2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bugün doktora gittim. Üstten göremedi bebeği vajinal ultrasonla baktı çok şükür sonunda bebeğimi görebildim:18: ama maalesef kalp atışlarını duyamadık ama ekranda kalbinin attığını gördük doktor hesaplaşdı ve kalbinin yavaş attığını söyledi ve yine 1haftada geride olduğunu daha 6 haftalık olduğunu söyledi cuma tekrar çağırdı gelişim sorunu olabileceğini söyledi çok korkuyorum benim gibi bi durumla karşılaşan oldumu kızlar

bizim de öyle sık sık değil. bi daha ki doktor görüşmesinde sorayım doktora bakalım ne diyecek. bu arada genel olarak kesinlikle cinsel kısıtlama olmadığını bebeğe hiç bi zararı olmayacağını söylemişti.

bebişimin arkadaşlarının anneleri nasılsınız bakalım.. biz bugün çok mutluyuz biliyo musunuz? :)) çünkü bugün tanıştık biz bebeğimizi gördük kalp atışlarını da duyduk :)) benim gözlerim bozuk tam seçemiyorum ama eşimin dediğine göre fasülye kadar ama insana benziyooo

Merhaba; arkadaslar bende 6 hafta 5 günlük hamileyim ve ilk hamileligim cok heycanliyim...yazilarinizi okuyorum surekli bana isik oluyorsunuz...bilgileriniz icin saolun:))

Merhabalar ben 2013 haziran annesiyim sizin topiği görünce bi anda anılarım depreşti ay pek bi duygulandım Bu yollardan yeni geçmiş birisi olarak bi kaç şey söylemek istiyorum.

İlk haftalar günler ay hatta saatler bile geçmiyodu Hamilelik günlüğünü oku oku o günleri ezberlicektim nerdeyse Ama merak etmeyin bi süre sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksınız bi bakacaksınız doğumhanedesiniz Demem o ki ilk trimaster biraz zor geçer tamam ama 2. süperdir karnım büyüdü mü belli oluyo mu diye aynanın önünden ayrılmazsın Cinsiyeti öğrenirsin
:13: bebiş hareketlendiği zaman artık ultrason için gün saymaların bile azalır 3. göreceli kimine göre o da yavaş geçiyo ama ben hazırlıkları sona bırktığımdan koştur koştur geçti

İlişki de doktorunuz bi sınırlama getirmediği sürece rahat olun hiiiiç bişeycik olmaz karın büyüyünce bazı eşler korkuyo bişey olur diye E bi de şimdiki gibi rahat olmuyo tabi aranıza koca bi karın giriyo
o yüzden şimdiden kasmayın sonra bu adam benden soğudu mu aman bana niye yanaşmıyo diye ağlamayın burda Hatta o günler için şimdiden alternatif pozisyonlar denemeye başlamak mantıklı olabilir

He bi de gelişimi ilerdeymiş gerideymiş diye kafanıza takmayın
bizim grupta da çok vardı öyle olan genel olarak 2 seçenek var: 1- geç döllenme 2- ultrason makinasının yanlış ölçümü.

Örnek vereyim içiniz rahatlasın son kontrolde (oğlum 9 gün rötarlı geldiği için 3 güne bi doktordaydım bu ölçüm doğumdan 1 gün önceki ölçüm ) dr oğlumun boyuna 50 cm dedi benim oğlan bi doğdu 55 cm Çünkü boya dizden ayak bileğine kadar olan kemiği ölçerek bakıyolar benim oğlumun da bacakları uzun değil gövde kısmı daha uzun ya da aynı boyda işte ne bilim babasıyla ben de öyleyiz dolayısıyla 5 cm bi hata bile verebildi bu şekilde.

İlerde de ay bu ay az kilo (daha doğrusu gr ) almış geçen ay daha çok almıştı diye takmayın diye böyle ayrıntılı yazdım sonuçta kilo da karın çevresinin santimine göre ölçülüyo

bende hep var canım dr normal dedi hamilesin olur dedi oluyomuş kırmızı olmadıgı sürece sorun yok inşallah

Canim bende de oluyor zaman zaman...
Dedigin gibi seffaf yada krem kivamli beyaz akinti....
Normal olsa gerek
Tamam o zaman endiselenmeye gerek yokmus:) sagolun kizlarr
merhaba canım aynı durum bende de var kaç haftalıksın sen?

Canim bnm durum braz karisik ama tahminen 6.haftanin icindeyim

Merhaba arkadaşlaaaar.Umarım doğru yerdeyim.Hazıran 2 muhtemel doğum tarihimin olarak görünüyor.Şu an 10. haftanın üçündeyiz.Bebişi en son geçtiğimiz Cuma günü gördük.Her şey yolundaydı.Bir sonraki kontrol bu Cuma.Heyecanlıyım.

Burada,sizlerle olmak çok güzel benüm güzel annelerim. ))

Dogru yerdesin canim hosgeldin
Hayirli olsun tarihlerimiz birbirine yakin ♥♥♥
Rabbim anali babali buyutsun saglivakla kuvagina almayi nasip etsin

Merhaba hosgeldin canim hayirli olsun Allah saglikla tamamina erdirsin İnsallah. Sen haziranin ilk annelerinden olucaksin muhtemelen gerci bu tahmin 15 gun kadar oynayabiliyormus İns. Zamaninda saglikla gelsin bebisler

Benm de doğum tarihim 7 Haziran olarak Gözüküyor Pazartesi günü bebeğimizin kalp atışını duyduk hafif de olsa olan düşük belirtisi üZdü inş hepimiz bebklerimizi sağ salim alırız kucağımıza 😊👪

Harikasınızzzz.Teşekkürler sıcacık cevaplarınız için.

Takip et butonu gibi bir yer var mı kızlar ? Hani siteye ilk girdiğimde bu konuya direk gelebilme açısından. ?

5 -6 haftalıkken çok az kan geldi.Progestan başladı.Bir de geçen Perşembe pembemsi kıvamda akıntı geldi.Bu kez bir iğne yapıldı.Öğretmenim ama düşük tehlikesi olduğu için 3 hafta daha evdeyim.Umuyorum hepimizin bebişi sağlıklı olur.Rabbim emanetlerimizi bizlere bağışlar.Yavrucağım en son 2.68 cmdi...Bu Cuma gittiğimde boy atmış olur sanırım.

Son düzenleme:
Feyza81 benimde muhtemel 7 haziran:) ve ne yazikki benimde düşük riskim var hayirlisini dilemekten başka birşey yapamiyorummm

Merhaba Sevgili Anne Adayları,
Konuyu kim devralmak istiyor ? Biri benden devralsın ki listeyi yapsın konu ile ilgilensin ?

Feyza81 benimde muhtemel 7 haziran:) ve ne yazikki benimde düşük riskim var hayirlisini dilemekten başka birşey yapamiyorummm

Canım benim de var.2 kez yaşadım o korkuyu.Şu an bir problem yok ama insan korkuyor...

İğne ya da ilaç kullanıyor musun sen de ?

Umuyorum güzelce sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…