2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba ya hesabagöre benim muhtemel doğum tarihim 29 mayıs ama haziran mı mayıs topiğinemi katılsam şaşırdım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Amannn 44 kilo neyy kiiz senin etin ne budun ne :)) isin sakasi vucudun sagligi onemli ins hemen gecer senin bulantilarn cnm..
Ben 60 kg yum 10-12 kiloyla kurtarsam cok sukur diycem ilk baslarda istahim bayaa acikti ama boyle giderse ben de zayiflicam gibi..bana da doktor ilk 3 ay kilo almani istemiyrm dedi bakti bende potansiyel var :))
Zaten folik asitimizi aliyrz dediin gibi meyveye de dikkat etsem tmmdir..

Daha yenilerde bir salata yedim...
Canim hicbirsey istemiyor...
Bebegim aklima geliyor yemek zorundayim diyorum anca oyle...
42 ike basladim ama gebelige...
Boy 1.65 ... 30 kilo uzeri alirim ins :KK9:
Imkansiz tabi :nazar:

benim hiç iştahım yok ya hiç Yemesem de olur AKLIMA GELMEZ YEMEK . Ilk aylar yemesek olur mu :KK1:
ya benim de bulantim olunca yiyesim olmuyo ama birden bi kaziniyo midem yiyorum o zmn bi de istahim olmasa da meyve sut fln yemeye calisyrm ama ceviz, findik fln yiyemiyrm mesela..

Evet 30 yaşındayım.11 ve 7 yaşlarında oğluşlarım. benim hamilelik daha küçük dedi doktor 5.5 haftalık dedi canım kalbini duyana kadar içim sıkıntılı birde kanamam var
canim aklim sende insallah bise olmaz bebisine ins tutunur birakmaz annesini..ilacini ihmal etme cok etkili bi ilac ve bacaklarinin altina bi yastik koy uzan dinlen yorma kendini..cuma gitcektin dimi doktora..

meleğim nolur anneni ve abilerini üzme 9 ay sonra sağlıkla gel seni şimdiden çooook seviyoruz...

bende . Meleğim benim beklediğim dün çok sancı yaptın içerde herşey yolundamı ?anneni üzme allahıma emanetsin sabırla bekliyoruz seni ( annen ve baban ) çok seviliyorsun çokkk allahım seni bize çok görmesin. ... Tüm annenler için allaha emanet bebeleri..

canim aklim sende insallah bise olmaz bebisine ins tutunur birakmaz annesini..ilacini ihmal etme cok etkili bi ilac ve bacaklarinin altina bi yastik koy uzan dinlen yorma kendini..cuma gitcektin dimi doktora..

evet cuma gidicem canım çok sağol düşündüğün için.ilaç etkili dün ama gece içtim yattım sabah tekrar içtim ama bulantıyla çıkardım.doktorumu aradım kanama olduğunu söyledim vajinadan al dedi aldım ama hala tuvalete girip slince kanama geliyor napıcam bilmiyorum.

Biraz sinirlendim ağladım bazı şeylere ondanmı oldu bilmiyorum. :KK50:

Son düzenleme:
Kızlar eve ultrason cihazımı alsak napsak:KK1: bende pat gidicem kalp atışları için ama 2gün geçermiki beklemesi çok zor. Benim şu an belim ve kasıklarımda çok ağrı varama leke deltan yok çok şükür

evet cuma gidicem canım çok sağol düşündüğün için.ilaç etkili dün ama gece içtim yattım sabah tekrar içtim ama bulantıyla çıkardım.doktorumu aradım kanama olduğunu söyledim vajinadan al dedi aldım ama hala tuvalete girip slince kanama geliyor napıcam bilmiyorum.

Biraz sinirlendim ağladım bazı şeylere ondanmı oldu bilmiyorum. :KK50:

Canım benim ilk hamileligimdede kanamam oluyordu protestan yeterli gelmedi krino jel vermişti ve ilk seferde işe yaramıştı bidr Danıştay istersen

Dün pufpufum yazmış adıma çook teşekkürler.Bir de ben yazayım dedm.Dün kalp atışlarını 3. kez duydum.Annesinin meleği...Haftaya tekrar gel kalp atışlarını duyalım,ardından da ikili teste çağıracağım dedi.

Geçen hafta aşı yapılmıştı düşük tehlikesi için.Ondan sonraki 1 hafta hiç kanamam olmamıştı ama yine de yapalım 2.yi dedi.3.yü de haftaya cuma yaptıracağız.Her gün progestan almaya devam ediyorum akşamları 1 tane.Bir de yarım folik asit e devam.

Bebebeğini kaybeden değerli annelerim Rabbim iyilik güzellik ve yeni bebişler nasip etsin size...

Dualarım sizlerle annelerim.Umuyorum böyle güzel haberler eksik olmaz kapımızdan.Meleklerimiz ellerimizi bırakmaz... :KK16:

Canım benim ilk hamileligimdede kanamam oluyordu protestan yeterli gelmedi krino jel vermişti ve ilk seferde işe yaramıştı bidr Danıştay istersen

bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?

Kızlar birde keseyi görenler içinde bebeği gördümü mesela 5 haftalık olanlar.

ALLAH en kısa zamanda en sağlıklı şekilde yeniden yaşatsın İnş. sana ve isteyen dileyen herkese nerde ne kadar isteyen varsa hepimizede sağlıklı eli ayağı düzgün aklı bütün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah Rabbim sabırla doldursun yerini üzülme canım

capulcu nasılsın canım görünmüyordun bir süredir.

bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?

İlk gittiğimizde benim de 5 haftalık civarıydı.Keseyi görmüştük nokta kadar.Ama bebek hakkında yorum yapamamıştı...

Çocuk Düşmemesi için

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Rabbim meleklerimizi korusun inşallahhhhhh

7haftalıkken duymuştuk canım budada prş günü kalp atışını gördük ama duyamadıkçok çok derindenmiş Pzt bidaha gidicem
Krino jel aslında tüpbebek tedavisinde kullanılıyormuş ama ozandan bana çok iyi gelmişti ilk seferde kanamam durmuştu Dr Danış

7haftalıkken duymuştuk canım budada prş günü kalp atışını gördük ama duyamadıkçok çok derindenmiş Pzt bidaha gidicem
Krino jel aslında tüpbebek tedavisinde kullanılıyormuş ama ozandan bana çok iyi gelmişti ilk seferde kanamam durmuştu Dr Danış

şuan kaç haftalıksın canım?

Bide 5 haftalıkken kesede görülmeye bilir bu normal bi hafta daha bekle ve git bu defa göreceksin eminim ben Pzt hamile oldumu öğrendim ve sadece keseyi gördük Perşembe gittim bebeği gördük Pzt inşallah kalp atışlarını duyucaz şuam 6+3

Son düzenleme:
X