- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
geçmiş olsun benimde dün kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj oldum.şimdi dinleniyorum.allah inşallah en kısa zamanda bizede nasip eder
gemiş olsun canım inşallah Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun benimde dün kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj oldum.şimdi dinleniyorum.allah inşallah en kısa zamanda bizede nasip eder
Benimde meleğim gitti, miniğimin kalbi durmuşşşşş ve kürtaj olmam gerekiyor ben pazartesi olacağım hemen gidemedim kafam çok kötü ve kürtaja hazır değilim korkuyorum salı günü kalbi yavaştı zaten ve 2 gündü bende ne mide bulantısı ne de hamilelik belirtisi kalmıştı anlamıştım zaten ama yine de çok zor oldu allah sizlerin bebeğini bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah
günaydın kızlar... hafta sonu çalışmak çok kötü
aynen ya bi de hamileyseniz daha da kötü
şimdi evde olup bi uyumak vardı sıcacık yatakta benimmm uykumm varrrrrr
aynen ama uyumaya vakit olsa bu sefer bulantı tutar bi şekilde o güzelim uyku kaçar yani 5haftadır bende durum böyle
benim fazla bulantı yok sabah çok oluyo sonra arasıra oluyo ya normal dimi bu.
Ben de cok kafama takardım bulanmadığında bişey mi oldu diye .bazı günler hiç olmuyordu bazı günler sürekli devam ediyordu ama paZartesi sordum Dr a normal dedi değişken olması içim rahatladı 2 3 haftaya tamamen geçmesini umuyorum☺️
bi de benm de sabah yoğun oluyo bulantı sonra rahatım dert edilecek bişey yok yani:)
sağol cnm içim rahatladı sancı oluyo kasıkta sanrıım büyüdüğü için dimi