Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar okullar açılınca artık girmek zorlaşıyor ancak fırsat buldum ...
cumartesi günü 6 haftadan sonra kontrolümüz vardı büyük bir heyecanla gittik şükür Rabbime herşey çok normal gelişimi iyi dedi dr. ama şok şok şok 23 aralıkta erkek demişti şimdi ise kız dedi eşim havalara uçtu ama dr bu sefer temkinliydi çarşambaya randevu aldık ayrıntılıya orda kesinleşir dedi. sonuçları cumartesi getirin erken ve aç gel şeker yüklemesi yapalım dedi
bizden haberler böyle şimdi bekliyoruz bakalım cinsiyet ne olacak :26:
canım benim arkadaşım 35 kiloya yakın almış ve doğumdan sonra 2 yıl adet olmamış daha bu yıl verdi kilolarını çocuğu 4 yaşına girecek geç vermesinin sebebi de adet olmaması böyle bi durum bizim başımıza gelmez inş. hemencecik veririz
hayatımda 36-38 bedenden yukarı çıkmadım da geçen bi eteğimi giymek istedim basenden geçmedi derli toplu durmuo ki kilom
maşallah cnm banada iyi geldi..21+6 günlük olduk..boylu olucak benmki (= kilosu böyle giderse 3 ile 3,5 kilo arasında doğum yaparsın dedi..daha erken cnm kilo muhabbeti için ya daha çook büyücekler inşallahMrb canım cuma günü bende gittim detaylıya. Resimlerimi bende yükleeyim eve gideyimde bari
Seninki kaç haftalık oldu maşalalh boyu kilosu çok iyi. Benimki 23. haftaya yeni gridiğimde gittim işte 480 gr. 25 cm demişti dr.
özelde çektrdim cnm 90 tl verdim..duan içinde amin diyorum cnm Allah razı olsunay canımmm harika buuu maşlhh süphanallah yüzü gibi bahtıda güzel olsun kızının devlette böyle çekiolar mı peki özelde mi çektirdin sen :26:
amin cnmm çok saollmaşallah canım kızına yüzü belli olmuş baya allah bağışlasın
ayy evet bunu görmüitüm veee çok sevindirik olmuştummEki Görüntüle 971202
hiç dert etmeyin kızlar aldığımız kilolar bunlarmış doğumdan sonra hepsi uçup gidecek emin olun
amaninnn cinsiyetmi değişti hazırlık yapmışmıydın cnm..güzel haberlerinede sevindk bu aradaselam kızlar okullar açılınca artık girmek zorlaşıyor ancak fırsat buldum ...
cumartesi günü 6 haftadan sonra kontrolümüz vardı büyük bir heyecanla gittik şükür Rabbime herşey çok normal gelişimi iyi dedi dr. ama şok şok şok 23 aralıkta erkek demişti şimdi ise kız dedi eşim havalara uçtu ama dr bu sefer temkinliydi çarşambaya randevu aldık ayrıntılıya orda kesinleşir dedi. sonuçları cumartesi getirin erken ve aç gel şeker yüklemesi yapalım dedi
maşallah canım kızına yüzü belli olmuş baya allah bağışlasın
benim branş okul öncesi canım. o yüzden oturarak çalışmam pek mümkün olmayacak Allah bizi korusun
oo burda kilo muhabbeti dönmüş kızlar üzülmeyin ben 85 le hamile kaldım haa daha 2 kilo aldım ama olsun kilo bu gider dert etmeyin
selam kızlar okullar açılınca artık girmek zorlaşıyor ancak fırsat buldum ...
sen o kiloyla derli toplu durmuyosan ben nerelere gideyim canım 71 kiloyummmmmmm şuan
aaa ciddi misin % kaç erkek demişti ki 23 aralıkta.. hadi hayırlısı bakalım büyük şok ama yani kesinlikle
detaylı da kesin belli olur canım..
maşallah cnm banada iyi geldi..21+6 günlük olduk..boylu olucak benmki (= kilosu böyle giderse 3 ile 3,5 kilo arasında doğum yaparsın dedi..daha erken cnm kilo muhabbeti için ya daha çook büyücekler inşallah
özelde çektrdim cnm 90 tl verdim..duan içinde amin diyorum cnm Allah razı olsun
amin cnmm çok saoll
ayy evet bunu görmüitüm veee çok sevindirik olmuştumm
amaninnn cinsiyetmi değişti hazırlık yapmışmıydın cnm..güzel haberlerinede sevindk bu arada
saol cnm birazda olsa içimi rahatlattın.aynen benimde öyle kızım özelikle babası gelince ona yapıyor.resmen ayağa kalkmış gibi oluyor bazen.ama ağrı sızı yok 5-10 sn içinde geçiyor..
benimkide rahatsız oluyo artık karı koca değil anne babayız diyo
biz de kız bekliyoruz kız çocuğu içindeki utanıyorum diyo
ay onların psikoloji daha tuhaf sanırım, yazık kız adamlara
eneee annem de okul öncesiydii. biliriiimmm.. bücürükler pestilini çıkarır bana bişey bırakmazlardı. 6 sene önce emekli oldu dayanamadı daha falza ama çocukları özledim diyip duruyo
Hadı ya ıyıymış çok yorucu gerçekten ben naparım bılmıyorum. Rahat bı gebelık olsa sorun yok da boyle olunca... Allah dayanma gucu versin ne diyeyim
puhahahahahahahaaaa...Kiz Allah iyiligini versin senin kurudu gitti ha seninki kurumus benimki de kudurmus dr serbest dedi ya rahat beyefendi
Hadı ya ıyıymış çok yorucu gerçekten ben naparım bılmıyorum. Rahat bı gebelık olsa sorun yok da boyle olunca... Allah dayanma gucu versin ne diyeyim
slm kızlarr detaylıdan geldik şimdi çook şükür herşeyimiz normalmiş 518 gram 29 cm olmuşuz hep esniyodu kızım annesi gibi uykucu olucak galiba çok güzel bi duyguydu bu kadar net görmek müthişti..Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah kızlar ya çok duygulandım orda ağlıcaktım resmen :2:
buda betülümün resmi maşallah diyelim demi (= (=
Çok komik bu erkekler ya benimki de ya içerden görürse de "annemi rahat bırakmıyor, sapık heralde bu adam derse" gibi utanç cümleleri kuruyordu. Ben de cok gülüyorum. Alıştı ama onlar icin galiba eziyet artık bu işler.benimkide rahatsız oluyo artık karı koca değil anne babayız diyo
biz de kız bekliyoruz kız çocuğu içindeki utanıyorum diyo
ay onların psikoloji daha tuhaf sanırım, yazık kız adamlara
Ben de tamm bir oğlan annesiyim. Söylemeden anlıyorlar bebisimin erkek olduğunu. Leblebi yutmuş yılan gibiyim
tatlım kıza hamile olanlar kalçadan belden alırmış kilo, erkek hamileleri sadece önde pırt diye top gibi göbek olurmuş. Cidden öyle beni görenler hemen kız bu diyor hatta biz daha cinsiyetini öğrenmeden kız diyorlardı bel kalınlaşıyor bi de aşağıda duruyor bebek
Cok komik ve güzel bunlar ya. Almayı mı düşünüyorsun yoksa pufpuf? Hicbir yerde kaybolmaz artık bu çantalarkızlaaaaar şu çanta takımlarına bi bakar mısınız? Aaaay harikaaaa ben çok beğendim... 2'li takım ve çocuk valizi
Eki Görüntüle 971106 Eki Görüntüle 971108 Eki Görüntüle 971109
slm kızlarr detaylıdan geldik şimdi çook şükür herşeyimiz normalmiş 518 gram 29 cm olmuşuz hep esniyodu kızım annesi gibi uykucu olucak galiba çok güzel bi duyguydu bu kadar net görmek müthişti..Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah kızlar ya çok duygulandım orda ağlıcaktım resmen :2:
buda betülümün resmi maşallah diyelim demi (= (=
Bayıldım huzeyfem bunlara. Allah nasip ederse ben de yapacağım ama ne yapacağıma ve ne zaman dağıtacağıma karar veremedim. Mesela malzemeleri nerden aldın ve ne yapmak icin hangi malzemeyi aldın? Fikir ver bana da olur mu? Yapım aşamalarını buraya atar mısın? Ben telefondan giriyorum ve dedigin albümü göremiyorum
Ahhh bu eşler! Kafalarını kırmak lazım bazen. Sıkma tatlım canını, ben de ailemin yanında yaşadığım tartışmalarda çok üzülüyordum. Ne soylesem de düzelmiyordu.Fakat sonra bikaç kere eşimin ailesinin yanında aynı şeyleri ben ona yaptım ve şimdi daha çok dikkat ediyor. Zorda kalırsan(hoş degil ama)dene istersen
Günaydın güzel anneler. Yeni bir hafta bizim için. Umarım bi o kadar da güzel olur
Canım ben çok beğendim. Farklı olması açısından güzel. Kendin bile yapabilirsin heralde.
Güzel güzel haberler ver bize annesi olur mu? Merakla bekliyoruz
Maşallah annesi senin kız yarım kiloyu geçmiş. Artık tekmeleri de çook daha fazla hissediyorsundur. Bol bol uyusun da dogunca da uslu bebek olsun
Cok komik ve güzel bunlar ya. Almayı mı düşünüyorsun yoksa pufpuf? Hicbir yerde kaybolmaz artık bu çantalar
yaaa ben şişman olmak istemiyorum yaa hemen gitsin istiyorum eşimde hiç sevmiyo kiloyu piskolojim bozulur yaa