Bencede devam et progestana hatta mümkünse doktordan iğnesini iste o daha etkili doktorlar ilk 3 ay olan lekenmeyi ciddiye pek almiyorlar ama biz tedbiri elden bırakmayalımKizlar biliyorsunuz 2 gün önce lekelenme gelmisti benden dr gittim yerleşme kanamasidir progestan kulkanmaya gerek yok 1 hafta bekle bakalim tekrar leke gelirse icersin demişti bende icmeyi bırakmıştım bu gece uyurken cok şiddetli vajina katılmasıyla uyandım kasılma 5-6 saniye falan sürdü cok kötüydü ve kasiklarima feci sanci girdi cok korktum wc gittim bişi gelmemisti sonra yattim uyudum sabah kalkip wc gittiğimde baktim ki kahve lekelenmem olmuş yine ben doktoru dinlemicem 3 ay bitene kadar sabah öğle aksam 1er tane progestan alicam .. o kasilmayi yasamak bir daha istemiyorum normalde o kasilmalari 8.ayda ara ara yasamamiz lazim rahim kendini doğuma hazırlıyor o dönemde normal. . Ben oğluma 4 aylikkende ayni boyle kasilmam ve lekelenmem olmuştu ve erken doğum riski yaşamıştım ..
Niye verdi öyle bı risk mı var?öyle bisey varsa kullanmaktan çekinmeGünaydın. Gebze Anadolu Sağlık Merkezine kontrole giden ve doktor ismi önerebilecek kimse var mı? Ben Hospitala gidiyorum ama hastaneyi değiştireceğim cihazları bana pek yeterli geldi.
Bugün doktora gittik kalp atışlarını gördük çok değişik bir duygu, benden önce bir bayan çıktı içerden doğumu 7 gün geçmiş doğumhaneye aldılar sunni sancı vereceklermiş kız ağlamaya başladı, bende dayanamadım bende ağladım yanımda annem vardı oda ağladı sabah sabah duygu yoğunluğu yaşadık.
Doktor düşük tehlikesi için ilaç verdi kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım.
Bencede devam et progestana hatta mümkünse doktordan iğnesini iste o daha etkili doktorlar ilk 3 ay olan lekenmeyi ciddiye pek almiyorlar ama biz tedbiri elden bırakmayalım
Benm de düşük tehlikem varmış ama çok ciddi deil dedi doktor yne de progestan verdi günde 2defa içiyorum ilacın etkisi geçmeye yakın sancı başlıyor kasıklarımda bence içmelisin tedbirli olmak gerek.Günaydın. Gebze Anadolu Sağlık Merkezine kontrole giden ve doktor ismi önerebilecek kimse var mı? Ben Hospitala gidiyorum ama hastaneyi değiştireceğim cihazları bana pek yeterli geldi.
Bugün doktora gittik kalp atışlarını gördük çok değişik bir duygu, benden önce bir bayan çıktı içerden doğumu 7 gün geçmiş doğumhaneye aldılar sunni sancı vereceklermiş kız ağlamaya başladı, bende dayanamadım bende ağladım yanımda annem vardı oda ağladı sabah sabah duygu yoğunluğu yaşadık.
Doktor düşük tehlikesi için ilaç verdi kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım.
Niye verdi öyle bı risk mı var?öyle bisey varsa kullanmaktan çekinme
Canim benim Allah sabirlar versin eminim cok zordur Allah bi daha yasatmasin..ilk hamileligin miydi ?Benimde meleğim gitti, miniğimin kalbi durmuşşşşş ve kürtaj olmam gerekiyor ben pazartesi olacağım hemen gidemedim kafam çok kötü ve kürtaja hazır değilim korkuyorum salı günü kalbi yavaştı zaten ve 2 gündü bende ne mide bulantısı ne de hamilelik belirtisi kalmıştı anlamıştım zaten ama yine de çok zor oldu allah sizlerin bebeğini bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah
canim bu sayfada doktorun onemini cok iyi anladim sen de baska bi doktora gorun istersen zaten ilacini al bi zararinin olcani dusunmuyrm..Kizlar biliyorsunuz 2 gün önce lekelenme gelmisti benden dr gittim yerleşme kanamasidir progestan kulkanmaya gerek yok 1 hafta bekle bakalim tekrar leke gelirse icersin demişti bende icmeyi bırakmıştım bu gece uyurken cok şiddetli vajina katılmasıyla uyandım kasılma 5-6 saniye falan sürdü cok kötüydü ve kasiklarima feci sanci girdi cok korktum wc gittim bişi gelmemisti sonra yattim uyudum sabah kalkip wc gittiğimde baktim ki kahve lekelenmem olmuş yine ben doktoru dinlemicem 3 ay bitene kadar sabah öğle aksam 1er tane progestan alicam .. o kasilmayi yasamak bir daha istemiyorum normalde o kasilmalari 8.ayda ara ara yasamamiz lazim rahim kendini doğuma hazırlıyor o dönemde normal. . Ben oğluma 4 aylikkende ayni boyle kasilmam ve lekelenmem olmuştu ve erken doğum riski yaşamıştım ..
Benim de sabahlari bulantim oluyo aksama dogru geciyo dediin gibi ama cok asiri diil yine yiyeblyrm biseler ama ben normalde tuzu aramam simdi tuzu artirdm icimi bastirsin diye o da zararliymis heralde napsam ki :/benim fazla bulantı yok sabah çok oluyo sonra arasıra oluyo ya normal dimi bu.
ben de az once onu yazdm cnm bende de basladi bulantilar..tuzu artirdm maalesef..sen hic mi bise yiyemiyosn..aslinda mide bulantisi cocugun saglikli oldunu gosteriyomus bi de kalp atislari baslayinca bulanti baslarmis bebislerimize masallah :))Kizlar ben kahvalti yapamiyorum...
Su ana kadar birsey yedigim yok :18:
Asiri bulantim oluyor bu aralar cok olmaya basladi...
Normalde haftada bir iki kere bulanirdi ne guzel
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için umarım kısa zamanda bebeğini kaybeden arkadaşlarımızla birlikte tekrardan aranıza dönebiliriz. Benim ilk gebeliğimdi ilk heyecanımdı 8 ay uğraşmıştık zor gelmişti kolay gitti. Ama doktorun zaten sağlıklı bir bebek olmayacaktı doğsaydı demesi hayırlısı buymuş demeyi kolaylaştırdı. Doktor kürtajdan sonra 2 ay korunmamız gerektiğini söyledi. İnşallah sonrasında aranızda olurum dualarım minik meleklerinizle....
Canim dislerinde eski dolgulardan var mi hani su ici siyah olanlardan o dolgularin icindeki kursun hormonlari cok etkiliyomus dusuk yapmanin ya da gec hamile kalmanin sebebi olablr :/Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için umarım kısa zamanda bebeğini kaybeden arkadaşlarımızla birlikte tekrardan aranıza dönebiliriz. Benim ilk gebeliğimdi ilk heyecanımdı 8 ay uğraşmıştık zor gelmişti kolay gitti. Ama doktorun zaten sağlıklı bir bebek olmayacaktı doğsaydı demesi hayırlısı buymuş demeyi kolaylaştırdı. Doktor kürtajdan sonra 2 ay korunmamız gerektiğini söyledi. İnşallah sonrasında aranızda olurum dualarım minik meleklerinizle....