2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
ve günaydın..yine bir hsonu ve yine yine yine çalışıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............asker gibi gün sayar oldum rapor başlangıcıma....:KK31::KK31::KK31:geçer mi biter mi bugün...yarın izin günüm Allahtan....:KK16:

hepimizin günü güzel geçsin..ben çok endişeliyim dün akşamdan beri bebeğimin harketlerinde azalma var..
:KK14:gitmedimde doktora..işyerinde oturup melül melül düşünüyorum...konuşuyorum annem hadi diyorum ama tık yok...korkmuyor değilim..böyle geçerse bugün hastane yolları gözüküyor banada...:18::18::18::18::18::18:



Yok canım korkma, o bende de oluyor, hatta ay bugün hiç kıpırdamadı diyorum, eve gidip yattığım andan sabaha kadar kıpırtısından uyuyamıyorum. Sen şimdi hareket halindesin o uyuyordur. Eve gidip bir şeyler ye ve sırt üstü yap elini göbüşüne koy ve bekle hemen nasıl gelecek. :KK16::nazar::emir_bebek:
 
Canlar bugün kontrolümüz vardı oğluşumu özlemişimmmm hemde çok :KK16: 26+4 günlük dedi doktorum neredeyse 2 hafta önden gidiyor.870 gr olmuş maşallah benim oğluma :nazar: :KK16: Boyumuzu ölçemedi doktor amcamız çünkü bizim yaramaz hiç yerinde durmadı :KK52: Yüzünüde göstermedi bu sefer iki eliyle birden kapattı yüzünü biraz bekledik ama inatla çekmedi ellerini :KK9: Bu arada şeker yüklememiz de yapıldı sonucunu almadık pazartesi doktoru arayıp öğreneceğim artık. Bikaç cicide aldık oğluşuma,onlarıda yarın yükleriz çünkü sabah 8'de çıktık evden ve daha yeni geldik,çok yorulduk şimdi uyuyalım artık,iyi geceler güzel anneler :KK16: :KK16:
Gözün aydın canım Bebeğin sağlıklı, ömürlü olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Biz anneleri su an en mutlu eden sey bu:-)
Bugün ne oldu biliyor musunuz kızlar? DÜŞTÜM:KK53::KK53::KK76::18::18::KK14: çok korktum bısey olcak dıye.Allahtan o anda cok kasılmadım ama yıne de karnımda düştüğüm tarafta bı batma yasıyorum bı de kasıklar bıraz agrıyo. bebişten ses gelmeyınce cok panıkledım asıl. ama o da sukur tepıklıyo:KK16: Allaha sukur. kızlar cok dıkkatlı olun ben zaten dikkat edıyordum ama oldu işte daha kotu de olabılırdı. aman aman cok cok dıkkatlı olun :KK34: sızlama gecmezse doktora gıderım belkı de :44:
Çok geçmiş olsun tatlım umarım birsey yoktur ki olsa herhalde belli olurdu şimdiye kadar. Icini fetah tut sen
kızlar selamlar,
Forumun hepsini okuyamıyorum ama şöyle bir göz gezdirebildim,
Güzel gelişmelere çok çok sevindim :)
Hastalara şifalar dilerim :KK43:
Yeni cicler bebişlerimize sağlıklı güzel günlerde güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)


Biz de prensesimle cuma günü 5-5,5 saat süren bir gebelik eğitimi kursundaydık, giderken tatsız bir kaza geçirmiş olsak da
Keyifli güzel bir eğitimdi, yakınalrında hastanelerin düzenlemiş olduğu ücretsiz bu kurslardan olanların faydalanmasını tavsiye ederim :KK66:
Ben central hosp. Daki kursa gittim, ille de o hastanede doğum yapmanız veya takipte olmanız gerekmiyor bilginiz olsun.
Yakınlarda olanlar her ayın son cuması bu kurslara katılmak için central hosp. arayıp randevu alabilirler.

Valla bebek hemşiresi, ebe, diyetisyen, fizyoterapist, anestezyen, kadın doğumcu katılıyor. unuttuğum var mı diye düşünüyorum da yok sanırım. Önce kendileri belli başlı şeyleri anlatıp bazı soruları daha sorulmadan gideriyorlar, sonra soru cevap şeklinde keyifli sohbetler oluyor. Bu arada özel aşçıların yaptığı çok güzel mamalardan da ikramlar oluyor, meyvy tabakları, kekler, pastalar vs de vardı. Prensesimle ve oradaki en az 30 bebişle daha bi yedik bi yedik sormayın :)
Ayrıca orada sizinle aynı heyacanları ve kaygıları taşıyan yaklaşık 30 anneyle daha tanışıp sohbetler edebileceğiniz molalar da oluyor.
Bir seminer havasında ama çok daha keyifli 5-5,5 saat geçirdikten sonra bir de küçük süpriz hediyelerle uğurluyorlar. Hoşuma gitti.
Bu arada başka hastanelerde de var bildiğim mesela memorial şişli ve ataşehir de, ama onlar sanırım haftada 5 gün her gün 2 saat kadar yapıyorlar. Her güne bir dr yada yetkili gelebilecek şekilde sanırım.

İştecik böyle....
Sevgiler :nazar:
Ne kadar şanslısın valla aklında ne varsa sor öğren ne güzel:-) keşke buralarda da öyle bir şey olsa. Annelerle de sohbet etmek de cok eğlenceli olsa gerek. En cok ihtiyacımız olan şey, hamile bir iki kişiyi bulup dertlesmek bu aralar
ve günaydın..yine bir hsonu ve yine yine yine çalışıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............asker gibi gün sayar oldum rapor başlangıcıma....:KK31::KK31::KK31:geçer mi biter mi bugün...yarın izin günüm Allahtan....:KK16:

hepimizin günü güzel geçsin..ben çok endişeliyim dün akşamdan beri bebeğimin harketlerinde azalma var..
:KK14:gitmedimde doktora..işyerinde oturup melül melül düşünüyorum...konuşuyorum annem hadi diyorum ama tık yok...korkmuyor değilim..böyle geçerse bugün hastane yolları gözüküyor banada...:18::18::18::18::18::18:
Ahh canım ya sen böyle yazdıkça üzülüyorum ben. Haftasonları evde olmamak bir d hamileyken bu kadar yoğun çalışmak zor olsa gerek. Biraz daha sabredelim. Sonra dogum izninde bebeklerimizle vakit nası geçecek anlamayacagız.
Kendini de çok dinleme. Ben hic bakmıyorum, saymıyorum ne kadar hereket etti diye. Bir de hangi yemeğe daha çok tepki veriyor diye denemedim. Bir sıkıntı olsa mutlaka belli eder, icini ferah tut.
Bu haftadan itibaren bebişler yaşadıkları duyguları kayıt altına alıyormuş ve dogduktan sonra yogun olarak bu duyguları yaşıyormuş. Bebeginin hep endiseli biri olmasını istemezsin dimi güzel annesi:-) Hep mutlu, keyifli, sakin olalım inşallah bebişlerimiz de öyle olsun tamam mı?
günaydın güzel annişler sanırım pazar sabahı benden başka kimse yok çok dertliyim çooookkkk dertleşmeye geldim içimi dökecek beni anlayacak kimsem yok çünkü sizlerden başka:KK43:
sorun kaynanam... uzakta olmasına rağmen beni sinir etmeyi başarabiliyo kendisi:KK47::KK47::KK47:
tam üç aydır eşime tlfnda doğum tarihi ne zaman diye sorup duruyo neymiş efendim ona göre iki gün öncesine bilet alacakmışız kaynanam ve kayınbabama
halbuki ben annemi istiyorum doğumda yanımda kimse bana fikrimi sormuyo hanım kafasında planı yapmış bile annem de uzak ikisi de aynı anda gelemeyeceğine göre insan biraz düşünür ya genelde anneler gider doğuma ben nasıl rahat edicem kaynanayla bide kayınbaba evde olacak ben loğusaolucam insanlar ne kadar düşüncesiz ya

yetmezmiş gibi dün telefonda bana da hala günü belli olsun bileti alalım diyo ben de bişey diyemedim tabi yok annem gelsin falan anne günü belli değil ki dedim o nasıl işmiş belli olur diyo meğerse kadın benim sezeryan olacağıma da karar vermiş anne dedim normal doğum düşünüyorum belli olmaz neeeeeeeeeeee dedi normal miiiiiiiiiiiii:KK53::KK53::KK53::KK53:
nasıl böyle bişiy düşünürmüşüm ben canıma mı susamışım salakmıymışım o kadar acı çekilir miymiş aşağısı kocaman olacakmış kolaymıymış 3 kilo çocuğu ordan çıkartmak bilmem kimin kızı yok bilmem kimin gelini hepsi sezeryan olmuş iki gün sonra cin gibi gezmiş falaaaannnn filaaannnn:KK47::KK47::KK47:

dahası var aaa dostlar doğumdaşlarım kızımın adını zeynep defne koyacaktık eşimde bende çok beğenmiştik tabi eşimin ağzı durmadı söyledi aman ya rabbbiiii zeynep miiiiii o da ne dedi sakın ha zeynep koymayın ne koyarsanız koyun dedi hatta öle bi anlatıyo ki uykuları kaçmış zeynepi duyunca kaç gecedir çok fenaymış bunalımlara girmiş neyse dedim ben hala iyi niyetli bi gelin olmaya çalışıyorum tamam dedim koymayalım zeynep halbuki daha bebiş yokken ortada ahtım vardı kızım olursa bi ismi zeynep olsun diyodum vazgeçtik zeynepten sıra geldi defneye komşusuda defne koymuş defne ağaç ismiymiş çocuğa güzel bi isim koy ben karışmam diyo bide bana yaaaaaaaaa deliricem mira koy diyo çok beğendiğim bi isim ama koyasım yok

yani anlayacağınız kızlar başınızı ağrıttım ama herkes benim yerime kararlar verip duruyo sinirim dünden beri çok mutsuzum
bir de eşim çok sıkıyo otursam yat diyo ayakta dursam bir dakika otur diyo sağa dönme sola dönme yavaş dön evim şu anda öyle karışık ki bebeğin odası geldi ama bi düzene sokamadım çünkü bulaşığı bile yıkatmıyo evim bile bunaltıro beni çok titizim ben normalde offfff keşke şu an yanımda biri olsada dertleşsem kendimi çok yalnız hissediyorum bunalıma girmekten korkuyorum:KK43::KK43::KK43:
Canım gaz vermek gibi olmasın da okudukça fenalıklar geldi bana. Isim konusunda tabiki fikrini alın ailenizin ama son karar sizin olsun. Hele bir de ahtın varsa ve koymazsan icinde kalır. Sence böyle birşeye deger mi? Ayrıca dogum sonrası annenin rahatı onemli psikolojisi için. O yüzden tabiki annenin gelmesi daha mantıklı. Ama eşinin annesinin de torunu olacağı icin o da gelmek isteyecektir normal olarak. Bence kim gelmek istiyorsa gelsin kendini hiç üzme bu konuda. Annen seninle ilgilenir, kayınvaliden de temizlik yemek falan yapar. Evinizde yer var mı bilmiyorum da kalma seklini de onlar düşünsün. Bir de kayınpederin de rahat edemedigini evin kalabalık olduğunu görünce çok fazla kalmak istemeyecektir muhtemelen. Kayınvalidene de telefonda söylersin daha belli degil dogum tarihi, belli olsa anneme de bilet aldıracagız diye. En azından anlamasa da bilsin annenin de geleceğini.
 
Yok canım korkma, o bende de oluyor, hatta ay bugün hiç kıpırdamadı diyorum, eve gidip yattığım andan sabaha kadar kıpırtısından uyuyamıyorum. Sen şimdi hareket halindesin o uyuyordur. Eve gidip bir şeyler ye ve sırt üstü yap elini göbüşüne koy ve bekle hemen nasıl gelecek. :KK16::nazar::emir_bebek:

inşallah canım öyle olur..artık hastaneye gitsem mi diye düşünmüyor değilim...aradım doktoruma ulaşamadım...biraz daha sabredicem yoksa izin alıp gidicem..evdede tepki vermesse artık gidicem hastaneye.oturdum eni konu onu dinliyorum..hareket edicek mi etmicek mi..

Gözün aydın canım Bebeğin sağlıklı, ömürlü olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Biz anneleri su an en mutlu eden sey bu:-)Çok geçmiş olsun tatlım umarım birsey yoktur ki olsa herhalde belli olurdu şimdiye kadar. Icini fetah tut sen
Ne kadar şanslısın valla aklında ne varsa sor öğren ne güzel:-) keşke buralarda da öyle bir şey olsa. Annelerle de sohbet etmek de cok eğlenceli olsa gerek. En cok ihtiyacımız olan şey, hamile bir iki kişiyi bulup dertlesmek bu aralar
Ahh canım ya sen böyle yazdıkça üzülüyorum ben. Haftasonları evde olmamak bir d hamileyken bu kadar yoğun çalışmak zor olsa gerek. Biraz daha sabredelim. Sonra dogum izninde bebeklerimizle vakit nası geçecek anlamayacagız.
Kendini de çok dinleme. Ben hic bakmıyorum, saymıyorum ne kadar hereket etti diye. Bir de hangi yemeğe daha çok tepki veriyor diye denemedim. Bir sıkıntı olsa mutlaka belli eder, icini ferah tut.
Bu haftadan itibaren bebişler yaşadıkları duyguları kayıt altına alıyormuş ve dogduktan sonra yogun olarak bu duyguları yaşıyormuş. Bebeginin hep endiseli biri olmasını istemezsin dimi güzel annesi:-) Hep mutlu, keyifli, sakin olalım inşallah bebişlerimiz de öyle olsun tamam mı?

elimden birşey gelmiyor şuan..endişe hat safhaya ulaştı olmadı eve gidicem birazdan...evdede dinlendiğimde yine hareket etmesse doktora gidicem artık.....sabah çalıştığıma kızrken şimdi sadece bebeğime odaklandım..yeterki bebeğim sağlıklı olsun çalışırım ben napayım.. :KK43:
 
Kızlar yeni avatar fotom nasıl, çok tatlı bebiş maşaallah, allah hepimize böyle avcumuza, kucağımıza almayı nasip etsin
 
inşallah canım öyle olur..artık hastaneye gitsem mi diye düşünmüyor değilim...aradım doktoruma ulaşamadım...biraz daha sabredicem yoksa izin alıp gidicem..evdede tepki vermesse artık gidicem hastaneye.oturdum eni konu onu dinliyorum..hareket edicek mi etmicek mi..



elimden birşey gelmiyor şuan..endişe hat safhaya ulaştı olmadı eve gidicem birazdan...evdede dinlendiğimde yine hareket etmesse doktora gidicem artık.....sabah çalıştığıma kızrken şimdi sadece bebeğime odaklandım..yeterki bebeğim sağlıklı olsun çalışırım ben napayım.. :KK43:

canım endişe etme benimde geçen haftaydı sanırım bir gün hiç oynamadı evham yaptım ertesi gün coştu iki kere yaşadım bunu eve git yemek ye düz yat kıpırdar hiç merak etme
 
Hepinize selam bacilarimmmmm :KK16:
Hepinizi inanin ki cokkkkk ozledim :KK19:
Enfeksiyon sonunda bobreklere vurdu ayaga hala kalkamiyorum....
Idrarim kirmiziya yakin bir renk oldu vede kopuklu....
Fitil kullaniyorum ve tabi bol bol su.....
Kusuruma bakmayin pek okuyamiyorum sizler nasilsiniz diye....
Hasta olanlarimiz var ise acilen sifa bulsunlar ins. ♥
Bebislerini gorenlerimiz var ise gozleri aydin olsun diliyorum ♥
Bu arada dun sabah gittigimde benim bebisin gozlerini ilk defa acik gordum :KK16:
Donmus yuzunu babasiyla bana bakiyordu aslan oglum :KK52:
Hepinizi opuyorum miniklerinizle birlikte :KK54:
Saglicakla kalin ♥♥♥
 
merhaba kızlar...toplu alıntı yapmayı beceremiyorum hasta olanlara allahım en kısa zamanda şifa versin...kayınvalidesiyle sorun yaşayan arkadaşlarım.allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda halolur problemler..bebeğinin hissedemiyormuşsun çilekcim hiç panik yapma annesi sizin haftasonunuz yorulmuştur bebişin:)inşallah en kısa zamanda en sertinden gelir tekmeleriniz.herkese mutlu pazarlar diliyorum.sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol tekmeli,ağrısız sancısız bir gün olması dileğiylee...hepiniz mutlu kalın...
 
kızlarr hamilelik te şeker çıkan oldumu aranızda bende malesef çıktı 1 aydır diyet yapıyorum kilo amyaı bırkaın 2 kilo vermişim ve bebeğimde kilo alammaış sizler nasıl besleniiyorsunuz
 
:) yerim ben o minik kuşları :) teşekkür ederim canım....dediğiniz gibi belki bende eve gidince yatınca dinlenince başlıcak....insanın gözü birşey görmüyor miniğim hareket etsin diyorum sabahtan beri bişi istemiyorum..:KK16:

Eder eder annesi merak etme sen,birazcık naz yapıo kızçen :KK16:

günaydın güzel annişler sanırım pazar sabahı benden başka kimse yok çok dertliyim çooookkkk dertleşmeye geldim içimi dökecek beni anlayacak kimsem yok çünkü sizlerden başka:KK43:
sorun kaynanam... uzakta olmasına rağmen beni sinir etmeyi başarabiliyo kendisi:KK47::KK47::KK47:
tam üç aydır eşime tlfnda doğum tarihi ne zaman diye sorup duruyo neymiş efendim ona göre iki gün öncesine bilet alacakmışız kaynanam ve kayınbabama
halbuki ben annemi istiyorum doğumda yanımda kimse bana fikrimi sormuyo hanım kafasında planı yapmış bile annem de uzak ikisi de aynı anda gelemeyeceğine göre insan biraz düşünür ya genelde anneler gider doğuma ben nasıl rahat edicem kaynanayla bide kayınbaba evde olacak ben loğusaolucam insanlar ne kadar düşüncesiz ya

yetmezmiş gibi dün telefonda bana da hala günü belli olsun bileti alalım diyo ben de bişey diyemedim tabi yok annem gelsin falan anne günü belli değil ki dedim o nasıl işmiş belli olur diyo meğerse kadın benim sezeryan olacağıma da karar vermiş anne dedim normal doğum düşünüyorum belli olmaz neeeeeeeeeeee dedi normal miiiiiiiiiiiii:KK53::KK53::KK53::KK53:
nasıl böyle bişiy düşünürmüşüm ben canıma mı susamışım salakmıymışım o kadar acı çekilir miymiş aşağısı kocaman olacakmış kolaymıymış 3 kilo çocuğu ordan çıkartmak bilmem kimin kızı yok bilmem kimin gelini hepsi sezeryan olmuş iki gün sonra cin gibi gezmiş falaaaannnn filaaannnn:KK47::KK47::KK47:

dahası var aaa dostlar doğumdaşlarım kızımın adını zeynep defne koyacaktık eşimde bende çok beğenmiştik tabi eşimin ağzı durmadı söyledi aman ya rabbbiiii zeynep miiiiii o da ne dedi sakın ha zeynep koymayın ne koyarsanız koyun dedi hatta öle bi anlatıyo ki uykuları kaçmış zeynepi duyunca kaç gecedir çok fenaymış bunalımlara girmiş neyse dedim ben hala iyi niyetli bi gelin olmaya çalışıyorum tamam dedim koymayalım zeynep halbuki daha bebiş yokken ortada ahtım vardı kızım olursa bi ismi zeynep olsun diyodum vazgeçtik zeynepten sıra geldi defneye komşusuda defne koymuş defne ağaç ismiymiş çocuğa güzel bi isim koy ben karışmam diyo bide bana yaaaaaaaaa deliricem mira koy diyo çok beğendiğim bi isim ama koyasım yok

yani anlayacağınız kızlar başınızı ağrıttım ama herkes benim yerime kararlar verip duruyo sinirim dünden beri çok mutsuzum
bir de eşim çok sıkıyo otursam yat diyo ayakta dursam bir dakika otur diyo sağa dönme sola dönme yavaş dön evim şu anda öyle karışık ki bebeğin odası geldi ama bi düzene sokamadım çünkü bulaşığı bile yıkatmıyo evim bile bunaltıro beni çok titizim ben normalde offfff keşke şu an yanımda biri olsada dertleşsem kendimi çok yalnız hissediyorum bunalıma girmekten korkuyorum:KK43::KK43::KK43:

Canım girme bunalıma sakınn,girdiysende hemen çık.Kayınvaldende gelmek ister anlarım ama abartmış sanki yaa ne demek doğum şekline,ismine falan karışmak..Sen bence anneni ikna et oda gelsin yanında bulunsun.Hem kayınpederinin ne işi varmış yaa benim kendi babam bile doğumdan sonra gelecek ben biraz toparlanınca..gel diyorum olsun diyor sen bebeğine doy biraz annen yardımcı olacak nasılsa ben siz biraz toparlanınca gelirim diyor ki babamdan çekinmem normalde yanında emziririm bile ama adam düşünüyor yani.Birazcık düşünseler aslında hiç sorun olmazda işte düşünce yok bazılarında :KK50:


vaaaaaav harika haberler aaay bebişler böyle önde gidince iyi beslediğimizi düşünüyorum nedense...hoşuma gidiyor :KK1:


Ben dikkat ediyorum ama yeterli bulmuyordum beslenmemi,ama tosunuma yarıyor demekki :)

canımsın :103: ama bu kadar çok kendini dinleme bence,eziyet etme kendine






çok sağolun kızlar :KK69:

Gözün aydın canım Bebeğin sağlıklı, ömürlü olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Biz anneleri su an en mutlu eden sey bu:-)

Sağol teyzesi teşekkür ederiz :KK66:

Çok geçmiş olsun tatlım umarım birsey yoktur ki olsa herhalde belli olurdu şimdiye kadar. Icini fetah tut sen

Ne kadar şanslısın valla aklında ne varsa sor öğren ne güzel:-) keşke buralarda da öyle bir şey olsa. Annelerle de sohbet etmek de cok eğlenceli olsa gerek. En cok ihtiyacımız olan şey, hamile bir iki kişiyi bulup dertlesmek bu aralar

Ahh canım ya sen böyle yazdıkça üzülüyorum ben. Haftasonları evde olmamak bir d hamileyken bu kadar yoğun çalışmak zor olsa gerek. Biraz daha sabredelim. Sonra dogum izninde bebeklerimizle vakit nası geçecek anlamayacagız.
Kendini de çok dinleme. Ben hic bakmıyorum, saymıyorum ne kadar hereket etti diye. Bir de hangi yemeğe daha çok tepki veriyor diye denemedim. Bir sıkıntı olsa mutlaka belli eder, icini ferah tut.
Bu haftadan itibaren bebişler yaşadıkları duyguları kayıt altına alıyormuş ve dogduktan sonra yogun olarak bu duyguları yaşıyormuş. Bebeginin hep endiseli biri olmasını istemezsin dimi güzel annesi:-) Hep mutlu, keyifli, sakin olalım inşallah bebişlerimiz de öyle olsun tamam mı?

Canım gaz vermek gibi olmasın da okudukça fenalıklar geldi bana. Isim konusunda tabiki fikrini alın ailenizin ama son karar sizin olsun. Hele bir de ahtın varsa ve koymazsan icinde kalır. Sence böyle birşeye deger mi? Ayrıca dogum sonrası annenin rahatı onemli psikolojisi için. O yüzden tabiki annenin gelmesi daha mantıklı. Ama eşinin annesinin de torunu olacağı icin o da gelmek isteyecektir normal olarak. Bence kim gelmek istiyorsa gelsin kendini hiç üzme bu konuda. Annen seninle ilgilenir, kayınvaliden de temizlik yemek falan yapar. Evinizde yer var mı bilmiyorum da kalma seklini de onlar düşünsün. Bir de kayınpederin de rahat edemedigini evin kalabalık olduğunu görünce çok fazla kalmak istemeyecektir muhtemelen. Kayınvalidene de telefonda söylersin daha belli degil dogum tarihi, belli olsa anneme de bilet aldıracagız diye. En azından anlamasa da bilsin annenin de geleceğini.

Hepinize selam bacilarimmmmm :KK16:
Hepinizi inanin ki cokkkkk ozledim :KK19:
Enfeksiyon sonunda bobreklere vurdu ayaga hala kalkamiyorum....
Idrarim kirmiziya yakin bir renk oldu vede kopuklu....
Fitil kullaniyorum ve tabi bol bol su.....
Kusuruma bakmayin pek okuyamiyorum sizler nasilsiniz diye....
Hasta olanlarimiz var ise acilen sifa bulsunlar ins. ♥
Bebislerini gorenlerimiz var ise gozleri aydin olsun diliyorum ♥
Bu arada dun sabah gittigimde benim bebisin gozlerini ilk defa acik gordum :KK16:
Donmus yuzunu babasiyla bana bakiyordu aslan oglum :KK52:
Hepinizi opuyorum miniklerinizle birlikte :KK54:
Saglicakla kalin ♥♥♥

Canım çok geçmiş olsun.Banada 2 tane fitil veri doktorum ama kullanmadım daha korkuyorum hazneye koymaya sanki bebeğe zarar verecekmiş gibi geliyor :KK43: Bu arada maşallah oğluna gözleride açmış minikk :nazar: :emir_bebek:
 
Son düzenleme:
merhaba kızlar...toplu alıntı yapmayı beceremiyorum hasta olanlara allahım en kısa zamanda şifa versin...kayınvalidesiyle sorun yaşayan arkadaşlarım.allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda halolur problemler..bebeğinin hissedemiyormuşsun çilekcim hiç panik yapma annesi sizin haftasonunuz yorulmuştur bebişin:)inşallah en kısa zamanda en sertinden gelir tekmeleriniz.herkese mutlu pazarlar diliyorum.sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol tekmeli,ağrısız sancısız bir gün olması dileğiylee...hepiniz mutlu kalın...

Amin Canım :) ben de senin güzel dileklerine katılıyorum :KK66:
:nazar::nazar::nazar:
 
bende ptesi günü doğum koçuyla görüşmeye gidicem Acıbademe..bakalım nasıl olacak..devletten çağırmışlardı çok istiyordum gitmek her ptesi 3-4 saat.. ama bir izin günüm var onuda bağlamak istemiyorum kursa..ama bir kere yeterli olursa giderim bende...

Acıbadem in nasıl olduğunu bilmiyorum, ama memnun kalmazsan central hosp dan randevu alabilirsin 28/03/2014 tarihinde tekrar yapılacak olan eğitim için :KK66:
 
Hepinize selam bacilarimmmmm :KK16:
Hepinizi inanin ki cokkkkk ozledim :KK19:
Enfeksiyon sonunda bobreklere vurdu ayaga hala kalkamiyorum....
Idrarim kirmiziya yakin bir renk oldu vede kopuklu....
Fitil kullaniyorum ve tabi bol bol su.....
Kusuruma bakmayin pek okuyamiyorum sizler nasilsiniz diye....
Hasta olanlarimiz var ise acilen sifa bulsunlar ins. ♥
Bebislerini gorenlerimiz var ise gozleri aydin olsun diliyorum ♥
Bu arada dun sabah gittigimde benim bebisin gozlerini ilk defa acik gordum :KK16:
Donmus yuzunu babasiyla bana bakiyordu aslan oglum :KK52:
Hepinizi opuyorum miniklerinizle birlikte :KK54:
Saglicakla kalin ♥♥♥

Azerikızı çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir an önce gel oğluşuna da açık gözlerine de 41 kere:nazar::nazar::nazar:
 
ve günaydın..yine bir hsonu ve yine yine yine çalışıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............asker gibi gün sayar oldum rapor başlangıcıma....:KK31::KK31::KK31:geçer mi biter mi bugün...yarın izin günüm Allahtan....:KK16:

hepimizin günü güzel geçsin..ben çok endişeliyim dün akşamdan beri bebeğimin harketlerinde azalma var..
:KK14:gitmedimde doktora..işyerinde oturup melül melül düşünüyorum...konuşuyorum annem hadi diyorum ama tık yok...korkmuyor değilim..böyle geçerse bugün hastane yolları gözüküyor banada...[/

COLOR]:18::18::18::18::18::18:

Cnm hic korkma iki gun once bendede oyleldi simdi masallah tatlm rahat ol

günaydın güzel annişler sanırım pazar sabahı benden başka kimse yok çok dertliyim çooookkkk dertleşmeye geldim içimi dökecek beni anlayacak kimsem yok çünkü sizlerden başka:KK43:
sorun kaynanam... uzakta olmasına rağmen beni sinir etmeyi başarabiliyo kendisi:KK47::KK47::KK47:
tam üç aydır eşime tlfnda doğum tarihi ne zaman diye sorup duruyo neymiş efendim ona göre iki gün öncesine bilet alacakmışız kaynanam ve kayınbabama
halbuki ben annemi istiyorum doğumda yanımda kimse bana fikrimi sormuyo hanım kafasında planı yapmış bile annem de uzak ikisi de aynı anda gelemeyeceğine göre insan biraz düşünür ya genelde anneler gider doğuma ben nasıl rahat edicem kaynanayla bide kayınbaba evde olacak ben loğusaolucam insanlar ne kadar düşüncesiz ya

yetmezmiş gibi dün telefonda bana da hala günü belli olsun bileti alalım diyo ben de bişey diyemedim tabi yok annem gelsin falan anne günü belli değil ki dedim o nasıl işmiş belli olur diyo meğerse kadın benim sezeryan olacağıma da karar vermiş anne dedim normal doğum düşünüyorum belli olmaz neeeeeeeeeeee dedi normal miiiiiiiiiiiii:KK53::KK53::KK53::KK53:
nasıl böyle bişiy düşünürmüşüm ben canıma mı susamışım salakmıymışım o kadar acı çekilir miymiş aşağısı kocaman olacakmış kolaymıymış 3 kilo çocuğu ordan çıkartmak bilmem kimin kızı yok bilmem kimin gelini hepsi sezeryan olmuş iki gün sonra cin gibi gezmiş falaaaannnn filaaannnn:KK47::KK47::KK47:

dahası var aaa dostlar doğumdaşlarım kızımın adını zeynep defne koyacaktık eşimde bende çok beğenmiştik tabi eşimin ağzı durmadı söyledi aman ya rabbbiiii zeynep miiiiii o da ne dedi sakın ha zeynep koymayın ne koyarsanız koyun dedi hatta öle bi anlatıyo ki uykuları kaçmış zeynepi duyunca kaç gecedir çok fenaymış bunalımlara girmiş neyse dedim ben hala iyi niyetli bi gelin olmaya çalışıyorum tamam dedim koymayalım zeynep halbuki daha bebiş yokken ortada ahtım vardı kızım olursa bi ismi zeynep olsun diyodum vazgeçtik zeynepten sıra geldi defneye komşusuda defne koymuş defne ağaç ismiymiş çocuğa güzel bi isim koy ben karışmam diyo bide bana yaaaaaaaaa deliricem mira koy diyo çok beğendiğim bi isim ama koyasım yok

yani anlayacağınız kızlar başınızı ağrıttım ama herkes benim yerime kararlar verip duruyo sinirim dünden beri çok mutsuzum
bir de eşim çok sıkıyo otursam yat diyo ayakta dursam bir dakika otur diyo sağa dönme sola dönme yavaş dön evim şu anda öyle karışık ki bebeğin odası geldi ama bi düzene sokamadım çünkü bulaşığı bile yıkatmıyo evim bile bunaltıro beni çok titizim ben normalde offfff keşke şu an yanımda biri olsada dertleşsem kendimi çok yalnız hissediyorum bunalıma girmekten korkuyorum:KK43::KK43::KK43:

Cnm
Hic takma o sana. ait bi parca sen nasil istersen oyle yap esinnide buna ikna ett. Benim kaynanam ben evi ayirdim diye benim evime hic gelmiyor yilaardirr hamile kaldim arayip hayirli olsun bile demedi simdi kalkip karisirsa tepkimi cok kotu gosteririm tabi senin kaynanan ayni degil ama ismine varanana kadar dogumuna karisitor bide valla ben olsam tepkimi koyarim tatlim

dün annemle karşılara gitik kızlar oğluşuma ciciler aldık teyzeleri hastane çıkışı aldık zıbınlar aldık mendıl aldık corap aldık alt üst takım aldık :KK52:


benim kendime ait sadece lohusa takımlaro vs ve köfteme ait odasının halı,perde ve lambası kaldı alıncak..onun dışındaki herşeyi aldık,daha doğrusu aile aldı :KK1:
ben 2 defa düşük yapmış olmama ve hâlâ deli gibi korkmama rağmen herşey şimdiden bitti..gerçi hiç son aya bırakayım diye düşünmedim ama korkumda hiç geçmedi işin garibi..öyle saçma bi hâl içindeyim
:KK50:

Allahim korusun efemiziizi kolarina almayi nasip etsin cnmmmm:))
 
kızlarr hamilelik te şeker çıkan oldumu aranızda bende malesef çıktı 1 aydır diyet yapıyorum kilo amyaı bırkaın 2 kilo vermişim ve bebeğimde kilo alammaış sizler nasıl besleniiyorsunuz

Canım bende de çıktı çarş berı dıyet yapıyorum çok kötu bısey canının istediğini yiyememk bıde bu durumda ben tartılmdım ama sanki kilo almıyorum göbegım bıle küçülmüş geliyo bebek yeterli beslnirmi diye düşünüyorum
 
Canım bende de çıktı çarş berı dıyet yapıyorum çok kötu bısey canının istediğini yiyememk bıde bu durumda ben tartılmdım ama sanki kilo almıyorum göbegım bıle küçülmüş geliyo bebek yeterli beslnirmi diye düşünüyorum

evet çok kötü bişey yaa hmaile insan canının ne çekeceği belli olmuyor kendini tutmsaıyorsun bide tatlı şeyler bebeğe enerji veriri enerji alamıyor hareketleri azaldı haftasından önde giden bebek bi hafta geriye düştü kilosu ama doktor diyete devam diyor bende şaştım ama şimdi balık yağı hapı içiyorum bebek kilo alsın diye bakalım faydası olacakmı
 
evet çok kötü bişey yaa hmaile insan canının ne çekeceği belli olmuyor kendini tutmsaıyorsun bide tatlı şeyler bebeğe enerji veriri enerji alamıyor hareketleri azaldı haftasından önde giden bebek bi hafta geriye düştü kilosu ama doktor diyete devam diyor bende şaştım ama şimdi balık yağı hapı içiyorum bebek kilo alsın diye bakalım faydası olacakmı

Simdiki doktirlari hic anlamiyorum ya bu ne onu yemeyin bunu yemeyin peki yemesek bebislerimiz nasill vitaminn alsin koydeki kadinlarla masallahher istediklerini yiyip iciyorlar masallah tosun gibide bebekler gitiriyorlar dunyaya:))
 
kızlarr hamilelik te şeker çıkan oldumu aranızda bende malesef çıktı 1 aydır diyet yapıyorum kilo amyaı bırkaın 2 kilo vermişim ve bebeğimde kilo alammaış sizler nasıl besleniiyorsunuz

Benim.aclik 64 yuklenmis hali 145 cikti 50 mg da dr um tekrar yukleme istemedi sinirda dedi yediklerine dikkat et yeter dedi...ben cok.kilo almadim bebegim hep olmasi gerektigi haftada....pilav makarna tatli ekmek zaten yemiyordum nasil cikti anlamis degilim....ama son 1 haftadir annam sag olsun yedirdi gitmeden 1 gece onc3de abarttim biraz onunda etkisi olmus...ve ben hergun muz ve kuru incir yiyordum ama hergun...en fazla seker onlarda varmis onlari kestim ve hic tatli yemiyorum...bakalim bi sonraki.kontrolde ne diyecek dr senin kac cikti canim
 
kızlarr hamilelik te şeker çıkan oldumu aranızda bende malesef çıktı 1 aydır diyet yapıyorum kilo amyaı bırkaın 2 kilo vermişim ve bebeğimde kilo alammaış sizler nasıl besleniiyorsunuz

Vallaha canım benim 146 çıktı sınır 140, önce panik oldum hemen diyetisyene gittim. Zaten bir kerede 3. Ayda gitmiştim çok kilo almamak, dengeli beslenmek adına. Ama son gittiğimde zeytinyağı, tereyağı ve zeytin yeme dediği an bitti benim için. Artık gitmem bir daha, deli kadın :KK37: ben sana manken olmak istiyorum mu dedim, hamileyim ben. Bebeğim benim karnımdayken herşeyin tadıyla tanışacak. İncir yeme, muz yeme, kuru üzüm yasak... Kadın bitti bende anlayacağın ve çoğu böyle. Ben sıfır beden olma niyetinde değilimki, sadece hamileyim delirdinmi diyemedim ya....:KK52::KK52::KK52: 3 hafta sonra kontrole çağırdı bide:KK1: vallaha canım şekerin ciddi boyutlarda değilse canım ne istiyorsa ye, abartmadan, azda olsa tadına bak herşeyin. hamurlu ağdalı tatlılarla aram yoktu zaten şimdide yemiyorum, ama çikolata veya sütlü tatlı yiyorum.
 
X