2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kusura bakma düşüncesizlik ettim inşallah takvimini de yaparsın bebeğini de kucağına alırsın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

yok cnm ne düşüncesizliği,aşkolsun..öyle düşünme,nerden bilebilirdin ki..
ben alıştım bu fikre zaten..
hem burda paylaştıkça,sizin deneyimleri okudukça rahatlıyorum

sabah hamile pilatesini yogasını falan araştırdım. ebru şallı dvd leriyle daha önce yaptım piates o yüzden hamile pilatesini denemeyi düşünüyorum. kollar falan iyice yumuşadı. sırt ağrılarına da iyi geliyor. var mı spor yapan kızlaaaar?:KK34:

sabah hamile pilatesini yogasını falan araştırdım. ebru şallı dvd leriyle daha önce yaptım piates o yüzden hamile pilatesini denemeyi düşünüyorum. kollar falan iyice yumuşadı. sırt ağrılarına da iyi geliyor. var mı spor yapan kızlaaaar?:KK34:

ayy canım gerçekten süper olur spor baya iyi gelir ağrılara başlasak fena olmaz :KK55:

Ben bi problem olmadıkça normal doğumdan yanayım doğum bitince rahatsın ama sezeryanda öyle mi yok dikişlerim yok sancılarım bebeğini bile rahatça emziremiyorsun hem normal doğumun sancısını çekmek çok kutsal bence
---sezeryana mecbur kalanlar hariç tabi----

pufpuf canım rumuzunu gördükçe canım eti puf istiyor yaaaa :KK1: Gözümün önünden geçiyorlar puflaaar :KK1:

Ben de 70 ile hamile kaldım şu an.Görünüşte öyle devasa değilim ama örakam bu yani 70.Ve şu ana kadar sadece 300gr. aldım.8.haftada iştahsızlık çoktu ama hala az az devam ediyor.Yaaa yuvarlanmak istemiyorum doğumdan sonra ama 85i bulurum gibi görünüyor..Belki daha da fazla :KK66:

pufpuf canım rumuzunu gördükçe canım eti puf istiyor yaaaa :KK1: Gözümün önünden geçiyorlar puflaaar :KK1:

Ben de 70 ile hamile kaldım şu an.Görünüşte öyle devasa değilim ama örakam bu yani 70.Ve şu ana kadar sadece 300gr. aldım.8.haftada iştahsızlık çoktu ama hala az az devam ediyor.Yaaa yuvarlanmak istemiyorum doğumdan sonra ama 85i bulurum gibi görünüyor..Belki daha da fazla :KK66:

Evet nick'im genelde eti puf'u çağrıştırıyo hihihihihihi :KK52:

ya hiç bulantısı olmayanlar napsın? :26:
bendede hiç yok mesela,bakıyorum nerdeyse hepinizde var diyorum bende mi sorun var :18: korkuyorum..
kafayı yicem sanırım endişe etmekten..

Oğlumda da fazla bulantim olmamıştı
Bundada öyle olcak galiba
Ama bulantı olmasi gebeligin sağlıklı olarak ilerledigi anlamina geliyor dr öyle demişti

Kimisinde hiç bulantı olmazmış ama yinede hamilelikleri sağlıklı ilerliyor... Bence en başından beri pek yoksa endişe edicek bişey de yok.:) Bu ara 8/10 haftalarda bulantı tavan yapıyormuş... :KK37:

aslında bana kalsa normal isterimde olmadı kızımda sezaryenle doğum yaptım o yüzden buda sezaryenle olacak bence normal doğum daha sağlıklı

Kizlar normal doğumdan sakin korkmayin
Bende cok korkmustum ama hiçte anlatildigi gibi kabus dolu anlar yaşanmıyor tam tersi.. sadece sanci olayi biraz zor ama dişimizi sıkıcaz artik :) bebegin çıktığı an'i görmek muhtesem bir mucize ben oğlumu 20 yasinda normal dogumla dünyaya getirdim insallah bi aksilik olmazsa bu bebegimide normal dogurmak cok istiyorum

Geçen sene 13 haftalıkken bi kayıp yaşamıştım bebek büyük olduğu için rahim ağzının açılması lazım diye ilaç vermişlerdi ben o sancılara dayanamadım normal doğum düşüncesi bile beni korkutuyor :18: ama tabii ki normal doğum en sağlıklısı...

Güzel fikirmiş :KK9: Aslında başlamak lazım ama ilk aylar sakıncalı mı ki... :44:

Anne yada bebek için sezaryenle ilgili bi mecburiyet yoksa kesinlikle normal doğum olmalı o doğum anını yasayamamis bi anne çok şey kaybeder tarifi yok bunun mükemmel bi olay mucizeyi yaşamak..

Amin canim insallah,gercekten gecmiyo yaa erken uyuyorum gecsin diye ama gecmiyo.cuma gunu dogum gunum,ctesi doktor bana insallah guzel haberlerle en guzel hediyemi verir
Hadi insallah canim :)

bence öncelikle kadın doğum doktorunla konuş bu konuyu..
ona bakarsan bende şu an fazlalık kilolarımla hamile kaldım,aslında bende hamileliğe engel teşkil eder mi diye korkuyorum..yoksa doğumdan sonra veririm aklıma koyarsam o sorun değil

Kesinlikle konusucam zaten canim
Bari su 3 ayda azcik kilo versem 5 kilo falan
Zaten 6 aydan sonra kilolar 5er 5er gelio :KK70:

Hadi insallah canim :)

Kesinlikle konusucam zaten canim
Bari su 3 ayda azcik kilo versem 5 kilo falan
Zaten 6 aydan sonra kilolar 5er 5er gelio :KK70:

Canım aman dikkat et.Hep derler ya kilo verme çabası iyi olmaz diye.Ben de tombişim şu an . :KK66: Gerçi sen kontrol altında kilo almak istemiyorsun sanırım değil mi ? 4 kişi olmanızı yürekten diliyorum..Huzurla,sağlıkla inşallaaaaaaah :KK66:

Ben diyetisyene gidicem kizlar
Ogluma 68 ile hamile kalmistim 85 ile doguma gitmistim
Dogumdan sonra kilolarimi verip 63e düşmüştüm ama birkac ay önce antidepresan tedavisi gördüm 5 ay boyunca ve tam 10 kilo aldim ve sonu gelmiyor hızla kilo aliyorum suan 78 kiloyum diyetisyene gitmezsem 100 kilo olurum doguma kadar psikolojim alt üst olur :/

72 ile hamile kaldım şimdi 75 im. Bulantılar başlamadan önce 77-78 i gördüm. İştahım öyle bir açılıyordu ki, bulantılar başlayınca ve doğru düzgün bişey yiyemeyince de 75 geri düştü. Geçen yıl hamile kalmak için diyetisyen kontrolünde 13 kilo verip 65 düşmüştüm ama sınava hazırlandığım için 10 kilo aldım şimdiden. off of, benzer durumdayız canım. Umarım ben de 90 kiloyu geçmem doğumda.

kızlar soğuk algınlığı başladı bende dayak yemiş gibiyim ateş oluyo bazen hapşırıyorum sürekli doktora gittim duocid minoset calcium vicks filan verdi ama duocide emin olamadım tekrar baktı karından 8.9mm olmuş kese 3 gün rapor verdi

kızlar soğuk algınlığı başladı bende dayak yemiş gibiyim ateş oluyo bazen hapşırıyorum sürekli doktora gittim duocid minoset calcium vicks filan verdi ama duocide emin olamadım tekrar baktı karından 8.9mm olmuş kese 3 gün rapor verdi

Tatlım geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir.vicks i seviyorum ben de.Bence onu ihmal etme iyi geliyor.Benim de Kasım sonuna kadar raporum var evdeyim.Bolca dinlen canım benim.Tekrar geçmiş olsun...

Yeni hastaneden geldim bebişimin resmini ilk defa elime aldım çooooook mutluyum rabbim herkeze bunu nasip etsin inşallah :) kalp atışları hala kulaklarımda çınlıyor :-D

Canım aman dikkat et.Hep derler ya kilo verme çabası iyi olmaz diye.Ben de tombişim şu an . :KK66: Gerçi sen kontrol altında kilo almak istemiyorsun sanırım değil mi ? 4 kişi olmanızı yürekten diliyorum..Huzurla,sağlıkla inşallaaaaaaah :KK66:

İnşallah canim çok saol ♥
Evet gereksiz kilo almak istemiyorum
Doğumdan sonrasi gözümün korkacagi veremeyeceğim kilolara cikarsam cok sıkıntı yaparım sonra ondan korkuyorum

72 ile hamile kaldım şimdi 75 im. Bulantılar başlamadan önce 77-78 i gördüm. İştahım öyle bir açılıyordu ki, bulantılar başlayınca ve doğru düzgün bişey yiyemeyince de 75 geri düştü. Geçen yıl hamile kalmak için diyetisyen kontrolünde 13 kilo verip 65 düşmüştüm ama sınava hazırlandığım için 10 kilo aldım şimdiden. off of, benzer durumdayız canım. Umarım ben de 90 kiloyu geçmem doğumda.

Ayy napicaz biz yaaa 90la doğuma gitsem yeter valla çok çok razıyım insallah fazla kilo almayiz canım

Yeni hastaneden geldim bebişimin resmini ilk defa elime aldım çooooook mutluyum rabbim herkeze bunu nasip etsin inşallah :) kalp atışları hala kulaklarımda çınlıyor :-D
darısı benim başıma inşallah haftaya salı gdicem bende kalp atısları için ama korkmuyo değilim sürekli aklımda ya duyamazsam miniğimi diye tebrikkk ederimm için epey rahatlamıştır

Tatlım geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir.vicks i seviyorum ben de.Bence onu ihmal etme iyi geliyor.Benim de Kasım sonuna kadar raporum var evdeyim.Bolca dinlen canım benim.Tekrar geçmiş olsun...

Duocid için ne dersin? kullanmak istiyorum enfeksiyon bebek için daha zararlıymış araştırdım biraz netten doktor kullan rahatlıkla dedi ama işte insan sakınıyo. geçmiş olsun canım öğretmenim ben 800 öğrenci var okulda tam curcuna cok korkuyorum hastalıktan kurtulamıcam diye hapşırırkende içimden fırlar diye korkuyorum bebeğim :KK70:

En güzel ses oymuş meğerse değil mi ?? Maşallaaah size :nazar:

Bende de 4 tane var.Her defasında daha büyümüş. :KK66: Daha da büyürleeeer ve hoop kucağımıza almak nasip olur inşallaah....:KK16:

Ben bi problem olmadıkça normal doğumdan yanayım doğum bitince rahatsın ama sezeryanda öyle mi yok dikişlerim yok sancılarım bebeğini bile rahatça emziremiyorsun hem normal doğumun sancısını çekmek çok kutsal bence
---sezeryana mecbur kalanlar hariç tabi----

Aynen katılıyorum canım
O kadar rahat oluyo ki normal doğum sonrası bebeginle kendin ilgilenebiliosun sütün hemen gelio kimseye muhtaç olmuyorsun ama sezeryanda mecbur yatiyosun süt hemen gelmio dikislerden dolayi istediğin gibi hareket edemiosun bide gaz olayi oluomuş sezeryanda cok kötü o yaa benim görümcem 5 normal dogum yapti
6.Bebegini sezeryan yapti ve doğumdan sonra çektiği gaz sancisini görünce sukrettim normal yaptığım icin.. kendisi bile normal dogum sanciisndan cok daha kötü dedi sezeryan sonrasi gaz sancısı için. .

Son düzenleme:
En güzel ses oymuş meğerse değil mi ?? Maşallaaah size :nazar:

Bende de 4 tane var.Her defasında daha büyümüş. :KK66: Daha da büyürleeeer ve hoop kucağımıza almak nasip olur inşallaah....:KK16:

4 üz hamilesin dimi yanlış anlamadım :) süperr ya allah sağlıklı sıhhatlı bı gebelık nasıp etsın hepımıze inşallah.

X