- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
sagol cnm cok ayrıntılı yazmıssıncnm mrb. Cnm hem A hem B ye gireblrsn. B de sadece gk-gy den sorumlu olunduğu için ve mülakatsz aldığı için A ya göre atanmak daha kolay tabi B de ki kadrolar düz memurluk ama ikisine de girip hangiisni kazanrsam ona giderm diye düşünürsen meslek sahibi olma şansını arttrrsn cnmhem B den A ya tekrar sınava girerek geçeblrsn Bu yıl zaten A var... A kpss her yıl oluyor ama B sadece 2 yılda bir.. B de sade g.k-gy den alıyorlar nasıl olsa A kpss için gk-gy sınavına yani cumartesi sabah ki oturuma gireceksn girmşken B den de terch yapablrsn bişey kaybetmezsn... Belki A dan atanamayacaksn B den atanacaksn en azından meslek sahibi olmuş olursun boş kalmazsn A kpss ye de çalşmaya devam edersn tekrar tekrar girersn.. Ama tabi bu yıl A kpss var sadece inş. bu yıl kazanrsnda bi an önce istedğin mesleği olursun.. ama olmazsada her yıl gireblyoruz sonuçta.. 2014 e kalrsn , 2014 e kalrsanda üzülme cnm A kpss yi kazanmak kolay değil malesef ama ilk girişte kazxann kişiler de yok değil.. ama şayet kazanamazsan 2014 e çalşmaya devam edersn... hem 2014 de A ve B den de terch yapablrsn
Cnm A kpss den atanmaksa asıl hedefn bence kesnlkle yabancı dil kurusna git. ing. çok önemli bütün kurumlar neredeyse hep yabancı dildende puan istyorlarbence yabancı dil kursuna git... Ama halkeğitimlerden falan alma sakın.. ciddi güvenlr bi yer bul, büyük şehrde yaşıyorsan iyi kurslar bulablrsn.. hatta A kpss için maddi gücün varsa ve ist. ank. dan birinde oturuyorsan dersaneye git A kpss için.. Cnm bence önce genel yeteneğe çalş,sonra iktsat muhasebe çalş en sona genel kültür ve hukuk derslerini bırak matematğin nasl cnm.. temelnde problem varsa antremnlarla mat kitabını kullanıyoruz... yedi iklimin keyifli matemtk kitabını da tavsiye edenler oldu... şimdi ocakta yeni son baskılar çıkınca alırsn kitaplarını o zamana kadar genel yetenek çalışablrsn ve yabancı dil kursuna başlayablrsn
cnm bu arada ben dersaneye gtmyorum.... ama 2014 e hazrlk için gitmeyi düşünüyırum ama ankara ya da istnblda olsaydım Alan dersleri için giderdm kpss kursuna
sagol cnm cok ayrıntılı yazmıssın
cnm ben ng kursuna gıtcem evet ve dedıgın gıbı ıyı bı kurs arıyorum zaten cnm kultur derneklerındne ırını dusunuyorum amerıkan kultur dernegı bırıncı sırada kafamda
ve ankarada oturuyorum cnm zaten dedıgıngıbı kpss a ıcın kursa gıtcem o zaman bu sene A ya gırıyım nasılsa kazanamamkazansam da calısamam okul olcak bı de sanırım ıkı yıl gecerlı degılmıs kpss A seneye de hem A ya hem B ye gırerım artık ne cıkarsa bahtıma
sen buyuk yerde otursam gıderdım kursa demıssın cnm ya oyle dusunme bence hem kendın calısıp hem bıraz olsun takvıye alırsan neden olmasın hersey sende bızde bıtıyo sonucta
matematıke gelınce problemlerden nefret edıyorum gerısını severım lısede unıde de matım ıyıydı geometrım de ıyıydı ama en buyuk sııkıntım cografya cıddı anlamda anlamıyorum tarıhten hukuktan nefret edıyorum ıktısatı da severdım bı hoca var basımızda sımdı (yaz okulun agıdıyorum da:2: ) resmen tıksıntı geldı muhasebeden de en son 70 aldım ama nıye ezber yapyıorum bı halt anlamıyorum da ondan
artık sonumuz hayrola dıyım ben
ama kendı bolumumun dersını sevıyorum sankı ve ınsan kaynaklaır ısıtıyorum cnm belkı kpssy egırıp ozel sırketlerın sınavlarına da gırebılırım buyuk ıhtımal bılgısayardan da hıc anlamam bı de bılgısayar kursuna da gıtmem lazım son sen offfffffffffffffffff offffffffffff iibfci olmak gercekten ayrıcalık ıstıyo yoksa ıs mıs bulunmuyo :2::2::2::2::2:
son günlerde konu bitiren olmadı galiba, ben de biraz fazla gezmeye verdim kendimi sanırım, bugün 16. ve 17. günü bitirmek istiyorum
cnm kazanrsan evet okul bitmeden olmazbu yıl denemk amaçlı girersn hem. bi daha kine hem okulun bitmş olur hem de tecrüben olur cnm.. cnm evet iibfcilern ekstra kursalara gitmesi lazım hem sınavlar için hem özel sektör için... Cnm ezber yapamıyorsun bende tam tersi sayısal sevmyorum cnm bak sana bi link vercem bu hoca coğrafyayı çok güzel anlatıyor. Türkiye'de Göller Konu Anlatımı , Kpss Videoları
bu hocada tarihi güzel anlatıyor Tarih konular, Tarih konu anlatm, video konu anlatmlar EkolHoca.com
kolya gelsn cnm
sende sağol cnmcok sagol cnm ınsallah bu soyledıklerını ksın su butlerım ve yaz okulum bıtsın dıkkate alıcam cok cok sagol
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 15.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 19.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]
[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13. Gün
[/tr]
[/table]
son günlerde konu bitiren olmadı galiba, ben de biraz fazla gezmeye verdim kendimi sanırım, bugün 16. ve 17. günü bitirmek istiyorum
cnm şimdi bitrdklermzi kitap kitap yazıyoruz ya, ben de kitabı bitrnce yazıcam. şimdi tarihte kurtuluş savaşına geldm ama çok sıkıldım ara verip vatandaşlık çalışacağım vatandaşlık sanırım 1 haftada biter. bitince tarihe geri döneceğim cnm tarihinde 1 haftalk işi kaldı ama çok sıkıldım tarihten bi de en çok sorunun geldiği en önmli kısma geldm o yüzden ara verdm kafam biraz dnlensn vatandaşlk çalışayım tarihi biraz özleyeym dedim o zmn daha iyi anlarım diye düşündüm cnmcnm lisans kpss sonuçları açıklandı diyorlar açıklandı mı:26: kaç almşsn cnm
tahmin ettiğim gibi 73-71
bitirdikçe söyle ama bildir kitaplarını ekleyelim hemen
basarısız oldum 79.688 aldım berbatım netlerim eksik geldi kendimi cidden berbat hissediyorum sanırım ev hanımı olmaya calısıcam artık 2014 e gücüm yok....tavsiyelerim
1.Hiç bir dersi küçümsemeyin
2.SOn 3 ay kala tüm dersler bitmiş olsun son 3 ay sadece deneme ve soru çözün
3.Mutlaka farklı kaynaklardan da çalısın tek kitaba bağlı kalmayın
4.Dersane denemelerine girin
5.Eksiklerinizden baslayın
6.Gerçekçi olun
7.Forumları kpss sitelerini takip edin
8.haftalık ve aylık hedefler koyun
ben bu tavsiyelerin sadece yüzde 60 ını yaptım yetmedisonra ah vah etmeyin BAŞARILAR
cnm bısey sorabılırmıyım 71 73 aldım demıssınzıya kpss A danmı B denmı aldınzı ve yetersızmı oluyo mesela kac nete karsılık oluyo yanı ıyı degılmı bu 73
kpss b'yim, hem de hiç yeterli değil, 95 lere çekmeliyim bu sonucu, evliyim ve Ankara dışında bir yerlere gidemem, tayin mayin bekleme gibi niyetlerim de yok, ayrıca isteğim bakanlıklartercümenlik
tam kaç nete denk geliyor bakmadım, ama çok düşük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?