2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gönderemiyorum bende ekli olması gerekiyormuş ekledim bakalım :44:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Düşük tehlikesi olanlar, lekelenmeniz ne kadar sıklıkla oluyor? Benim 7+4 teyim şimdiye kadar 3 kere tırnak ucu kadar koyu kahverengi leke gördüm. Onun için ilaç kullanıyorum, dikkat ediyorum, ilişkide yasak :KK49: Ne duruma geldiğinde, ne kadar arttığında daha da dikkatli olup rapor almak gerekiyor öğrenmek isterim.

Ben oğluma hamileyken düşük riskim vardi 3 ay lekelenme gördüm 3 ay bitince gecti ama 4.ayda iliskiye girince yine lekelendim bu sefer dr yine yasaklamıştı içerden açılma olmuştu ilişkiden dolayi erken doğum riski yaşamıştm cok zor bi gebelik dönemi geçirmiştim insallah sizin öyle olmaz

Sanırım yapabilirim ben, daha öncedeki ayların annelerindeki listeleri inceledim de. İlgilenebilirim.. Bir süre sonra anne kilo takibi, bebiş boy kilo takibi, isimler, alışverişler gibi konular açılması gerektiğinde hatırlatmalarınızı yardımlarınızı beklerim malum tecrübeli değilim :)

Merhaba
Konuyu size devrettim. Listeyi düzenleyebilirsiniz... Tecrübeli arkadaşlar da size yardımcı olacaktır.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim...

Evet canim bende görüp sevinmek istiyorum artik aranizda en geriden gelen benim galiba

hayır canım ben de varım ben de seninle aynı durumdayım pazartesiyi iple çekiyorum aslına bakarsan ben de endişeliyim biraz.Senin ara ara oluyormuş benim hiç bulantım yok.:26:

benimde üstten muayeneyle göremedi vajinal muayeneyle gördü keseyi.eminim seninde vajinal bakılsaydı görünürdü.o yüzden sıkma canını olumsuz olup stres yapmak bebeğin doğduktan sonra bile huysuzluğuna sebep olabiliyor.İlk hamileliğimden tecrübeyle sabittir. :KK34:

Evet biliyorum cnm benimde bu 4. Hamileliğim :))

Ben oğluma hamileyken düşük riskim vardi 3 ay lekelenme gördüm 3 ay bitince gecti ama 4.ayda iliskiye girince yine lekelendim bu sefer dr yine yasaklamıştı içerden açılma olmuştu ilişkiden dolayi erken doğum riski yaşamıştm cok zor bi gebelik dönemi geçirmiştim insallah sizin öyle olmaz

Çok geçmiş olsun, mutlu sonla bitmiş şükür ki. Peki lekelenme ne sıklıklaydı? Haftada bir tırnak ucu kadar bir leke gibi benim.

hayır canım ben de varım ben de seninle aynı durumdayım pazartesiyi iple çekiyorum aslına bakarsan ben de endişeliyim biraz.Senin ara ara oluyormuş benim hiç bulantım yok.:26:

Hadi hayırlısı insallah canim
Ikimizde mutlu haberler veririz

Merhaba kızlar bende inşallah rabbim'in izniyle haziran annesi olucam ama sezaryenle doğum yaptığım için büyük ihtimalle mayıs ayında olacak doğumum

Merhaba kızlar bende inşallah rabbim'in izniyle haziran annesi olucam ama sezaryenle doğum yaptığım için büyük ihtimalle mayıs ayında olacak doğumum

Bende sezeryan taraftarıyım,asla normal doğum düşünmüyorum + kendimede güvenmiyorum

Konuyu devraldığıma göre özel mesajla bana yaşınızı, tahmini doğum tarihini, şehrinizi ve kaçıncı bebişiniz olacağını iletirseniz yavaş yavaş listeye başlayalım :KK42: Birde cinsiyet kısmı olacak listede daha erken ama belli oldukça yazarız.:KK34:

Arkadaşlar merhaba bende allah nasip ederse haziran annesi olacam ilk haftalar geçmek bilmiyor bir an önce kontrolün gelip bebeğimi ultrasonda görmek istiyorum :)

Kızlar bugün benim hic bulantım yok
Acaba ters giden bişey mi var endiseleniyorum?
Malum ben henüz keseyi bile görmedim :KK43:

Bende senin gibi endişelenmiştim geçen akşam, rahat rahat yemek yedim hiç bulantı yok... ama sabah tekrar başladı bu günde baya var... Benim anladığım arada azalıp çoğalabiliyor... endişe etme canım...

Canım senin kaçıncı hamilelik profildeki kız çokk tatlı maşallah kızınmı ?
ilk hamileliğim canım dolayısıyla profildeki de kızım değil:KK1:ama 'bi kızım olsa böyle de güzel olsa'duasıyla koydum baktıkça benzer umarım

:KK12:senin sorun da dua yerine geçer inşallah:KK49:

X