Amannn 44 kilo neyy kiiz senin etin ne budun ne :)) isin sakasi vucudun sagligi onemli ins hemen gecer senin bulantilarn cnm..
Ben 60 kg yum 10-12 kiloyla kurtarsam cok sukur diycem ilk baslarda istahim bayaa acikti ama boyle giderse ben de zayiflicam gibi..bana da doktor ilk 3 ay kilo almani istemiyrm dedi bakti bende potansiyel var :))
Zaten folik asitimizi aliyrz dediin gibi meyveye de dikkat etsem tmmdir..
kizlar doktordan geldim smdi. Sadece kesemizi gorduk
5haftalikmisiz biz dahaa :)) galiba temmuza transfer oluyorum ben. Ama buraya da gelirim ben dayanamam
ya benim de bulantim olunca yiyesim olmuyo ama birden bi kaziniyo midem yiyorum o zmn bi de istahim olmasa da meyve sut fln yemeye calisyrm ama ceviz, findik fln yiyemiyrm mesela..benim hiç iştahım yok ya hiç Yemesem de olur AKLIMA GELMEZ YEMEK . Ilk aylar yemesek olur mu
Bugun ne söylemek isterdiniz meleklerinize ?
Bugun ne söylemek isterdiniz meleklerinize ?
canim aklim sende insallah bise olmaz bebisine ins tutunur birakmaz annesini..ilacini ihmal etme cok etkili bi ilac ve bacaklarinin altina bi yastik koy uzan dinlen yorma kendini..cuma gitcektin dimi doktora..Evet 30 yaşındayım.11 ve 7 yaşlarında oğluşlarım. benim hamilelik daha küçük dedi doktor 5.5 haftalık dedi canım kalbini duyana kadar içim sıkıntılı birde kanamam var
meleğim nolur anneni ve abilerini üzme 9 ay sonra sağlıkla gel seni şimdiden çooook seviyoruz...
canim aklim sende insallah bise olmaz bebisine ins tutunur birakmaz annesini..ilacini ihmal etme cok etkili bi ilac ve bacaklarinin altina bi yastik koy uzan dinlen yorma kendini..cuma gitcektin dimi doktora..
evet cuma gidicem canım çok sağol düşündüğün için.ilaç etkili dün ama gece içtim yattım sabah tekrar içtim ama bulantıyla çıkardım.doktorumu aradım kanama olduğunu söyledim vajinadan al dedi aldım ama hala tuvalete girip slince kanama geliyor napıcam bilmiyorum.
Biraz sinirlendim ağladım bazı şeylere ondanmı oldu bilmiyorum.
Canım benim ilk hamileligimdede kanamam oluyordu protestan yeterli gelmedi krino jel vermişti ve ilk seferde işe yaramıştı bidr Danıştay istersen
ALLAH en kısa zamanda en sağlıklı şekilde yeniden yaşatsın İnş. sana ve isteyen dileyen herkese nerde ne kadar isteyen varsa hepimizede sağlıklı eli ayağı düzgün aklı bütün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah Rabbim sabırla doldursun yerini üzülme canım
bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?
Kızlar birde keseyi görenler içinde bebeği gördümü mesela 5 haftalık olanlar.
bilemedim napcağımı canım acaba bir tane daha kullansam yan etki yaparmı. gerçi başımıda döndürdü ama.senin kaç haftalık kalp atışı duyulmuştu hatırlıyomusun ?
Kızlar birde keseyi görenler içinde bebeği gördümü mesela 5 haftalık olanlar.
7haftalıkken duymuştuk canım budada prş günü kalp atışını gördük ama duyamadıkçok çok derindenmiş Pzt bidaha gidicem
Krino jel aslında tüpbebek tedavisinde kullanılıyormuş ama ozandan bana çok iyi gelmişti ilk seferde kanamam durmuştu Dr Danış