2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tesekkur ederim kizlar insallah hepimiz ssaglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi yarin ilk defa gorcem bebegimi kese ve kalp atisi icin dr'a gidicem insallah bi sorun yoktur

Aminnnnnnnnnnnnn...... ♥

Maşallah canimm cok sevindim ♥
Burda hep böyle mutlu haberler paylasilir inşallah ♥♥

Merhaba anneler ve anne adaylari.....bende galiba bir haziran annesi olacagim Rabbim kismet ederse,ilk bebegim,hem heyecanliyim hem tedirgin,hem hic bisey bilmedigimi dusunup korkuyorum:-\ umarim tecrube ve deneyimlerinizden yararlanabilirim

Merhaba cnm hosgeldin :)

Alm arkadaşlar benim size bi sorum olusak bende mantar var ve kötü kokuyor gebelikten öncede vardı Dr söyledim bebeğe zararı yok küçük olduğu için ilaç vermek istemedi bi bilgisi olan varmı

Aminnnnnnnnnnnnn...... ♥

Maşallah canimm cok sevindim ♥
Burda hep böyle mutlu haberler paylasilir inşallah ♥♥

merhaba arkadaşlar ben de haziran annesi olacağım inşallah benim iki oğlum var bu üçüncü hamileliğim rabbim yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Kizlar benim göğüs uçlarımda cok fazla karıncalanma oluyor sizde de oluyor mu?

Kizlaaaar cok heycanli coook tedirginimm:18: yarin gidiyorum doktora. Ayy onun kalbini duycam diye benm kalbim durcak

Sakin ol canim benim :)
Cok güzel haberlerle geliceksin inşallah
Huzurla dinle miniginin kalbini ♥
Bizim miniklerden senin pirinç tanene selam söyle hehe :)

merhaba arkadaşlar ben de haziran annesi olacağım inşallah benim iki oğlum var bu üçüncü hamileliğim rabbim yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Maşallah hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah cnm :)

Canim bu ilacla gebeligine devam eden bir suru tanidigim var endiselenme insallah hersey yoluna girecek guzel haberlerini alicaz ins bebisin kendini yormamaya dikkat et..

Kızlar bu progestani ağız yoluylami alıyorsunuz.?vajinadanmi üzerinde ağız yoluyla yazıyor.ama sizlerden vajinadan diye duymustum

Son düzenleme:
Kizlar benim göğüs uçlarımda cok fazla karıncalanma oluyor sizde de oluyor mu?

Aynen canim...
Kasinti acima sanirim bunlarin hepsi buyume sebepleri
Benimkiler 75 numara bile degildi simdi sigmiyorlar

Evet neyse benilerimiz sağlıklı olsunda okadarınada ragzıyız. Kızlarbide size şunu söyleyin ablam demet oda busiteye üye ve oda hamile Mayıs annelerindeve ilk Dr gitti ikiz dedi sonra bida gitti bebek yok dedi kalıntı yaşamıyor kürtaj olucaksın dedi ve ablamı benim Dr getirdik geç dölenmemiş ama yaşıyovwdobler ultrason istedi benim bitanem orda pıtır pıtır kalbinin artını öğrendik şimdi üç aylık teyzeleri ve çok sağlıklı. Dr çok önemli ablam odrdinleseydi ve ben israr etmesydim

canlı canlıbebegini kürtaj edeceklerdir diyer arkadaşlar söylemek istediğim başka Dr gitsinle

Hosgeldin Canim sonunda 3. Bebesi bekleyen bir arkadas geldi bana
Benimde 2 olgusum var inşallah bu 3.bebis biraz sıkıntıliyiz ama geçicek inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…