2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar biz kalp atısını duya bilirmiyiz
:KK24:sizce

duyarsın canım inşaallah niye aklına kötü şeyler getiriyosun :) sonuçta sanclılarmız varsa bebek tutnmuşsa rahim büyümeye devam ediyosa bu bile yolunda oldugunu gösterir Allah ın izniyle :)bende pazartesi gidicem inşaallah kalp atışı için :KK34:

duyarsın canım inşaallah niye aklına kötü şeyler getiriyosun :) sonuçta sanclılarmız varsa bebek tutnmuşsa rahim büyümeye devam ediyosa bu bile yolunda oldugunu gösterir Allah ın izniyle :)bende pazartesi gidicem inşaallah kalp atışı için :KK34:

canım ister istemez panik yapıyorsun kusmada olmaz herhalde ben perşembe tt sen görürsün bence ya buyudu bebeşin :nazar:

Sorunu yanlis mi anladim acaba :/

:))))))) ben persembe dr gidecez duyarmıyız acaba diye kastetmiştim ama :KK9::KK9::KK9:ben konusuyom ki neler yapıyom kızlar bi görseniz bebeğin canı gezmeyi cekti bebeğin canı ark gitmeyi cekti şefe diyorum ki bebeğin canı kafeteryayaı cekti :KK9::KK9::KK9:

:))))))) ben persembe dr gidecez duyarmıyız acaba diye kastetmiştim ama :KK9::KK9::KK9:ben konusuyom ki neler yapıyom kızlar bi görseniz bebeğin canı gezmeyi cekti bebeğin canı ark gitmeyi cekti şefe diyorum ki bebeğin canı kafeteryayaı cekti :KK9::KK9::KK9:

Valla yanlis anlamisim,kusuruma bakma :/ ayniydik zaten seninle.kesin duyarsin artik

hayır cnm,daha bir kez kontrole gittim ordada vajinal ultrasonla keseyi gördük doktorda max 5 haftalık dedi,ama net hafta sayısını bidahaki kontrole sölicem dedi..

benim önceki 2 gebelik boş gebelikti,o yüzden bi duysam rahatlıcam sanırım..
kontrol bu c.tesi olucak

sen duydun mu peki?ve duyduysan ne zaman duydun,kaçıncı haftada?

Bos gebelikte de hamile gibi mi belirtiler oluyor?ne zaman anlasiliyor? Onda da bhcg artiyomu

puf puf bişe soracam öncelikle gecmiş olsun bu bebeişinin böngür böngür kalp atışlarını duyarsın inşallah :KK16::KK16::KK16:gecirdiğin boş gebelikte normal kusmalrın felan oluyormuydu kalp atısını dinlemeye gittiğindemi gördün :KK5:

canım benim her 2 gebeliktede 7.haftanın sonuna dek bekledik ama olmadı..
kese vardı,olması gereken yerdeydi gelişiyordu da.. ama nasip olmadı ve her ikisinde de kanama başladı ardından ağrılar geldi,giderek arttı ve kendiliğinden düşük yaşandı.. ve her ikisinde de düşüğe yardımcı olsun diye cyctotec kullandım kürtaj olmamak için.. ve şükür ki kürtaj olmadım ikisinde de.. hiç bebeğide kalp atışınıda duymadım,görmedim cnm.. boş gebelik işte,kese var bebek yok..ayrıca kusma falan filan hiçbişey olmamıştı
inş bu kez öyle olmaz..

Son düzenleme:
Bos gebelikte de hamile gibi mi belirtiler oluyor?ne zaman anlasiliyor? Onda da bhcg artiyomu

evet canım birebir belirtiler aynı,değişik hiçbişey yok..
arada giren kramplar, hassasiyet, varsa bulantılar, gecikme.. herşey..
ama bebeğin kese içinde 6. haftadan sonra 7.hafta sonuna dek görünmesi lazım en geç.. eğer görünmüyorsa %90 boş gebelik oluyor, benim iki seferde böyle oldu..

bende boş kese korkusu başladı şimdide off annelik ne zor arkadaş :nazar:

canım benim stres yapma boşa..sonuçta ne olucaksa olucak,kader.. Allah'a duanı eksik etme,hep sağlıklı hayırlı de öyle dile.. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış ama gelirsede hemen düşünceni kaydır başka şeylere.. belkide en çok ben korkuyorum bu konuda içinizde ama pozitifliğe devam :KK34:

kızlar ben temizliğe gidiyorum sizi seviyorum muckkk:KK54::KK54::KK54:

+ tüm bunları yaparken yorulma da.. :KK19:

geri geldik vala acıktım biraz sizden kopamıyorum ev işi gözüme batıyor ya hiç bitmiyor bide her gün aynı tempoda babamızda tembel En Büyük KK

geri geldik vala acıktım biraz sizden kopamıyorum ev işi gözüme batıyor ya hiç bitmiyor bide her gün aynı tempoda babamızda tembel En Büyük KK

bizim babamız süper valla,nazar değmesin :nazar: acaip yardımcı bana,sağolsun.. aaaay canım benim ooooo :KK19: :13: :KK16: :KK54: :nazar:

canım benim her 2 gebeliktede 7.haftanın sonuna dek bekledik ama olmadı..
kese vardı,olması gereken yerdeydi gelişiyordu da.. ama nasip olmadı ve her ikisinde de kanama başladı ardından ağrılar geldi,giderek arttı ve kendiliğinden düşük yaşandı.. ve her ikisinde de düşüğe yardımcı olsun diye cyctotec kullandım kürtaj olmamak için.. ve şükür ki kürtaj olmadım ikisinde de.. hiç bebeğide kalp atışınıda duymadım,görmedim cnm.. boş gebelik işte,kese var bebek yok..ayrıca kusma falan filan hiçbişey olmamıştı
inş bu kez öyle olmaz..

bilmem,iyiyiz heralde..
bide kendilerini görürsek çok daha iyi olucaz :KK9:

pufpufum öncelikle cok memnun oldum senle tanıstıgıma bu topikte karsılastıgıma diğer topiklerde görüyodum ama :KK55:gercekten zor bi durum 2 tane üstelik :KK14:bna göre o ay hamile kalamamaktan daha zor boş gebelik rabbim inşallah gösterir bu sefer sana tüm kalbimle diliyorumm:KK54:

X