Allah'ım yardım et.. Bana,bize,burdakilere,tüm anneciklere..
Kaybetmemize izin verme n'olur.. Şu mubarek cuma günü sevinçli haberlerle gelmeyi nasip et..
Önceden kayıp yaşamışlara ve ilk kez hamile olanlara ya da 2.ye 3.ye hamile olanlara acıları,benzerlerini yaşatma n'olur..
koru bebişlerimizi..sağlıklı olmalarına yardım et..
biran önce kavuşmamıza yardım et..
**Allah'ım sen duamızı biliyosun (amin)
Arkadaşlar dr.dan geldim. bebisimin esi oluşurken büyürken oluşan kanamalarmis benimkiler. Çok şükür Dr. Risk yok dedi bu kanamalarinda. Bir haftada çok büyümüş maşallah kafasi kollari bacakları belliydi. 2.30cm olmuş masaalah
Merhaba anneler ve anne adaylari.....bende galiba bir haziran annesi olacagim Rabbim kismet ederse,ilk bebegim,hem heyecanliyim hem tedirgin,hem hic bisey bilmedigimi dusunup korkuyorum:-\ umarim tecrube ve deneyimlerinizden yararlanabilirim
Allah korusun cnm kötü şeyler getirme aklına Hayırlısıyla sağlıklı doğum yaparsın
ne kadarklık cnmsenin
Kizlaaaar cok heycanli coook tedirginimm:18: yarin gidiyorum doktora. Ayy onun kalbini duycam diye benm kalbim durcak
Aminnnnnnnnnnnnn...... ♥
Maşallah canimm cok sevindim ♥
Burda hep böyle mutlu haberler paylasilir inşallah ♥♥
Merhaba cnm hosgeldin :)
Kizlaaaar cok heycanli coook tedirginimm:18: yarin gidiyorum doktora. Ayy onun kalbini duycam diye benm kalbim durcak
merhaba arkadaşlar ben de haziran annesi olacağım inşallah benim iki oğlum var bu üçüncü hamileliğim rabbim yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Kizlar benim göğüs uçlarımda cok fazla karıncalanma oluyor sizde de oluyor mu?
Benimde göğüs uçlarım acıyor ama normalmiş ben Dr sormuştum
Canim bu ilacla gebeligine devam eden bir suru tanidigim var endiselenme insallah hersey yoluna girecek guzel haberlerini alicaz ins bebisin kendini yormamaya dikkat et..kızlar doktordan geldim.
Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem
Canim bu ilacla gebeligine devam eden bir suru tanidigim var endiselenme insallah hersey yoluna girecek guzel haberlerini alicaz ins bebisin kendini yormamaya dikkat et..
ayyy ne guseel :))videoya kaydedin yaa gsl ani olur :))Kizlaaaar cok heycanli coook tedirginimm:18: yarin gidiyorum doktora. Ayy onun kalbini duycam diye benm kalbim durcak
evet cnm superanneye doktor o ilaci vermis de..sende de ayni sorun mu oldu ?Progestanmi ben de kullaniyorum :/
Canim bu ilacla gebeligine devam eden bir suru tanidigim var endiselenme insallah hersey yoluna girecek guzel haberlerini alicaz ins bebisin kendini yormamaya dikkat et..
Kizlar benim göğüs uçlarımda cok fazla karıncalanma oluyor sizde de oluyor mu?
Aynen canim...
Kasinti acima sanirim bunlarin hepsi buyume sebepleri
Benimkiler 75 numara bile degildi simdi sigmiyorlar
merhaba arkadaşlar ben de haziran annesi olacağım inşallah benim iki oğlum var bu üçüncü hamileliğim rabbim yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah