- 6 Eylül 2011
- 41
- 1
Cinsel ilişki miii o nee aplaaa biz unuttuktaa bu bela bulantılar yüzünden herifimi gorcek gözüm yok Öhüü(
doktor bana b vitamini verdi ya ondan ya da alışmaya başladım. bulantılar biraz hafifledi biraz bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsel ilişki miii o nee aplaaa biz unuttuktaa bu bela bulantılar yüzünden herifimi gorcek gözüm yok Öhüü(
hiç öyle kasılma sorunu felan yaşamadım ama şöyle bişey va. sürekli ilişki durumumuz yok. 2 aydır 2-3 kez birlikte olduk. eşim dikkatli davranıyor tam ilişki gibi olmuyor. bi de bende azami orgazm oluyorum. yani orgazm olurken tüm kaslar ksıldığı için bebeğe bişey olur diye korkumdan önceki gb kasmıyorum kendimi.
bende hep var canım dr normal dedi hamilesin olur dedi oluyomuş kırmızı olmadıgı sürece sorun yok inşallah
Tamam o zaman endiselenmeye gerek yokmus:) sagolun kizlarrCanim bende de oluyor zaman zaman...
Dedigin gibi seffaf yada krem kivamli beyaz akinti....
Normal olsa gerek
merhaba canım aynı durum bende de var kaç haftalıksın sen?
günaydınlar
Merhaba arkadaşlaaaar.Umarım doğru yerdeyim.Hazıran 2 muhtemel doğum tarihimin olarak görünüyor.Şu an 10. haftanın üçündeyiz.Bebişi en son geçtiğimiz Cuma günü gördük.Her şey yolundaydı.Bir sonraki kontrol bu Cuma.Heyecanlıyım.
Burada,sizlerle olmak çok güzel benüm güzel annelerim. ))
Merhaba arkadaşlaaaar.Umarım doğru yerdeyim.Hazıran 2 muhtemel doğum tarihimin olarak görünüyor.Şu an 10. haftanın üçündeyiz.Bebişi en son geçtiğimiz Cuma günü gördük.Her şey yolundaydı.Bir sonraki kontrol bu Cuma.Heyecanlıyım.
Burada,sizlerle olmak çok güzel benüm güzel annelerim. ))
Gunaydin anneler nasilsiniz
Feyza81 benimde muhtemel 7 haziran:) ve ne yazikki benimde düşük riskim var hayirlisini dilemekten başka birşey yapamiyorummm