- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.141
:))) çok fazla şey var dediğin gibi. Biz henüz tarih almadık, haziranda alacağız inşallah, eylül sonu gibi düşünüyoruz canım. Nişanlım şuanda işyerini kuruyor o nedenle beraber yapılacak işlere yani ev bakmadır, mobilyadır girişmedik. Ben de fırsattan istifade tek başına düşüneceklerime odaklandım:)) mutfak gereçleridir, yatak odası, banyo işleridir falan. Onları da beraber seçmenin manası yok:) diğerleri de eklenince sıkışmamak adına onları hallediyorum. Balayı için de bir kaç şey var kafamızda onu da netleştirmedik:) siz karar verdiniz mi? Evi ayarladınız mı? Kira olsun istiyorum ilk evimizin. Çünkü daha önce hiç bir eve alıcı ve bizzat çekip çevirecek gözüyle bakmadım. Önce kendimi tanımak istiyorum ne bileyim ben nelere ihtiyaç duyarım, nasıl bir ev modeli bana kolaylık sağlar gibi. Bebeğimiz olana kadar benim için temizliğine kolay yetişebileceğim minik bir ev istiyorum. Bana kalsa stüdyo daire bile olur da nişanlım öyle istemiyor çalışma ve kütüphane odası şart diyor:) kira olunca da şimdiden ev manasız baksak ve tutsak kaç ay kira ödeyeceğiz boşu boşuna falan filan. İnsanın hem bu kadar endişe dolu hem de bu kadar heyecanlı olacağı başka bir dönem varsa o da hamileliktir sanıyorum ki, o zamana kadar böyle bir süreç yaşamayacağız inşallah:) sabredelim herşeyin sonu hayır ve huzurla daim olsun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne kadar pozitifsin..bana da iyi geldi:))kpederim ev alacağım dedi..o yüzden de ev alınana kadar eşya bakamıyorum ben de..kendi evimiz olacağı için ölçerek almak gerek ne nereye uygun olur die..kira olsaydı yatak odası,yemek odası ve oturma grubu alacaktım sadece..salon takımı fln kendi evime uygun alırım die düşünüyorum..ama alınırsa her şeyi almak gerek..
balayında italyayı istedim ama tarihler uymadı..Antalya da hiç istemiyordum aslında ama sanırım oralarda bi yerler olacak..haftaya nişanlım gelecek..gelinlik fln bakacağız..aslında kafamda karar verdim ufak tefek..küçük ev aletleri,ütü tefal düşünüyorum..yemek takımımı beğendim..bu kadar:)))karar vermesem de olurmuş:)))desteklerle stressiz atlatacağım inş canım..saol..