....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

Cnm valla sizinde eylülde sınavınz olsa sizde birinci olurdunz eylüle yetşmeye çalışıyorum artık napimmm matematkten ödün veriyorum biraz ... maip özledik seni amerikaya gittn mi

henüz gitmedim canım ya, uzun süre İzmir'deydim ondan giremedim ama sırf gezip tozmadım, matematiğime de çalıştım

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 15.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]

henüz gitmedim canım ya, uzun süre İzmir'deydim ondan giremedim ama sırf gezip tozmadım, matematiğime de çalıştım

Cnm insallah mat. problemimizi halledicez emosmos net cikartmaya baslamis bile sifirdan duzelicez insallah vanim bu listeye eklenmek isteyen arkadas vardi ama sutun cizemedim ekleyemedim bi ara girince yaparssn o arkadasida ekleyelim

Cnm insallah mat. problemimizi halledicez emosmos net cikartmaya baslamis bile sifirdan duzelicez insallah vanim bu listeye eklenmek isteyen arkadas vardi ama sutun cizemedim ekleyemedim bi ara girince yaparssn o arkadasida ekleyelim

adı neydi canım ya konu bitirdi mi hiç, hemen ekleyelim arkadaşı, ben göremedim

Cnm sen onun sutununu hszirla adini yaz ders bolumune dersleri yaz ben bitrdklerini eklrrim gelince sorarim yazinca eklerm

[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetlerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 15.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]

aaa süpersiiinn:) ben de baktım 2010 sorularına gerçekten çok kolay denk gelmiş

canım ondalık sayılar 17. günü bitirdim ekleyebilir misin

[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetlerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 17.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[/tr]
[/table]

teşekkür ederim canımm

saol canım..rasyonel sayıları 2 günde bitirdim ilk başlarda zorlandım ama sonra kavradım..oran-orantıyı yapamıyorum ama

cnm yaparsın yapar buraya kadar geldn.. yaparsın inş. Bende günde 1 tarih ünitesi bitrmekten kaç gündür mat yüzü açaıyorum şimdi 90 tane sorum var

[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti)
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 17.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: ...
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Goldflaycim coğrafyadan bitirdiğin kitabın adı neydi misal Coğrafya İhtiyaç Yayınları gibi. Her biten dersin kitabını yazalım, dersin karşısına şu kitap bitti gibi... Çok kalabalık ve karışık olmasını önlemek için

evet kızlar aradaki farkı kapattım gecikmiş degilim artık rasyonel denklemlere geldim heyooo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…