evet 5 ay var aramızda..evet canım işletme
Ne zaman mezun oldun cnm..? İlk girişin mi KPSS ye???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 5 ay var aramızda..evet canım işletme
Ne zaman mezun oldun cnm..? İlk girişin mi KPSS ye???
antremanlarla matematik evert kabul ediyorum biraz fenalık geldi aynı soruları çözmekten hatta hata yaptım bugün dedim ki kafam doldu sanırım bir yandan oglum bir yandan sorular ... ama 3 konuya geldim yılmadım birazdan çalışmaya başlayacagım tekrar 1 ay içinde bitmeyecek ama iyi geceler herkese :)))
evet bende 1 ayda bitirmeyi umuyordum ama ramazan oglum olmadı işte 2 3 gün gerideyim yakalarım belki oglum uyanıkken kitabı rahat bırakmıyor devamlı eli üstünde zor oluyor yani artık elimden geleni yapacagım daha 2. var sonra diger derslere başlamam lazım emosmos arkadaşım tebrik ederim...Cnm çok sıkı çalışarak 1 ayda bitirilir ama ben malesef genel kültüre ağırlk verdim şimdi eylüldei kpss ye giricem. Ara ara bakıyorum matematğe ama maşallah emosmos bayağı iyi gidiyor![]()
evet bende 1 ayda bitirmeyi umuyordum ama ramazan oglum olmadı işte 2 3 gün gerideyim yakalarım belki oglum uyanıkken kitabı rahat bırakmıyor devamlı eli üstünde zor oluyor yani artık elimden geleni yapacagım daha 2. var sonra diger derslere başlamam lazım emosmos arkadaşım tebrik ederim...
Goldflay listemizde birinci gibi görünüyor, en çok çalışanımız. Ben de dahil teamcoco, emosmos, ayseyma biraz daha hızlanalımGoldflay bize tur bindirecek az kaldı
![]()
Goldflay listemizde birinci gibi görünüyor, en çok çalışanımız. Ben de dahil teamcoco, emosmos, ayseyma biraz daha hızlanalımGoldflay bize tur bindirecek az kaldı
![]()
artık 2 netim var![]()
Cnm tebrikederm
Ben bu aralar tarihten günde 1 ünite bitrmeye çalştığım için matematği kaç gündür açmıyorumbende 23 eylüle kadar mat dan 3 net çıkartabilecek hale gelsem en azından ona bile razıyım... cnm darısı başıma
![]()
teşekkür ederim canım..matematiğe çalışmıyorsun ama sınavda matematik çözmeden nasıl olacak ki?:44:
Cnm olmayacak
zaten olma ihtmali çok zayıf..
Cnm ben bu yıl biraz öylesine giriyorum çünkü okuduğum 2 yıllık bölümden memur olmak için ciddi bi çalşma gerekiyor...87-88 civarı almak lazım en düşük en son gitmek için o da.... Ben önümüzdeki yıl lisans mezunu olucam 2013 de ki A kpss ye gireceğim biraz da o kpss ye hazırlık yapıyorum... Şimdiden sözel dersleri bitireyim diyorum kışın soru çözerim sadece.... Kışın alan derslerine zaman ayırırım diyorum sadece.... Ve şu an da eğer çalştığım genel kültürden , 60 soruluk genel kültür sınavından 60 sorudan 55 net yaparsam, 60 soruluk genel yetenekten de 25 net Türkçe , 3 net de mat yaparsam toplam 83 net ile 86-87 gibi bi puan oluyor cnm o da belki son tercihlerde atanma ihtmalm oluyor... Tek ümidim bu.. o yüzden sözellere ağırlk veriyorum... matematiğe çalşmaya başlasam 2 kitabı bitrmedkçe 20 net çıkarmamın garantisi yok.. 2 kitapta şöyle böyle 2-3 ay da biter.. o zamn sözellere hiç çalşmamış olcam yine aynıya gelcek... hepsini bitrmem için zamanım yetrli değil. matematği eledm aralarda zaman buldukça yapıyorum... şimdi 23 eylüldeki kpss ye kadar yoğunum 23 eylülden sonra dersler başlayana kadar kasım a kadar boş vaktim olacak... 2 ay da da matematğe yapışıcam o boş 2 ayımı mat çalışarak değerlendrcem... böyle plan yaptım. matemtği boş kaldığımda bakıyorum artık.. eğer dediğim netleri sözelden çıkartrsam tek atanma umudum o ama o kadar net çıkarablceğimi sanmıyorum ama belki sınava kadar yükselrler, belki sınavda bilğm emin olduğum sorulardan gelrde bu kadar puan alırım diye hayal kuruyorum
Ama şöyle hani bu bi hayal sonuçta o kadar net 3 ay çalşmayla çıkarmak kolay değilde.. en azından sözel dersleri halledp 75-80 puan arası bi puan alabilecekmym onu merak ediyorum... eğer öyle mat hiç yapmadan sade öbürlerinden 75 alırsam mat yaparak demekki kazanırım diyebileceğim hale gelmek istyorum... adliyelere zabıt katipliği sınavlarına girerm hiç olmadı... Ama asıl amacım genel kültr konularını bitirip, eylülden sonra ki boş 2 ayımdada da kalan matematği tamamlayıp kışın okul derslerimle alan kpss derslerine ağırlık vermeyi düşünüyorum. aralarda da genel kült. genel yt. konularından soru çözereim öyle öyle .....
"60 soruluk genel kültür sınavından 60 sorudan 55 net yaparsam, 60 soruluk genel yetenekten de 25 net Türkçe , 3 net de mat yaparsam toplam 83 net ile 86-87 gibi bi puan oluyor" o kadar puan ediyor mu yaa:)))
kendini sınayıp gaza gelme açısından çok mantıklı çalışmana göre iyi bir puan yaparsan heveslenirsin:) yaparsın sen yaparsın![]()
Cnm önlisansda 1 soru, lisansa göre yüksek bi puanla çarpılıyor o yüzden önlisansda 83 net 87 civarı bi puan getirrken lisansda 83 net 80 civarı bi puan getirio... eevet gaza gelme açısından mantklı ama işte konularım ancak yetşcek doğrudüzgün deneme yapamamş olcam
Eki Görüntüle 479302
iyiymiş yinede gaza geldim:)