2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cinsel ilişki miii o nee aplaaa biz unuttuktaa bu bela bulantılar yüzünden herifimi gorcek gözüm yok Öhüü(

Hakkatten ha! Bulantıdan adamı yanıma dahi yaklaştırmıyorum. Bazen canı kaynıyo herhalde bi öpim diyo, yaklaşma bana diye bağırıyorum, nefesi dahi midemi kaldırmaya yetiyor. Adam caz bana 1 metreden fazla yaklaşamıyor :)) Çok ısrar ederse elimle burnumu kapatıp sadece yanaktan bi öpücük veriyorum o kadar :))
taeeee nerelerden ne kokular alıyorum tahmin bile edemezsiniz, kokular beni mahvetti...

Canım benim de var.2 kez yaşadım o korkuyu.Şu an bir problem yok ama insan korkuyor...

İğne ya da ilaç kullanıyor musun sen de ?

Umuyorum güzelce sonuçlanır...

Saol canim. Ben bi 8. Haftada kuretaj oldum.bi tanesi kendiliğinden gitti. 2 de kimyasal yasadim. Bu benim 5. Heyecanim:) inş. Da son hayal kirikligim olur hayirlisi ile. Protestan aliyorum sabah aksam 200 luk. Haftalık deport iğne vuruluyorum. Bide folikasitle coraspirin günlük aliyorum. Bakalim bekliyoruzz. Sen kullaniyormusun biseler

Al benden de o kadar kardeş kardeş yatıyoruz 3 ay kendimizi korumamız lazım.son 3 ay da oyle geriye de pek bişey kalmıyor zaten

Canımsın umuyorum her şey yolunda gider...Ben de günlük 1 tane 200 mg.lık progestan alıyorum.Geçen hafta ilça aldığım halde kanama olunca prolatan mıydı adı neydi bir iğne yapıldı düşük tehlikesi için.Bir de günlük yarım folik asit alıyrum şu an...Kansızlık var ancak onlara kısmet olursa 12. haftada başlanacakmış.Şimdilik durum bu bakalım.En iyisini diliyorum senin için canım...

Düşük tehlikesi olunca doktor yasak dedi cinsel ilişkiye.Ne zaman serbest bırakır bilemem ama şimdilik yok...

Sanada gunaydin canim
Iyiyiz elhamdulillah
Sen nasilsin ? Bebis nasil ?

Sukur iyiyim bende bebegimde iyidir İns. Lekelenmelerim var hayirlisi olsun ins. Ama bisey farkettim ya ben progestan kullaniyorum ama cok fazla kusma oldugu icin aksam bi baktim ilacida cikardim afedersiniz. İstende ayrildim bugun p.tesi rapor yazmisti yine dr. Bakalim herseyin hayirlisini versin Rabbim

Arkadaslar Kazen sanirim 3. Kez oldu konuyu devralin diyor ve sanirim artik ayip oluyor :) biri alsa konuyu cok iyi olur

Evet bizdede ilişki yok ilk öğrendiğimiz günden beri. Serbest desede bizdeki bu kaygiyla olmayacaktır zaten:)evet bende o iğneyi vuruluyorum prouloton deport. 3 gündür kasiklarim agriyo. Dun akşamda tek seferlik akintiyla biraz kanamam oldu simdi kahverengiye dondu.artarsa Dr. Gitcem. Her hafta bu tekseferligim oluyor benim ne yazikki.çok şükür bi zarar görmüyoruz. İnş. Da gormeyiz bundan sonrada. Dualarimiz birbirimizle olsun

öncelikle kocaman bi maşallah diyorum tatlı bebişine

ama bikaç sorum olucak.. hamilelik takvimin doğru mu,8 haftalık yazıyo.. kalp atışını,bebeğini ilk kez mi gördün?

aaaay kusura bakma,çok sorabilirim..

bu tarz durumla hiç karşılaşmadım ama şunu biliyorum ki,asla hemen ümitsizliğe kapılmak olmaz! sakın negatifi düşünme devamlı,yansımasın yavruna.. geç döllenme olabilir,bu ihtimal çok yüksek öyle değil mi? doktorlar hemen en kötüsüne alıştırıyo,öyle söylüyo ama hiç belli olmaz..hayırlısını dile canım ve inş sorun yoktur..

Ay kızlar yaa bebegini görenlere kalp atışlarını duyanlara özeniyorum valla ♥♥
Çokta mutlu oluyorum adınıza ♥
Darısı biz duymayan gormeyenlere insallah :)

harfi harfine yazdıklarına katılıyorum CLeOpaTRa'cım

Arkadaslar Kazen sanirim 3. Kez oldu konuyu devralin diyor ve sanirim artik ayip oluyor :) biri alsa konuyu cok iyi olur

Canım haklısın, ama ben sistemi ve işleyişi bilmiyorum mesela devralınca neler yapıyoruz. Ayrıca sınavım da var, pazartesi işe de başlıyacağım, işyerinde burayı çekip çeviremem herhalde...Ama sen biliyorsundur herhalde, sen devralsana vaktin varsa.

Canııım dualarım hepinizle. Umarım herkes o tatlı bebişini kucağına alır.

Ben de kalp atışlarını duydum.Yaaa müthiş bir şey bu.İçimizde bir can daha...Anne olunca anlanıyormuş sahiden. Hepinizin bebişine benden selam.

canım inan bende hiç anlamam birde düşük riskim varya anneme falan geçersem orada net yok malesef. Aslında pufpuf bu konuda usta ocak anneleri topiğinden biliyorum. Pufpuf sen al istersen canım veya şöylede olabilir plebisit sen al pufpufta yardımcı olur sana

Ben de kalp atışlarını duydum.Yaaa müthiş bir şey bu.İçimizde bir can daha...Anne olunca anlanıyormuş sahiden. Hepinizin bebişine benden selam.

canım sen kaçıncı haftada bebeği gördün? kaçıncı haftada kalp atışını gördün?

evet 2014 ocak anneleri topiği bendeydi canım,doğru ben alırdım sorun değil,zaten zor bişeyde yok ama 2 ay oldu işe başladım bu yüzden ilgilenemiyorum liste yapmakla,isim yazdıracakları yazmakla.. gerçekten uygun olan biri alsın konuyu,ben her türlü yardımcı olurum sorun değil
zaten tek yapılması gereken liste hazırlamak ve sonrasında cinsiyet belli oldukça onu yazmak falan..

canım sen kaçıncı haftada bebeği gördün? kaçıncı haftada kalp atışını gördün?

Canım hamile öğrendiğimi ilk öğrendiğimde hcg değeri 2600 lerdeydi.Yani tahminen 5 haftanın içide gibiydi.Ve gittiğimizde de keseyi gördük çok ufak bir şekilde doğal olarak.Bu ilk görmekse o zaman gördük. ) .Sonraki hafta da işte o da 6 haftayı geçmişti.O an tam gördük.Kalp atışlarını da 8. hafta sonlarında duyduk.

8.hafta sonuna doğru kalp atışını gördünüz oooo çok iyimiş..
cidden umut oluyo bunlar bana valla sizden örnek duydukça gördükçe..

Geçen cuma da yanii 9.haftanın ortasında bir daha duydum.Annesinin kuzusu yaaaa...

Senin 2. bebeğin mi canım ?

anladım cnm,maşallah size
benim 2 defa düşüğüm oldu cnm,ikiside 7.haftanın sonuna doğru kesede bebek görünmemesinden dolayı (boş gebelik deniyor) yani Alah'ım nasip ederse bu defa,ilk olucak inş..

kesem 17mm bebek 3,5 mm ve kalp atışı 72 idi. adetlerim normaldede 32 günü bulur bu nedenle geç döllenme olabilir. ben 7 + 1 hesaplıyorum doktor 6. haftada daha diyor bu problem değil dedi. Şu an tek problem kalbinin yavaş atması. Ama herkes bakıyorum da 8. haftada duymuş kalp atışını acaba doktor biraz acele mi ediyor 6 haftada duymak için kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…