2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya ben bilmiyorum cizelge falan yapmayi bilsem devralirdim :/ bencede artik bilen birisi devralip listemizi falan olustursa cok guzel olur

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlaaaar.Umarım doğru yerdeyim.Hazıran 2 muhtemel doğum tarihimin olarak görünüyor.Şu an 10. haftanın üçündeyiz.Bebişi en son geçtiğimiz Cuma günü gördük.Her şey yolundaydı.Bir sonraki kontrol bu Cuma.Heyecanlıyım. :KK66:

Burada,sizlerle olmak çok güzel benüm güzel annelerim. :KK66:))

Hosgeldin canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)

anladım cnm,maşallah size :nazar:
benim 2 defa düşüğüm oldu cnm,ikiside 7.haftanın sonuna doğru kesede bebek görünmemesinden dolayı (boş gebelik deniyor) yani Alah'ım nasip ederse bu defa,ilk olucak inş..

Canım benim umuyorum her şey yolunda gider...Sanırım hep aynı cümleyi tekrarlamamız lazım.Biz süperiz,biz harikayız,bebişlerimiz de çooook iyi. :KK66:))

Merhabalar ben 2013 haziran annesiyim :KK3: sizin topiği görünce bi anda anılarım depreşti ay pek bi duygulandım :KK5: Bu yollardan yeni geçmiş birisi olarak bi kaç şey söylemek istiyorum. :KK49:

İlk haftalar günler ay hatta saatler bile geçmiyodu :KK37: Hamilelik günlüğünü oku oku o günleri ezberlicektim nerdeyse :KK53: Ama merak etmeyin bi süre sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksınız bi bakacaksınız doğumhanedesiniz :KK52: Demem o ki ilk trimaster biraz zor geçer tamam ama 2. süperdir karnım büyüdü mü belli oluyo mu diye aynanın önünden ayrılmazsın:KK1: Cinsiyeti öğrenirsin
:13: bebiş hareketlendiği zaman artık ultrason için gün saymaların bile azalır :KK9: 3. göreceli kimine göre o da yavaş geçiyo ama ben hazırlıkları sona bırktığımdan koştur koştur geçti :KK8:

İlişki de doktorunuz bi sınırlama getirmediği sürece rahat olun hiiiiç bişeycik olmaz :KK34: karın büyüyünce bazı eşler korkuyo bişey olur diye :KK9: E bi de şimdiki gibi rahat olmuyo tabi aranıza koca bi karın giriyo
:KK49: o yüzden şimdiden kasmayın sonra bu adam benden soğudu mu aman bana niye yanaşmıyo diye ağlamayın burda :KK52: Hatta o günler için şimdiden alternatif pozisyonlar denemeye başlamak mantıklı olabilir :KK34:

He bi de gelişimi ilerdeymiş gerideymiş diye kafanıza takmayın
:KK55: bizim grupta da çok vardı öyle olan genel olarak 2 seçenek var: 1- geç döllenme 2- ultrason makinasının yanlış ölçümü.

Örnek vereyim içiniz rahatlasın :KK54: son kontrolde (oğlum 9 gün rötarlı geldiği için 3 güne bi doktordaydım bu ölçüm doğumdan 1 gün önceki ölçüm :KK31:) dr oğlumun boyuna 50 cm dedi benim oğlan bi doğdu 55 cm :KK53: Çünkü boya dizden ayak bileğine kadar olan kemiği ölçerek bakıyolar benim oğlumun da bacakları uzun değil gövde kısmı daha uzun ya da aynı boyda işte ne bilim babasıyla ben de öyleyiz dolayısıyla 5 cm bi hata bile verebildi bu şekilde. :KK34:

İlerde de ay bu ay az kilo (daha doğrusu gr :KK1:) almış geçen ay daha çok almıştı diye takmayın diye böyle ayrıntılı yazdım sonuçta kilo da karın çevresinin santimine göre ölçülüyo :KK34:
harikasınız yaa bukadar güzel özetlenir böyle genel bilgilere ihtiyacım vardı çok faydalandım hatta feyiz aldım:KK1:teşekkürler:KK9:

öncelikle kocaman bi maşallah diyorum tatlı bebişine
:nazar:
ama bikaç sorum olucak.. hamilelik takvimin doğru mu,8 haftalık yazıyo.. kalp atışını,bebeğini ilk kez mi gördün?

aaaay kusura bakma,çok sorabilirim.. :KK6:

Canim evet bugün 7+3 olduk yani 8. haftanın içindeyiz :) ben özellikle bekledim ultrasona girince hepsini birden göreyim diye ve ilk kez gördüm cok güzel bir duyguydu :)))

Merhaba Sevgili Anne Adayları,
Konuyu kim devralmak istiyor ? Biri benden devralsın ki listeyi yapsın konu ile ilgilensin ?

Sanırım yapabilirim ben, daha öncedeki ayların annelerindeki listeleri inceledim de. İlgilenebilirim.. Bir süre sonra anne kilo takibi, bebiş boy kilo takibi, isimler, alışverişler gibi konular açılması gerektiğinde hatırlatmalarınızı yardımlarınızı beklerim malum tecrübeli değilim :)

Herkese selam süperanneler....

Bebişinin kalbini duyanlar,duymak için sabırsızlananlar,bir daha duymayı çook isteyenler.,herşey gönlümüzce olur inşalllah...

Bizde yarın gidicez inşallah kontrole doktor duyarız kalp atışını demişti ama duyarmıyız görürmüyüz merak ediyorum.

Rabbim sağlıklı bir hamilelikle bebişlerimize kavuştursun inşallah :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

Kızlar bugün benim hic bulantım yok
Acaba ters giden bişey mi var endiseleniyorum?
Malum ben henüz keseyi bile görmedim :KK43:

kesem 17mm bebek 3,5 mm ve kalp atışı 72 idi. adetlerim normaldede 32 günü bulur bu nedenle geç döllenme olabilir. ben 7 + 1 hesaplıyorum doktor 6. haftada daha diyor bu problem değil dedi. Şu an tek problem kalbinin yavaş atması. Ama herkes bakıyorum da 8. haftada duymuş kalp atışını acaba doktor biraz acele mi ediyor 6 haftada duymak için kafam karıştı :KK19:

Slm canim ben 4 mm falanken kalp atislari 90 lardaydi sonra 100 116 diye yukseldi Allahim herkesin yavrusunu korusun bizlere bagislasin İnsallah. Artar kalp atislari cnm daha minicik zaten

Sanırım yapabilirim ben, daha öncedeki ayların annelerindeki listeleri inceledim de. İlgilenebilirim.. Bir süre sonra anne kilo takibi, bebiş boy kilo takibi, isimler, alışverişler gibi konular açılması gerektiğinde hatırlatmalarınızı yardımlarınızı beklerim malum tecrübeli değilim :)

süper.. :KK34:
kazen'e özel msj at cnm,hemen devreder sana..

Kızlar bugün benim hic bulantım yok
Acaba ters giden bişey mi var endiseleniyorum?
Malum ben henüz keseyi bile görmedim :KK43:

şimditopikte keseyi görenler,kalp atışını duyanlar,bebeği görenler sırayla herşey var ya sen o yüzden evham yapıyosun bence birazda..
şiiiişşşşştttt sakin ol,stres yok boşa heyecan üzüntü sıkıntı yok..
kontrol gününü iple çektiğine eminim ama keseyide,bebeğinide göreceksin inş olumlu olmaya çalış..

süper.. :KK34:
kazen'e özel msj at cnm,hemen devreder sana..

Gönderemiyorum bende ekli olması gerekiyormuş ekledim bakalım :44:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Düşük tehlikesi olanlar, lekelenmeniz ne kadar sıklıkla oluyor? Benim 7+4 teyim şimdiye kadar 3 kere tırnak ucu kadar koyu kahverengi leke gördüm. Onun için ilaç kullanıyorum, dikkat ediyorum, ilişkide yasak :KK49: Ne duruma geldiğinde, ne kadar arttığında daha da dikkatli olup rapor almak gerekiyor öğrenmek isterim.

Canım bence hiç moralini bozma benimde hiç bulantım yok çok şükür ama bel ağrım var aşırı. sen vajinal ultrasona girmişmiydin ?

Yok cnm üstten muayene etti sadece
Reglim 2 gün geçmişti ve geç döllenme benimki :/ bulantim oluyordu ara ara hafif ama bugun hiç yok :/ bel ağrısı bendede var
Haftaya salı günü tekrar muayene için çağırdı dr ama o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

şimditopikte keseyi görenler,kalp atışını duyanlar,bebeği görenler sırayla herşey var ya sen o yüzden evham yapıyosun bence birazda..
şiiiişşşşştttt sakin ol,stres yok boşa heyecan üzüntü sıkıntı yok..
kontrol gününü iple çektiğine eminim ama keseyide,bebeğinide göreceksin inş olumlu olmaya çalış..

Evet canim bende görüp sevinmek istiyorum artik aranizda en geriden gelen benim galiba

Yok cnm üstten muayene etti sadece
Reglim 2 gün geçmişti ve geç döllenme benimki :/ bulantim oluyordu ara ara hafif ama bugun hiç yok :/ bel ağrısı bendede var
Haftaya salı günü tekrar muayene için çağırdı dr ama o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

benimde üstten muayeneyle göremedi vajinal muayeneyle gördü keseyi.eminim seninde vajinal bakılsaydı görünürdü.o yüzden sıkma canını olumsuz olup stres yapmak bebeğin doğduktan sonra bile huysuzluğuna sebep olabiliyor.İlk hamileliğimden tecrübeyle sabittir. :KK34:

Slm canim ben 4 mm falanken kalp atislari 90 lardaydi sonra 100 116 diye yukseldi Allahim herkesin yavrusunu korusun bizlere bagislasin İnsallah. Artar kalp atislari cnm daha minicik zaten

İnşallah canım artar miniğimin kalp atışı duymasam da ekranda sinyal gibi atan kalbi bile beni çok etkiledi doktor cuma günü tekrar çağırdı ama şimdi bu 2 gün geçmek bilmez

X