• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Anlatayım kuzum gelinlik straplez tamamen 3 boyutlu dantel var üstünde değişik duruyo ama model çok sade duvak yine dantelli el buketinde taşlar var çiçeklerin arasında böle bişey işte-;)

çok güzel canım benımkıde senıkıne yakın benım de çok sade straplez A kesim üstu komple dantel ve aralarında mınık mınık taşlı işlenmiş altına dogru biraz dantel iniyor ara ara sonrası düz altlarında dantel yok eteklerinde yani sade ...beline pembe kuşak taşlı işlemeli kuşak sadece resımlere renk katmak için kullanacam

çok güzel canım benımkıde senıkıne yakın benım de çok sade straplez A kesim üstu komple dantel ve aralarında mınık mınık taşlı işlenmiş altına dogru biraz dantel iniyor ara ara sonrası düz altlarında dantel yok eteklerinde yani sade ...beline pembe kuşak taşlı işlemeli kuşak sadece resımlere renk katmak için kullanacam

Ay seninki de güzel kaça diktirdin canım

kızlar sizi böyle çeyizler bitmiş,gelinlikler hallolmuş görünce strese giriyorum..ne güzel hayırlısı olsun darısı başıma..bu hafta ben de gelinlik bakmaya başlayacağım..hsonu inş nişanlım gelecek..hiçbi fikrim yok..moda olan bişeyler var mı bu yıl?ayakkabıyla çiçeği aynı renk al diyenler oldu mesela..siz ne yaptınız?

kızlar sizi böyle çeyizler bitmiş,gelinlikler hallolmuş görünce strese giriyorum..ne güzel hayırlısı olsun darısı başıma..bu hafta ben de gelinlik bakmaya başlayacağım..hsonu inş nişanlım gelecek..hiçbi fikrim yok..moda olan bişeyler var mı bu yıl?ayakkabıyla çiçeği aynı renk al diyenler oldu mesela..siz ne yaptınız?

Ayakkabım toz pembesi olacak kurdelem ve buketim toz pembesi oluyor.bence cok guzel şık ve resımlerde güzel görunuyor

Mor Ayakkabılarım vardı, ama beyaz çiçekli bir ayakkabı aldım geçen ay dayanamayıp, en son gün karar vericem, bir de converselerim var dantel bağcıklı, çekim günü için. Çiçeğimde beyaz şakayık buketi olacak, aralarında birkaç renkli çiçekle. :16:

Mor Ayakkabılarım vardı, ama beyaz çiçekli bir ayakkabı aldım geçen ay dayanamayıp, en son gün karar vericem, bir de converselerim var dantel bağcıklı, çekim günü için. Çiçeğimde beyaz şakayık buketi olacak, aralarında birkaç renkli çiçekle. :16:

canım güle güle giy..çok hoş fikirler..değerlendireceğim:))

2,500 tl 2000 zorla indirdik canım aslında cok pahalı gelmedi bana sence iyi mi

bence çok iyi canım
bişey soracam senin duvak nasıl senin benim daha hazır degil ama gelinlikcim küpür dantel yapalım diyor cunku gelinliğin üstü dantel oldugu için bende öyle düşünüyorum
ben çift duvak yaptırıcam nikahtan sonra uzunu çıkarıcam kısanın kenarlarında dantel olucak sadece :16:
Kızlar gelinliğim 15 gün sonra bitiyooo😄

hayırlı olsun canım benim:nazar:

Ayakkabi gorunmuyo bile gelinligin altinda. Benim cicegim pembe beyaz ayakkabim beyaz simli gibi gerci benim ayakkabim vardi 2 kere anca giydim bu yuzden ayakkabi almadik. Ayakkabi gorunmuyo diyorum ama benim ayakkabim olmasaydi pembe alirdim cunku normalde pembe ayakkabi daha cok kullanilabilir. Beyaz olunca pek giyilmiyo sanki

Kizlar zaman yaklastikca heycanlaniyorum. Gerci biz daha nikah gunu almadik :( bu cuma gunu alicaz kismet olursa. İnsallah 27 eylulde dusundugumuz saate alabiliriz

Back