matematik ve türkçe sorun değil benim için, 2012de matematikten 44 doğru yapmıştım hiç çalışmayarak girdiğim halde.. bu sefer çalışacağım onu rahat arttırırım .. o sorun değilde tarih batırdı beni, yanlış sayım doğru sayımdan çok çok fazla :26: coğrafya ve genel kültürde kötü sayılır .. daha çok bunlara ağırlık vermeliyim .. cep kitaplarım var, almıştım 2012 çalışırım diye ama ilk üniteden öteye gidemedim:44:
zaten eğer fikrim değişmezse sınava 6 ay kala işi bırakıp evde çalışmak gibi bir planım var .. dersaneye de gitmek istiyorum ama sırf denemelere katılıp nerede olduğumu görmek için .. ama burada bazı arkadaşlar dersaneye gerek yok demiş.. bana da öyle geliyor da, bu deneme çözmek, başkaları nerelerde kaçar puan alıyor bunu görmek için ne yapabilirim:26:
tatlım 44 matematik nasıl yaptın:44: 30 da 30 mu demek istedin acaba?
matematiğinin olması çok büyük bir avantaj
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
ama ne matematik ne de diğerleri az çalışmaya gelmeyecek türden.
kursun faydası oluyor gerçekten.başkalarıyla hiç mukayese etmedim ben kendimi çünkü diğerleri pek çok kere katılmışlardı
ve dereceleri vardı..öyle yapsam ciddi bir kaos yaşatırdım kendime..ama senin düzeyin iyi olur bu gidişle, lehine çevirebilirsin.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)