2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde meleğim gitti, miniğimin kalbi durmuşşşşş ve kürtaj olmam gerekiyor ben pazartesi olacağım hemen gidemedim kafam çok kötü ve kürtaja hazır değilim korkuyorum salı günü kalbi yavaştı zaten ve 2 gündü bende ne mide bulantısı ne de hamilelik belirtisi kalmıştı anlamıştım zaten ama yine de çok zor oldu allah sizlerin bebeğini bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah

CNMM çok geçmş olsun allah yardım etsin inş. allah teala inş en yakın zamanda yine sevindirir seni bu sefer ikiz olur inşşş belki allahtan umut kesilmez

kızlar kahvaltılık gevreklerin gerçekten faydası olduğunu düşünüyor musunuz?hani kahvaltı yerine değil de böyle acıkınca ara öğün olarak yesek..

benim fazla bulantı yok sabah çok oluyo sonra arasıra oluyo ya normal dimi bu.

Ben de cok kafama takardım bulanmadığında bişey mi oldu diye .bazı günler hiç olmuyordu bazı günler sürekli devam ediyordu ama paZartesi sordum Dr a normal dedi değişken olması içim rahatladı 2 3 haftaya tamamen geçmesini umuyorum☺️

Ben de cok kafama takardım bulanmadığında bişey mi oldu diye .bazı günler hiç olmuyordu bazı günler sürekli devam ediyordu ama paZartesi sordum Dr a normal dedi değişken olması içim rahatladı 2 3 haftaya tamamen geçmesini umuyorum☺️

Bi de benm de sabah yoğun oluyo bulantı sonra rahatım dert edilecek bişey yok yani:)

Gebeliği sonlanan tüm arkadaşlarıma allahim sabir versin. Hepsini cok iyi anliyorum daha once kayiplari olan biri olarak.Hepimiz icin allahtan hayirlisini diliyorum arkadaşlar.

Kötü haberler.. Gerçekten çok üzgünüm. Allah sabır versin, umarım tez zamanda sağlıkla bebişlerine kavuşurlar.. Bugün doktora gidecek arkadaşlar da iyi haberlerle gelin inşallah.

geçmiş olsun benimde dün kalp atışları durmuş.akşam üzeri kürtaj oldum.şimdi dinleniyorum.allah inşallah en kısa zamanda bizede nasip eder

canım nasıl anladın durduğunu herhangi belirti falan oluyomu korktumm şimdiii:KK43: çok üzüldüm inan ama vardır bi hayır öyle teselli etmeye çalış kendini zor olsada :KK43:

Günaydın. Gebze Anadolu Sağlık Merkezine kontrole giden ve doktor ismi önerebilecek kimse var mı? Ben Hospitala gidiyorum ama hastaneyi değiştireceğim cihazları bana pek yeterli geldi.

Bugün doktora gittik kalp atışlarını gördük çok değişik bir duygu, benden önce bir bayan çıktı içerden doğumu 7 gün geçmiş doğumhaneye aldılar sunni sancı vereceklermiş kız ağlamaya başladı, bende dayanamadım bende ağladım yanımda annem vardı oda ağladı sabah sabah duygu yoğunluğu yaşadık.

Doktor düşük tehlikesi için ilaç verdi kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım.

X