bak bak alintiya bak... pufpufa yazdiklarim ucup gitmis nolcek simdi yazasim yok artik
ay yok ucup gitmemis.. pufpuf yazmis gibi olmus ne yapmisim ben boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bak alintiya bak... pufpufa yazdiklarim ucup gitmis nolcek simdi yazasim yok artik
aynı şey bazen bana da oluyor canım.hele ki ogün başıma agrıyorsa iyice huysuzlaşıyorum hormonlar işte sonra psikolojik durmumuzda malum çok değişken..sakin olmaya alış canım olan bebeklere oluyor.bende son zamanlarda biraz üzüldüm agladım sonra kendime kızdım bebeğimi huzursuz ediorum diye...
cilegim hosgeldin bende seni soruyodum..
benimde bu aralar pek nesem yok hem kocisle aram yok hemde kv canim sikkindsikkindi kac gundur.. buraya gelince hepsini unutuyorum ama aksam kocis gelince sarilip opemiyorum diye suratim dusuyo yine
yaşasın bir meslektaş buldum kendime benim stajyerim var canım çok şükür bütün hareketli işleri ona yaptırıyorum napiimmm ama belim sırtım ağrıyo şimdiden sen ne zaman doğum iznine ayrılmayı düşünüyosun canım
Ne güzel sanslısın.sen hangı ıldesın? ben 3 senedır aynı okuldayım bu sene4.senem tayınımde cıkmadı. olanakları cok kısıtlı bı okul. hıçbırseyımız yok. aidatta alınmıyo ee halıyle yardımcıda yok velıler kahvaltı saatınde gelıyolar sırayla o kadar. bu yuzden Allah bana güç kuvvet versinde tekrar hastalanmadan atlatayım bu surecı. dogum ıznıne gelince dogum tarıhı 27 hazıran gözüküyodu detaylıda 23 hazıran dediler ama rısklı bı gebelık surecınden gectığım için durum ne olur bılemıyorum acıkcası.hazıran bası olacaksa 8 haftanın tamamını kullanırım cunku kullanmazsam yaz tatılıne denkgelıyo izin yanıyo.hazıran sonu olacaksa da 3 hafta kullanırım geri kalan 13 haftayı dogum sonrasına atarım dıyorum ama Allah bilir.sen ne zaman ayrılacaksın?
canım sertleşme bende de oluyordu doktora sordum yorgunlukla ilgisi yok yediklerinle ilgili dedi bi de yürüyüş yaparsan daha rahat olursun dedi :26:
ay yok ucup gitmemis.. pufpuf yazmis gibi olmus ne yapmisim ben boyle
HAYIR YANİ ANLAMIYORUM NE VAR BİRAZ SABIRLI OLSALAR..HAKLIDA OLSAK HAKSIZDA OLSAK SUSSALAR..HAMİLE BU KIZ ÜSTÜNE GİTMEYELİM LAF ETMEYELİM DESELER..İŞYERİNDE HERKES İŞİNİ DÜZGÜN YAPSA...İZİN GÜNÜMDEN SONRA GELİP HATALARI DÜZELTMEKLE BOĞUŞMASAM.......
SABIR KIZLAR NAPALIM..İÇİMİZDEKİ O TATLI MASUM MELEKLERİMİZ İÇİN
arkadaşlar genel olarak baktığımda sanırım bu aylarda eşlerle sorunlar oluyor. ama ben iki haftadır bir türlü sorunlara aradaki soğukluğa engel olamıyorum. bebeğimin mutsuz olması beni çok endişelendiriyor ama çok mutsuzum. kocam ben yokmuşum gibi davranıyor. sizce nasıl çözebiliriz bu buzları. işin garibi konuşamıyoruz da
aynen cnm ya banada öyle oluyo bazen herkesi boğazlayasım geliyo hamilelik psikolojisi çilekçim3 gündür giremedim..ziyaretçi olarak okumaya çalıştım ama mümkün değil hepsini okuyabilmek...
hsonu çok yoğundu...dünde izin günümdü..umarım herkes iyidir..kötü bir haber yoktur...okullar açıldı dersler başladı bizim yoğunlukta başladı..kimse darılmasın alıntı yapamadım diye...lütfen kusura bakmayın...
bugün deli gibi sinirliyim..ortada bir sebep yok ama sinirlerim berbat..bağırıyorum personele falan..sabrım yok hiiç bugün..neden böyle anlayamadım..başımda çok ağrıyor... öyle işte kızlar..
kızlaarr ben geldimmm işi braktım artık şirkete gitmiyorum ama 3 ay daha evden beri proje çizicem inşaallah.biraz daha para biriktirmekte fayda var :) en azından bebek odasının mobilyalarını peşin alayım diyorum :) kıyafet işini hallettim bütük küçük herşeyi hazır çok şükür.idil baby de sepete ürün dökmüşlerdi.bir üsürü yeni doğan takım yaptım alt üst.hemde 10 tl bi takım.çok hves ediyodum idil baby nin ikili takımlarına ama çok pahalıydı.çok şükür nasip oldu da aldım birazdan tek tek fotograflıcam aldıgım şeyleri ve diğer topiğimize yüklicem
arkadaşlar genel olarak baktığımda sanırım bu aylarda eşlerle sorunlar oluyor. ama ben iki haftadır bir türlü sorunlara aradaki soğukluğa engel olamıyorum. bebeğimin mutsuz olması beni çok endişelendiriyor ama çok mutsuzum. kocam ben yokmuşum gibi davranıyor. sizce nasıl çözebiliriz bu buzları. işin garibi konuşamıyoruz da
bir sorun mu yaşadınız canım...hani bir problem üzerine mi bu gerginlik yoksa durduk yere mi bu görmemezlik..konuşamıyoruz diyorsun kuzum ama konuşmadan da çözebilir miyiz ki..mesaj atsan mail atsan mektup gibi birşey yazsan..
Kızlar ben kocama özel günlerde sürprizler yapmayı çok severim hazırlarken ben çok mutlu olurum hediyeyi alıncaki yüz ifadesi ise beni daha çok mutlu eder bu sevgililer günü için internetten çok hoş şeyler buldum ben bir kaçını yapıcam sizin d ehaberiniz olsun
linki: http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Co...ot.com.tr/2014/02/about-time-zamanda-ask.html
Eki Görüntüle 972412
Eki Görüntüle 972413
Eki Görüntüle 972411
yaa insan görmek istiyor ama sonuçta iyi oldugunu bilmek en önemlisi canım. ben geçen cuma gittim ayrıntılıya. 430 gr. dı oğlum. boyunu söylemedi doktor. genel olarak iyiydi. kalbinde üfürüm var dedi doktor :'( ama geçer doğana kadar dedi. 28. haftada bi daha bakıcak detaylıda. hemşire de 10 kişiden 8 inde oluyor bu durum, korkmayın geçer dedi. ben de takmıycam diyorum, takmamaya çalışıyorum. iyi olucak oğlum inşallah.
canım allahın izniyle doğduğunda hiç bir sorun kalmaz inş. ALLLAH esirgesin... 430 gr mı çok iyi canım maşallah benim oğluş da aşağı yukarı öyledir o zaman:))
saol cnm amin. hepimiz için inşallah.
kızlaarr ben geldimmm işi braktım artık şirkete gitmiyorum ama 3 ay daha evden beri proje çizicem inşaallah.biraz daha para biriktirmekte fayda var :) en azından bebek odasının mobilyalarını peşin alayım diyorum :) kıyafet işini hallettim bütük küçük herşeyi hazır çok şükür.idil baby de sepete ürün dökmüşlerdi.bir üsürü yeni doğan takım yaptım alt üst.hemde 10 tl bi takım.çok hves ediyodum idil baby nin ikili takımlarına ama çok pahalıydı.çok şükür nasip oldu da aldım birazdan tek tek fotograflıcam aldıgım şeyleri ve diğer topiğimize yüklicem
relaxxx sakinn canım germe kendini boş ver insanlar işte anlayışsız oluyolar bazen kendilerinden başka kimseyi düşünmüyolar her yerde var böylelerinden bebişin için sinirlenmemeye çalış3 gündür giremedim..ziyaretçi olarak okumaya çalıştım ama mümkün değil hepsini okuyabilmek...
hsonu çok yoğundu...dünde izin günümdü..umarım herkes iyidir..kötü bir haber yoktur...okullar açıldı dersler başladı bizim yoğunlukta başladı..kimse darılmasın alıntı yapamadım diye...lütfen kusura bakmayın...
bugün deli gibi sinirliyim..ortada bir sebep yok ama sinirlerim berbat..bağırıyorum personele falan..sabrım yok hiiç bugün..neden böyle anlayamadım..başımda çok ağrıyor... öyle işte kızlar..
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...et-kargo-bizden-104730820#product-information
kızlar bakın bu lavanta şişeleri çok şık ben lavanta kesesi yapıcaktım kendime ama hem uğraşması hem maliyeti çok tutucak bunlarda çok değişik farkklı olabilir
canım kasık ağrılarının nedeni farklı olabiliyor idrar yollarında enfeksiyon olabilir üşütmüş olabilirsin kanaman yoksa eğer çok telaşlanma korkmana gerek yok canım yine de doktoruna danış için rahat edicekse..
Kızlar ben kocama özel günlerde sürprizler yapmayı çok severim hazırlarken ben çok mutlu olurum hediyeyi alıncaki yüz ifadesi ise beni daha çok mutlu eder bu sevgililer günü için internetten çok hoş şeyler buldum ben bir kaçını yapıcam sizin d ehaberiniz olsun
linki: http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Co...ot.com.tr/2014/02/about-time-zamanda-ask.html
Eki Görüntüle 972412
Eki Görüntüle 972413
Eki Görüntüle 972411