- 2 Kasım 2011
- 368
- 101
- 323
maşallahhhh canım ben de rasyonel denklemler 2'deyim..
sen 2. kitabı şimdiden al:)
sagol canım 2 kitabı da aldım inşallah sıra onada gelecek matematik benden bıkacak hehe :))) maşallah sana da tam gaz devam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahhhh canım ben de rasyonel denklemler 2'deyim..
sen 2. kitabı şimdiden al:)
Goldflaycim coğrafyadan bitirdiğin kitabın adı neydi misal Coğrafya İhtiyaç Yayınları gibi. Her biten dersin kitabını yazalım, dersin karşısına şu kitap bitti gibi... Çok kalabalık ve karışık olmasını önlemek için
kızlar bende yakında baslıyorum kpssye hazıarlanmya 3.sınıfım sımdıden dıyorumkı gelen kultur ve yeteneke hazırlanıyım deneye dersaneye gıdınce alanım olan kısımlara calısırım dıyorum
bu fıkrıme ne dıyosunuz :18::18:
ve bu arada kpss kıtaplarını artık yoklıcam hıc bı yayaın hakkınd abılgım yok bı pegemı duydum arkımden ne dıyosunuz hangı yayınlardan memnunsunuz agrılık hangısı ıyıyse onu alıcam
bırde matematıke hazırlanırken mat 1 harıcınde mat 2 den dde cıktıgı oluyormu ??
cnm uzman kariyeri tavsiye ediyorlar soru bankası olarak.. konu anlatımı da datanın konu anlatımlı tarihini tavsiye ediolar... tekrarlar için x yayıncılığın notları.. ihtyaç ve yargınında soru bankası ve denemeleri güzel cnm
sagol canım 2 kitabı da aldım inşallah sıra onada gelecek matematik benden bıkacak hehe :))) maşallah sana da tam gaz devam...
cnm ayrı ayrı dusunmuyorum mesela benım ıstedıgım hem konu anlatımlı olsun hem de test olsun ıkısı bı arada oyle hanıg yayanı onerıyosun pekı ??
cevapların ıcın cok sagol bu arada
ya ben yazlış yazmışım rasyonel sayılardayım yine baya ilerledim ama 3 günde denklemlere gelmem imkansız zaten :)))
Cnm bende ilk başta sen gibi düşünüyordum ama ayrı ayrı yani her yayınevi ayrı derslerde daha uzman.. Ama öyle istersen modüler set olarak o zaman:44: ihtiyaç yayıncılık lisans kpss hazırlık modüler setini alablrsn...
ayrı ayrı daha ıyı dıyosun yanı cnm ben ılkya bılmıyorum zaten bu sene gırıcem ama ıkı sene gecerlı olmadııg ıcın kazansam bılekı sanmıyorum gıremıcem ıse falan zaten yanı denemek ıcın gırıcem
once alanım degılde genel yetenek ve kulture hazırlanmam dogrumu sence ??
Cnm yargı yayınları konu anlatımlı modüler setten çalştım coğrafyayı bi de ihtyaç yay. ders notlarının coğrafyasına çalştım bi de cnm... tarihide teorem yay. sıradışı tarih kitabından çalışıyorum cnm
Cnm bölümün neydi..? Seneye yine hem alandan hem g.k-g.y. sınavı olacak ya A KPSS ona girersn cnm... Ama biliyorsun B kpss A ya göre daha kolay onun içinde 2014 ü beklemen lazım... Bence şimdiden başla ağır ağır çalış 1 yıl kala bolbol soru çözersn cnm.. nasıl olsa acelen yok bence ayrı ayrı al.. Tarih konu anlatımı olarak Data yayınları tarih konu anlatımı, coğrafya ve vatandaşlığı ihtyaç ve yargıdanda çalışablrsn cnm.. soru bankası olarak uzman kariyer tamamı çözümlü soru bankası al.. fem in soru bankasını, ihtyaç byayıncılığın zopzor soru bankasınıda tavsiyeedrm cnm artık sorular zorlaşıyor en zor kaynaklara çalş data yayınları biraz ağır bi kaynaktr
bi şey soracağım, ben dil edebiyat mezunuyum ve sözleşmeli tercüman olmak istiyorum yani kpss b den gireceğim, peki 2013 deki sınava girebilir miyim, ben kesin olarak çift yıllarda girebildiğimi biliyordum ama çevremdekiler kendilerinden çok emin bir şekilde her sene girebileceğimi söylediler, kafam karıştı, 2013 deki sınava kpss b olarak girersem atanabilir miyim
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 14.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 19.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]
[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13. Gün
[/tr]
[/table]
cnm formasyon aldysan gireblrsn öğretmen olmak için ama eğer öğretmn olma durumun yoksa olmaz ya da tercümanlk nasıl bilmiyorum onların sınavları onu araştrman lazım.. İİBF cilern girdği sınavda sadece dil sorularını yaparak atanma durumu varmı bilmyorum cnm.. Bilen birilerine sormak lazım... burda quietnrkn var ya 2012 kpss çalışması hayırlı olsun hedefmz 85 topiğini açan arkadaş o bilir cnm ona sor
Cnm bölümün neydi..? Seneye yine hem alandan hem g.k-g.y. sınavı olacak ya A KPSS ona girersn cnm... Ama biliyorsun B kpss A ya göre daha kolay onun içinde 2014 ü beklemen lazım... Bence şimdiden başla ağır ağır çalış 1 yıl kala bolbol soru çözersn cnm.. nasıl olsa acelen yok bence ayrı ayrı al.. Tarih konu anlatımı olarak Data yayınları tarih konu anlatımı, coğrafya ve vatandaşlığı ihtyaç ve yargıdanda çalışablrsn cnm.. soru bankası olarak uzman kariyer tamamı çözümlü soru bankası al.. fem in soru bankasını, ihtyaç byayıncılığın zopzor soru bankasınıda tavsiyeedrm cnm artık sorular zorlaşıyor en zor kaynaklara çalş data yayınları biraz ağır bi kaynaktr
iibf çalışma ekonomısı endustrı ılıskılerı cnm bolumum
kpss a ya gırıcegım ıcın hc b ye gırıp de kendımı denemeyım cnm
bu sene gırıcem ınsallah zaten bu sene aslında ben hukuklara calıscaktım vazgectım genel kultur genel yeteneke calısıyım bı bakım kendıme dedım ıyı mı yapıyorum bılemedım once alan derslerıme mı calısmalıyım kı :18:
verdıgın yayanılar ıcın cok sagol cnm alıcam ınsallah bı ara kısın hazırlanıcam
ben bırde ıng kursuna gıdıcem ya yapabılırmıyımkı dersler ıng bu flaan kafam karısık da bu sefer son seneye atarsam dah ada bı karısır
cnm ya bırde sen kppss kursuna gıdıyomusun ya da gıttınmı ?
cnm bu arada mattan hangı kıtabı onerıyosun cok cok sagol bu arada ılgın ıcın cok yardımcı oldun gercekten