- 26 Mart 2013
- 255
- 40
Ufffff yarın tetanozun 2. Dozu yandıkk yıne ağrı dolu 2-3 gunnn
Duydugum kadariyla ilk doz agir oluyomus. 2. Ci daha kolay dediler. Malum ben daha 1. Ciyi vurulucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bebişine canım Arkadaşların dediği gibi canını sıkıp hem kendini hem bebişini üzme.
Allah'a emanetsiniz canım
haklısın, bi yandan insan buruk oluyo tabi böyle şeyler duyunca.. ama aynen dediğin gibi, sağlıklıymış bak bunu öğrenmek çok güzel .. Tebrikler canım gözünaydın.. Diğer durumda inş düzelir
heee ben de oraya agda yaptırıyom acımıyo bişe olmuyo bnm de çok koyulaştı o şekilde çıkamam doktorun karşısına laaa:))
canım sakın alma o kılları bir kaç yerde okudum doğumdan sonra dökülür yazıyor..
Allah iyiliğini versin kız lazer diyor şu teknoloji çok işimizi kolaylaştırıyor
haklısın canım. yağlar besliyormuş. Çok fazla değil ama yinede insanın tuhafına gidiyor.. Göbişe hiç mi bir şey sürmüyorsun.. Aman çatlamayalım kızzz
inşallah doğumdan sonra geçer..
Birde bir hurafe daha okudum. Erkek bebekler göbekte kıl yaparmış. pufpuf un oğluşu olucak.. Sizlerinde öyle mi
Benimki hala muallak :44:
Pufpuffcum gogusler için dermatolojı doktorrunun bana önerısı oldu doğumdan 1 hafta önce 1bardak suya 1 kaşık karbonat koy sabah akşam 1 hafta boyunca pamukla gögüs uçlarını sil dedi hiçbişey olmaz yara falan dedi ben uyguluycam
Hoşgeldin tatlım, oglun güzel haberler göndermiş bizlere Bir sıkıntı yok maşallah hep böyle olsunselam hatunlar biz geldik ultrasona girdik çıktık sanıodumki bitti son bekleyen hamişlerden biri ohoo daha yeni başlıosun dedi devlet hastanesinde beklemekte ayrı bir çile ya neyse çucuğum için sabrediyorum :) sonuçları daha doktora gösteremedik haftaya kaldı yine bende bişi anlamadım hayırlısı
Sata göre 21w 2d
Bpd 52 mm
Fl 35mm
Ac 165 mm
Plasenta korpus posterior yerleşimlidir
Amnion mayi normal sınırlardadır
Gros fetal anomali izlenmedi
diye haber göndermmiş oğluşum içerden
Deterjanım hoşgeldin. Hiç mide falan bulandırmasın o sinek. Karnında minik bebiş varken sinek de kim oluyormuş mideni bulandırmaya Ben seni güzel haberler getirdi diye kabul ediyorum. Üstelik radyolog bana da dedi biraz aşağı yerleşimli diye.5 aydır hiç bir doktordan duymadım bunu. Sen pek söylenenlere aldırma. Ben ağrı, sancı, kanama yok diye takmadım söylenenleri. Herşey iyi olacak, bebişlerimiz çook sağlıklı doğacak inşallahİyi akşamlar kızlar biz ayrıntılıdan geldik.Çok şükür bebiş sağlıklıymış.Rahim ağzı ölçümümde iyiymiş ama plesenta servikse yakınmış.İlerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi radyolog.Nedeni ise bir önceki hamileliğimde yaşadığım düşük ve düşük sonrası yapılan kürtajmış.Salı günü rapor doktoruma gidecek ondan daha ayrıntılı öğrenicem.Küçük sinek mide bulandırır misali biraz canım sıkıldı hem mutlu hemde buruk oldum.İnşallah bu durum zamanla düzelir.Bebeğim sağlıklı olduğu için şükürler olsun tabi.
Selam güzel anneler Selam yavruşlar..
Sizi takip etmek namümkün...Bu aralar canım o kadar sıkkın ki...Nefes almak bile zor geliyor...Saçma sapan insanlar yüzünden canımı bu kadar sıktığıma inanamıyorum...Kızım beni affetsin,bu üzüntülerimi oda hissediyordur...
Neyse...Bende salı günü ayrıntılı ultrason yaptırdım.sadece 3 dk sürdü...Batman dünya hastanesinde radyolaji uzmanı yaptı...Fiyatı 10 tl idi..detaylar ekte...Eki Görüntüle 966072
ayy dün bende ilk dozu vurdurdum,
hala sızlıyo
ben de ilk utandım aldım baktım başa çıkamicam şimdi kıllar fora doktor da kusra bakmasın
jetgillerdeki gibi bi kabinin içine girip cillop gibi çıkmadığımız sürece teknoloji yeterince gelişememiş olucak benim için
peki Nurdan hanıma ilk kez gidenler nerden randevu alıyor onun için?merak ettim denerim belki..bide sezeryan yapmalı ama
istanbul'dayım canım, Anadolu yakası.. Kaş bıyık kol komple bacak özel bölge koltuk altı olarak 65 tl canım..
kızlar emin olun "ben en kötü korkağım,acı eşiğim düşük" diyeniniz kimse,ben en az o kişi kadar korkuyorum..ben baktım başa çıkamıyorum mecbur bi arkadaşımın cesaretiyle gittim amaaaaaa o ilk günü var yaaaa ömrümce unutamam..4 arkadaşım benle gelmişti,tüm kuaförü inletmiş bağırmaktan ağlamaktan yarım saatlik iş 1.5 saati bulmuştu kadın zor sabretmişti bana ama sonra alışıyo zamanla ve Emla krem çok işe yaradı bende..
canım yazdım ya zaten 5 aydır kullanmıyorum kremi diye zararlı tabikide..direk bebeğe ulaşması kolay biyere sürülüyo 1 saate yakında emilmesini bekliyosun sonuçta.. Şu an kremsiz gidiyorum.. Hamileyken ağda zararlı falan değil bi araştırın görceksiniz + doktorada sorabilirsiniz
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
geçiş olsun cnm ne denir bilmiyorumki ama senin için dua edeceğim ...slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
Kızlar artık tanımadgm insanlar bana Allah kurtarsn demeye başladı sevinsem mi üzülsem mi bilemyrm bugünlerde karnım cok büyüdü sanırım
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.