağrıyor hiç sağ kasığımda bişi hissetmiyorum. Ve son bir kaç gündür de sürekli uyumak istiyorum akşamları 9,30 da yatıyorum kaç gündür..
:116:

sen nasılsın var mı zorlandığın şeyler?

benimde iştahsılık var sabah bulantı var su çok içiyorum artık baş ağrısı var duygusallığım tavana çıktı çok yoruluyorum ne kadar erken uyusam o kadar uykusuz kalkıyorum halsizlik var daha sayayimmi

Son düzenleme:

oohh ooohhh maşl. ne ararsan varmış sende de :) olsun ama cnm bebişlerimiz için değer bütün bunlara

arkadaşlar midem bulanıyo su içiyorum sürekli içim dışım su olacak ya hiç cnm yemek istemiyor ama açımmmmm... varmı bu durum içinde olanlar yemeği düşündükçe de midem bulanıyo

bende aksine..
habire yiyorum,yemek istiyorum..tatlıymış tuzluymuş asla ayırt etmiyorum..
bulantı neymiş?o da ne ki

Benimde hafif bulantı var ama yemekte yiyorum maşallah.
Hatta 2 gece rüyamda lahana sarması yiyordum.şimdi sarıp yiycem oda haşlarken kokar ama napıyım canım istedi .

Sizlerde yokmu birşeylere aşerme

bende aşırı içiyorum ama kendime pes diyorum sabah sekizden öğlene 1 litre bitti kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…