• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

umuttgce canımmm hediyeliklerin çok hoş bana da fikir oldu. dağıtılabilecek güzel bir hediye çok da şık, ehrkes evinde saklayabilir.. :34::34:

evet canım buldum yazısını :) nasıl yaptııgınıda ögrenmiş oldum :)
:) tamam canim
umuttgce canımmm hediyeliklerin çok hoş bana da fikir oldu. dağıtılabilecek güzel bir hediye çok da şık, ehrkes evinde saklayabilir.. :34::34:

Sagol canim evet herkesin saklayabilcegi sey olmasina dikkat ettim baktim hosumada gtti gunde on tane yapiyorum yavas yavas

malzemelerini nereden aldın canım?istanbul da mısın eminönünde oluyor genelde de. bende oradan bakacağım bişeyler bakalım.

nette araştırıyordum tahta küçük kaşıkları kuruyemiş kasesine bağlamışlar kaşıkların üstüne ...... nin kına gecesi yazmışlar yani
tuğçe nin kına gecesi gibi ....hoş olmuş

Hayirli olsun canim nereye gelin gidiosun :1:
Biz daha mekan ayarlamadik ama istedigimiz mekanlarda eylul 13 e kadar tum haftalar dolmus ya. Insallah ayarlariz bizde.

Ben Avustralya'da yasiyorum Nisanlim Istanbul/Silivri de. Bi kac ay orda kalip geri buraya donecegiz. Nisanlim iyiki erkenden tutmus, ben cok erken tuttunuz demistim dolar hemen diyodu hakliymis

Back