canım çok sağol dr sordum ağrın artarsa gel dedi tetikteyim devamlı kendimi dinliyorum
aman canım allah korusun dinlen bol bol geçmiş olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sağol dr sordum ağrın artarsa gel dedi tetikteyim devamlı kendimi dinliyorum
Kızlar ben kocama özel günlerde sürprizler yapmayı çok severim hazırlarken ben çok mutlu olurum hediyeyi alıncaki yüz ifadesi ise beni daha çok mutlu eder bu sevgililer günü için internetten çok hoş şeyler buldum ben bir kaçını yapıcam sizin d ehaberiniz olsun
linki: http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Co...ot.com.tr/2014/02/about-time-zamanda-ask.html
Eki Görüntüle 972412
Eki Görüntüle 972413
Eki Görüntüle 972411
en baştaki erkeğin ve bayan ın ayak izleri oluyo demi canım çok orjinalmiş:)
iyide o ayak izini nasıl yapacağız kociş olmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=576112 bebeklerine kendi ellleriyle birşeyler yapmak isteyen anneler için hazırlamıştım bu sayfayı umarım işinize yarar...
biz aynı iş yerinde çalışıyoruz. O patron ben işçi. Bu aralar beni iyice vurak taşına çevirdi. Herşeyi benden bekler oldu. Bende yapmayınca eve gidince de surat yapıyor. Bazen akşamları iyi oluyor ama sabah bi kalkıyor ki adamın içine şeytan kaçmış sanki ağzından alevler fışkırıyor. En küçük örnek sabah namazına uyanamadığı için bile beni suçluyor. Namaz kılmayı bıraktığım içinde yapıyor sanki bunları. Anlamıyorum işte. Karşılıklı oturup konuşamıyoruz çünkü korkuyorum daha da büyüyecek temelli mutsuz olucam diye susuyorum. Ben sustukça da o konuşuyor beynimi yiyor
Aslinda bir yolu daha var orda hem ici hem disi kullanilabilirBen şimdi lu kalb yapmaya çalıştımda olmadı
Cok tatli bence deen baştaki erkeğin ve bayan ın ayak izleri oluyo demi canım çok orjinalmiş:)
Bebuslerimiz dogmus olsaydı onlarin ayak izini basardik ama böyle de ben kendi ayak izlerimi yaparim olmaz mi ne de olsa sevgililer gunu.iyide o ayak izini nasıl yapacağız kociş olmadan
Biz iyiyiz tatilin nasildi? Dinlendin mi?kızlar 15 tatil bitti bizim için tatilde giremedim hepinizi çok özledim
Umarım herkes minik pıtırcıklarımız da iyidir inşallah benim oğluş artık kendini hisssettiriyor
Herkese merhabalar... Umarım herkesin günü iyidir benimki hiç hoş geçmedi bu gün dişimi çektirmek zorunda kaldım da... Bide diş çekimi kolay diyorlar
Herkese merhabalar... Umarım herkesin günü iyidir benimki hiç hoş geçmedi bu gün dişimi çektirmek zorunda kaldım da... Bide diş çekimi kolay diyorlar
geçmiş olsun canım.. en kısa sürede ağrıların geçer inşallah.. zor çok zor...
Gecmis olsun canim agrisindan duramamissindir:18:
Sağolun...:) umarım bidaha asla çektirmek zorunda kalmam kimsede kalmasın ilk kez olduğu için böyle zor olacağını hiç düşünmemiştim Kanaması biraz sorun oldu çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum çekimi hiç söylemiyorum bile... Çok kasmışım kendimi İnşaallah böcüğüm iyidir diye düşünüyordum ama yarım saattir oynuyor yada dinlediğim relax sound bana iyi geldiği gibi ona da iyi geldi... aaaa gülmekte sorun oluyomuş iyimi...(
hoşgeldin hemşerim.. bir Antalyalı daha neresindensin ve hangi doktora gidiyorsun??
kunduda oturuyorum sibel süren usta ya gidiyorum sen nerdensin kime gidiyorsun?
Gulmeee aha sana gulerken benimki tekmeliyo noluyo yaaa empati mi nee:)
Bu arada Izmir de hava muhtesem .harika biraz erken gidiyorum eve oyyyy simdi cook seker bir bebek bindi otobuse Allah bizimde minislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.Eve gidip hemen esofmani cekip yuruycem hava mis miss askk kokusu varrr
kizlar vajinal kasinti problemiyle karsi karsiyayim.. sizde oldumu boyle bisey, ne yaptiniz ya da ne kullandiniz. yardimci olursaniz sevinirim