Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk Doktor muayenemi oldum hersey normal kalp atisini da duydum :) 6+3um haftaya kalp atislarini daha guclu duyabilicez insallah
ilk Doktor muayenemi oldum hersey normal kalp atisini da duydum :) 6+3um haftaya kalp atislarini daha guclu duyabilicez insallah
ilk doktor muayenemi oldum hersey normal kalp atisini da duydum :) 6+3um haftaya kalp atislarini daha guclu duyabilicez insallah
Bide 5 haftalıkken kesede görülmeye bilir bu normal bi hafta daha bekle ve git bu defa göreceksin eminim ben Pzt hamile oldumu öğrendim ve sadece keseyi gördük Perşembe gittim bebeği gördük Pzt inşallah kalp atışlarını duyucaz şuam 6+3
kızlar 2014 haziran bebekleri diye grubumuz var face de bekleriz :)
hayırlı olsun canım bebişin bende 6 haftalık hamıleyım 10 gun sonra gel dedi bana
Canim dislerinde eski dolgulardan var mi hani su ici siyah olanlardan o dolgularin icindeki kursun hormonlari cok etkiliyomus dusuk yapmanin ya da gec hamile kalmanin sebebi olablr :/
ben de az once onu yazdm cnm bende de basladi bulantilar..tuzu artirdm maalesef..sen hic mi bise yiyemiyosn..aslinda mide bulantisi cocugun saglikli oldunu gosteriyomus bi de kalp atislari baslayinca bulanti baslarmis bebislerimize masallah :))
Çok teşekkür ederim kızlar. İçim rahatladı, düşük yapıcam diye korkuyorum birde akıntıyı görünce sabah çok şaşırdım. Benim de dünden beri özellikle iştahım yok, zorla meyve yedim akşam. Acıkmıyorum, yediğimde de midem bulanmaya başladı. Keşke böyle devam etse ben razıyım bebeğim beni bırakmasın yeter.
ya benim de bulantim olunca yiyesim olmuyo ama birden bi kaziniyo midem yiyorum o zmn bi de istahim olmasa da meyve sut fln yemeye calisyrm ama ceviz, findik fln yiyemiyrm mesela..
slm kızlar dün doktor kontrolüme gittim ama size yazmaya fırsat bulamadım herşey çok iyi çok şükür resmen bebeğimi daha net gördüm kalp atışlarınıda gördük yine..1.2 cm miş (=11-12. haftada ikili tarama testine giricem orda kalp atışlarını duyarsın dedi size bu konuda ne dedi doktorlarınnız
Evet 30 yaşındayım.11 ve 7 yaşlarında oğluşlarım. benim hamilelik daha küçük dedi doktor 5.5 haftalık dedi canım kalbini duyana kadar içim sıkıntılı birde kanamam var
slm kızlar dün doktor kontrolüme gittim ama size yazmaya fırsat bulamadım herşey çok iyi çok şükür resmen bebeğimi daha net gördüm kalp atışlarınıda gördük yine..1.2 cm miş (=11-12. haftada ikili tarama testine giricem orda kalp atışlarını duyarsın dedi size bu konuda ne dedi doktorlarınnız
bnde duymak istediğimi söyledm ama şimdi o cihaza girmemin benim için çokta yararlı olmucağını söyledi zaten ikili tarama testine geliceksin ozaman duyarsın dedi ama pıt ptları gördük çok şükür (=canım bende bugün tam dokuz haftalık hamileyim.Meleğimin kalp atışını yedi haftalıkken duymuştumm
gözün aydın canım buraya yeni katıldım ben de kalp atışlarını duydum 27 kasımda ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için gideceğim
capulcu nasılsın canım görünmüyordun bir süredir.