Cnm valla sizinde eylülde sınavınz olsa sizde birinci olurdunzeylüle yetşmeye çalışıyorum artık napimmm
matematkten ödün veriyorum biraz ... maip özledik seni amerikaya gittn mi
henüz gitmedim canım ya, uzun süre İzmir'deydim ondan giremedim
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm valla sizinde eylülde sınavınz olsa sizde birinci olurdunzeylüle yetşmeye çalışıyorum artık napimmm
matematkten ödün veriyorum biraz ... maip özledik seni amerikaya gittn mi
henüz gitmedim canım ya, uzun süre İzmir'deydim ondan giremedimama sırf gezip tozmadım, matematiğime de çalıştım
![]()
Cnm insallah mat. problemimizi halledicezemosmos net cikartmaya baslamis bile
sifirdan duzelicez insallah vanim bu listeye eklenmek isteyen arkadas vardi ama sutun cizemedim ekleyemedim bi ara girince yaparssn o arkadasida ekleyelim
Cnm bende demin baktım 2010 da ki önlisans kpss mat sorularına... 2 tane net çıkardım1 tanesini mantk yoluyla yaptım çok basit bi soruydu... öbürünüde işlem önceliği +/- bilgsyle 2 kolay soru sormuşlar... ama çalştığım yerlerden ancak 1 tane yapabiliom bazen yapamıom ama 2010 da 2 tane çok kolay sormuşlar.. ahh bi o zaman bilseydim o 2 soruyu işaretleseydim 68 değil 70 alırdım
![]()
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 15.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetlerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 17.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]
teşekkür ederim canımm![]()
cnm maşallah sen matematkte bayağı hızlısınnazar değmesn
![]()
saol canım..rasyonel sayıları 2 günde bitirdim ilk başlarda zorlandım ama sonra kavradım..oran-orantıyı yapamıyorum ama![]()
evet kızlar aradaki farkı kapattım gecikmiş degilim artık rasyonel denklemlere geldim heyooo ....![]()