- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
ben de az once onu yazdm cnm bende de basladi bulantilar..tuzu artirdm maalesef..sen hic mi bise yiyemiyosn..aslinda mide bulantisi cocugun saglikli oldunu gosteriyomus bi de kalp atislari baslayinca bulanti baslarmis bebislerimize masallah :))
Canim dislerinde eski dolgulardan var mi hani su ici siyah olanlardan o dolgularin icindeki kursun hormonlari cok etkiliyomus dusuk yapmanin ya da gec hamile kalmanin sebebi olablr :/
benm de düşük tehlikem varmış ama çok ciddi deil dedi doktor yne de progestan verdi günde 2defa içiyorum ilacın etkisi geçmeye yakın sancı başlıyor kasıklarımda bence içmelisin tedbirli olmak gerek.
Masallah diyelim o zmn :)Deli gibi çarpan kalbim..ellerim titriyor,buz kestim..girdim doktora..karından baktı ilk defa,kese görünüyor,geçen haftaya göre büyümüş olması gerektiği gibi dedi..önceki düşükler gibi değil,bu normal ilerliyor dedi..şu an 6.haftaya girdik dedi ve kalp atışı ve bebek için haftaya hörücez inş dedi..henüz kalp atışı bebek falan göremedim ama biraz olsun rahatladım diyebilirim..şimdi bekle ki geçsin o 1 hafta :18:
masallah canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin temmuz haziran ne farkeder :)Kizlar doktordan geldim smdi. Sadece kesemizi gorduk
5haftalikmisiz biz dahaa :)) galiba temmuza transfer oluyorum ben. Ama buraya da gelirim ben dayanamam
Hosgeldin Canim sonunda 3. Bebesi bekleyen bir arkadas geldi bana
Benimde 2 olgusum var inşallah bu 3.bebis biraz sıkıntıliyiz ama geçicek inşallah.
Him bilmiyrm artk cnm da bizim bi tanidik tup bebek merkezine gitmis ordaki genetikci soylemis onda cok dolgu varmis..o da eski dolgularindan kurtulup yeni dolgulardan yaptrck..ben kursun diye biliyrm ama civa da olabilir..Canim bende de var dolgudan arastirdimda...
Yillar evvel yapilanlarda civa yok denecek kadar azmis...
Zamanla kayboluyormus....
Insan sagligina o kadar zararli olsaydi dunyaca uygulanmazdi diyor... uzman doktorlar...
Ben de 2-3 tane var...
senin simdi 10 haftalik mi oldu tlfdan girdiimden goremiyrm da ? Ne kdr daha surcekmis bulantilar peki ? Benim 5+5 bugun desene daha coook isim var :/Canim 6 haftada iken basladi o zaman kalp atislarini gormustuk...
Ama cok nadir idi...
Simdi 24 saat bulaniyor ... yemek yiyemuyorum az yagli bile dokunuyor bana yag icmisim gibi oluyor...
Kahvaltida yapamiyorum ....
Ne yesem bilemiyorum...
Rabbim yardimcimiz olsun
Deli gibi çarpan kalbim..ellerim titriyor,buz kestim..girdim doktora..karından baktı ilk defa,kese görünüyor,geçen haftaya göre büyümüş olması gerektiği gibi dedi..önceki düşükler gibi değil,bu normal ilerliyor dedi..şu an 6.haftaya girdik dedi ve kalp atışı ve bebek için haftaya hörücez inş dedi..henüz kalp atışı bebek falan göremedim ama biraz olsun rahatladım diyebilirim..şimdi bekle ki geçsin o 1 hafta :18:
Kizlar doktordan geldim smdi. Sadece kesemizi gorduk
5haftalikmisiz biz dahaa :)) galiba temmuza transfer oluyorum ben. Ama buraya da gelirim ben dayanamam
senin simdi 10 haftalik mi oldu tlfdan girdiimden goremiyrm da ? Ne kdr daha surcekmis bulantilar peki ? Benim 5+5 bugun desene daha coook isim var :/
İyi de bu sekilde nasi beslicez biz bebislerimizi..
Dun canim nasi tursu cekti nasi tuzlu tuxlu bi suru yedim..
Amannn 44 kilo neyy kiiz senin etin ne budun ne :)) isin sakasi vucudun sagligi onemli ins hemen gecer senin bulantilarn cnm..9+6 dayiz canim..
O bulantilar degiskenmis maalesef :18:
9 ay surenide var 4 ay surenide ...hic bulanti yasamayanida varmis...
Ben hic tuzlu birsey yiyemiorum hep tatli
3 -4 aya kadar fazla yemesek olurmus...
Bebek bizden aliyormus gerekli ihtiyaclari doktorum dedi...
Ama peki ya benden gidenler ? bana kalmiyo birsey zaten zayifim 44 kiloyum
kontrole giden arkadaşlar bugün sizlerden güzel haberler bekliyoruz :)
Deli gibi çarpan kalbim..ellerim titriyor,buz kestim..girdim doktora..karından baktı ilk defa,kese görünüyor,geçen haftaya göre büyümüş olması gerektiği gibi dedi..önceki düşükler gibi değil,bu normal ilerliyor dedi..şu an 6.haftaya girdik dedi ve kalp atışı ve bebek için haftaya hörücez inş dedi..henüz kalp atışı bebek falan göremedim ama biraz olsun rahatladım diyebilirim..şimdi bekle ki geçsin o 1 hafta :18:
amannn 44 kilo neyy kiiz senin etin ne budun ne :)) isin sakasi vucudun sagligi onemli ins hemen gecer senin bulantilarn cnm..
Ben 60 kg yum 10-12 kiloyla kurtarsam cok sukur diycem ilk baslarda istahim bayaa acikti ama boyle giderse ben de zayiflicam gibi..bana da doktor ilk 3 ay kilo almani istemiyrm dedi bakti bende potansiyel var :))
zaten folik asitimizi aliyrz dediin gibi meyveye de dikkat etsem tmmdir..
Kizlar doktordan geldim smdi. Sadece kesemizi gorduk
Canım sen de 30 yaşındaymışsın ben de 30 yaşındayım oğullarım da 12 ve 7 yaşında hamileliğim ise 9 haftalık senin oğulların kaç yaşında