....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

Teşekkürler canım ben çok yabancıyım bu konuya. Bir sorum daha olacak 2013 KPSS A başvuru tarihi geçti mı? Sınav tarihlerini buldum ama başvuru tarihlerini göremedim.Tekrar teşekkürler.

Tamam canım teşekkür ederim.

başvuru tarihleri yazmıyor henüz, açıklanacaktır henüz yazmıyorsa :34:

anladım cnm pekı önlisans icin yazıyo kıtapta lısans la arasında fark varmı kı ??

cnm lisansı da vardr herhalde sen büyük şehrde yaşıyordun sanırım hele bide ankaradaysan çok rak-atlkla bulursun lisansını. yoksada yargının cep kitabı varsa onuda alablrsn cnm

arkadaşlar merhaba,

ben çeko mezunuyum. bugün araştırmaya başladım int edindiğim bilgiye göre kpss olayını. kpss b sınavına 2014 de girebiliyormuşum. birde çok yüksek puan almam gerekli imiş. istanbul da kursa giden arkadaşlar var mı acaba?
birde arkadaşlar hangi yayınların hangi kitaplarını önerirsiniz?konu anlatımlı ve test olarak, ihtiyaç yayınını bir ark önermiş. iyi midir acaba?
ay kusra bakmayın böle cahil gibi yazdım ama kpss konusunda açıkcası harbi cahilim yane..

arkadaşlar merhaba,

ben çeko mezunuyum. bugün araştırmaya başladım int edindiğim bilgiye göre kpss olayını. kpss b sınavına 2014 de girebiliyormuşum. birde çok yüksek puan almam gerekli imiş. istanbul da kursa giden arkadaşlar var mı acaba?
birde arkadaşlar hangi yayınların hangi kitaplarını önerirsiniz?konu anlatımlı ve test olarak, ihtiyaç yayınını bir ark önermiş. iyi midir acaba?
ay kusra bakmayın böle cahil gibi yazdım ama kpss konusunda açıkcası harbi cahilim yane..

cnm çeko 4 yıllık mı??? 4 yıllıksa sanırım her yıl olan A kpss ye de gireblyorsun cnm... :44: pazar günü öğle sonu oturumu sanıırm çeko mezunları için... cnm kitap önerisi B sınavı için tek kaynak önermem en az iki tane olsun.... mesela parça parça alablrsn cnm.... burda data yayınclğın tarih konu anlatımını tavsiye edenler oldu.... cnm ihtyaç yayıncılıkta güzel.... soru bankası uzman kariyeri öneririm:34:

cnm çeko 4 yıllık mı??? 4 yıllıksa sanırım her yıl olan A kpss ye de gireblyorsun cnm... :44: pazar günü öğle sonu oturumu sanıırm çeko mezunları için... cnm kitap önerisi B sınavı için tek kaynak önermem en az iki tane olsun.... mesela parça parça alablrsn cnm.... burda data yayınclğın tarih konu anlatımını tavsiye edenler oldu.... cnm ihtyaç yayıncılıkta güzel.... soru bankası uzman kariyeri öneririm:34:

slm bu arada senin diğer konuyada buraya da yazıyorum :))) evet cnm dört yıllık aslında iktisad dan farklı 2 dersi filan var. iktisad ile aynı bence
evet A ya da girebiliyormuşum ama ben çalışıyom A ya nasıl hazırlanacağım diye düşünüyorum şimdi...kurs araştırdım fiyatları da maşallah pek güzell insanlar yazılamasın diye herhalde :((( dersleri konuştum bayağı bi yoğun program ben nasıl yapabilir miyim bilmiyorum.. evde olsam valla kapanır deli gibi çalışırım. ders çalışmayı oldum olasaı sevmişimdir. öğrenci olaydım keşkem..
B daha kolay düz memurluk ama napem. bıktım özel sektörden yaaaa. off off B de de girme şansım düşük

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 22.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 18. Gün
[/tr]
[/table]

hadi arkadaşlar, yavaşladık galiba

ramazan, bayram, geziler, cinayetler, katliamlar, haberler derken deli tavuk gibi olduk. bu bayramdan ben zaten hiçbir şey anlamadım.

gelişmeden bir dakika bile geçirmek yok. moraller bozuk, içlerimiz sitem dolu ama çalışmamız lazım.

çalışmaya devam :20:

ihtiyaç yayınları iyidir ama asla tek bir kaynakta kalma, set üstüne set bitir derim...

ihtiyaç, yargı... bunlar en bilinenleri ve tercih edilenleri, bir de data yayınlarını öneriyorlar.

Bugün İngilizceden 150 kelime çıkaracak kadar Almanca'dan da 300 kelime çıkaracak kadar makale okuyacağım ve elbet kpss için: Antrenmanlarla Matematik 23.Gün :10:

ihtiyaç yayınları iyidir ama asla tek bir kaynakta kalma, set üstüne set bitir derim...

ihtiyaç, yargı... bunlar en bilinenleri ve tercih edilenleri, bir de data yayınlarını öneriyorlar.

tşk ederim. sen hangi kaynaklardan çalışıyorsun acaba?

kızlarr nazar değdi bana 1 haftadır kitap açmadım içimden gelmiyor 23. gün de kaldım:1:

slm bu arada senin diğer konuyada buraya da yazıyorum :))) evet cnm dört yıllık aslında iktisad dan farklı 2 dersi filan var. iktisad ile aynı bence
evet A ya da girebiliyormuşum ama ben çalışıyom A ya nasıl hazırlanacağım diye düşünüyorum şimdi...kurs araştırdım fiyatları da maşallah pek güzell insanlar yazılamasın diye herhalde :((( dersleri konuştum bayağı bi yoğun program ben nasıl yapabilir miyim bilmiyorum.. evde olsam valla kapanır deli gibi çalışırım. ders çalışmayı oldum olasaı sevmişimdir. öğrenci olaydım keşkem..
B daha kolay düz memurluk ama napem. bıktım özel sektörden yaaaa. off off B de de girme şansım düşük

cnm sen ara ara çalş A kpss ye... Genel kültür genel yetenek derslerine ağırlık ver B kpss olursa sonra yine devam edersn cnm A ya çalşmaya...... Şu an da senn için en mantklısı 2 yıl dişini sıkıp B kpss ye çalşmak ama sen yeni mi başlayacaktın okumaya 1. sınıftan??

hadi arkadaşlar, yavaşladık galiba

ramazan, bayram, geziler, cinayetler, katliamlar, haberler derken deli tavuk gibi olduk. bu bayramdan ben zaten hiçbir şey anlamadım.

gelişmeden bir dakika bile geçirmek yok. moraller bozuk, içlerimiz sitem dolu ama çalışmamız lazım.

çalışmaya devam :20:

cnm evet bende bi 15 günlük yavaşlama oldu... ben de ara ara ders değiştrdğim için bi türlü daha bitiremedm bi ders daha :( vatandaşlktan 5 konum kaldı, traihtende 5 konum kaldı sıkı çalşmayla 10 güne bitecek inş. genel kültür.. daha Türkçe var :S tekrarlarım var deneme yapıcam :S Çok sıkı çalşmam lazım zamanım azalıyor :(

cnm sen ara ara çalş A kpss ye... Genel kültür genel yetenek derslerine ağırlık ver B kpss olursa sonra yine devam edersn cnm A ya çalşmaya...... Şu an da senn için en mantklısı 2 yıl dişini sıkıp B kpss ye çalşmak ama sen yeni mi başlayacaktın okumaya 1. sınıftan??

canım merhabaaaa...
bende şimdi elimden geldiğince çalışcam. A ya de gircem B yede. artık olursa nasip kısmet.KPSS için çalışmaya daha yeni başladım. akşam vakit buldukça çalışıyorum. dersaneye gitmicem. bir süre evde kendim çalışcam en kötü A ya girmek için alan derslari için seneye kursa giderim. ben aöf mezunuyum İİBF ÇEKO mezunuyum.ama yaş 30 oldu.özel sektörede ist. çalışıyorum çok şükür mesleğim var. ama KPSS ye devlet güvencesinde çalışıp, daha rahat olabileyim diye istiyorum.iş kaygım olmasın diye.
hazır fırsatım varken yaşım çok genç değil ama girmeyi deneyeceğim. zaten şimdiye kadar girmediğimle hata etmişim. özel sektör çok yorucu ve yıpratıcı.

canım merhabaaaa...
bende şimdi elimden geldiğince çalışcam. A ya de gircem B yede. artık olursa nasip kısmet.KPSS için çalışmaya daha yeni başladım. akşam vakit buldukça çalışıyorum. dersaneye gitmicem. bir süre evde kendim çalışcam en kötü A ya girmek için alan derslari için seneye kursa giderim. ben aöf mezunuyum İİBF ÇEKO mezunuyum.ama yaş 30 oldu.özel sektörede ist. çalışıyorum çok şükür mesleğim var. ama KPSS ye devlet güvencesinde çalışıp, daha rahat olabileyim diye istiyorum.iş kaygım olmasın diye.
hazır fırsatım varken yaşım çok genç değil ama girmeyi deneyeceğim. zaten şimdiye kadar girmediğimle hata etmişim. özel sektör çok yorucu ve yıpratıcı.

Cnm yaşın 30 sa daha 2 kez daha B KPSS , 5 kez daha da A kpss girme hakkın var cnm:34: Sen çalş rabbim emeklerimzn karşılığını verr inşallah

maip cnm benm daha 10 ünitem var:25: Tembelleştm iyice:5: ama yılmycam inşallah... matemtkten 14. gün bitti 15. güne geldm:31: Şu 22 eylülde ki kpss den sonra 2 ay boş vaktim olacak o 2 ayı antremnlarla mat kitabına ayırıcam şiddetli bi, şeklde:34:

Back