- Konu Sahibi Dentistanbul
-
benim ailem cok yardımcı oldular babam herseye koştu o yüzden zorlanmadık gecen pazar tv ve ç.makinesi aldık gene babam ugrastı fiyat arastırdı uygun ve iyi olanı buldu bizde gidip hemen alıp geldık ben hiç arastırmadım yani zaten hiç anlamam tv den filan :)
Benim babamda koşturur saolsun önce ev alınsın diyo sonra bakalım eşyaya diyo bakalım artık
Kızlar bişey sorucam ilk gece nerde kalıcaksınız
Canım bizim düğün 11-12 gibi biter. Salondan çıkmamız birşeyler yememiz saat 2'yi bulsa eve o civarda geçicez. Birkaç saat dinlenip sabah 6da havaalanında olmamız gerekiyor balayı için sonra antalya. Bizim ilk gecemiz olmayacak sanırm
Canım izinlerini düğüne yakın kullansaydın keşke, o zaman daha çok işe yarayacak. Düğün çiçeği için yardım edersin artık :))Kızlaar bugun coook mutluyumPatronum geçmiş yıllık izinlerimden 2 günü verdi, 5 gün tatilim var
Ve güne güzel gelişmelerle başladım, kına gecemin fotoğraf konseptini netleştirdik düğün günü güzel bir hikayemin olucagına emin oldum ve harika gelin çiçeği gördüm çiçekçimi buldum çoook mutluyum çook
Biz düğün yerimizin hemen arka sokağındaki otelde kalacağız, valizlerimiz orda olmuş olacak, zaten uçağımız çok erken, bekle bizi Antalya
Bızım de olmıycak ılk gecemızAma 2.gecemiz ilk gecemiz olucak sonuçta:26:
Selamlar, benim düğünümde 5 eylül de işlerimin yoğunluğundan hazırlıklara başlayamadım daha(
Canım izinlerini düğüne yakın kullansaydın keşke, o zaman daha çok işe yarayacak. Düğün çiçeği için yardım edersin artık :))
Canım balayında antalyadayız biz de, birbirimizden habersiz karşılaşabiliriz belki de
kızlaar bugun coook mutluyumPatronum geçmiş yıllık izinlerimden 2 günü verdi, 5 gün tatilim var
Ve güne güzel gelişmelerle başladım, kına gecemin fotoğraf konseptini netleştirdik düğün günü güzel bir hikayemin olucagına emin oldum ve harika gelin çiçeği gördüm çiçekçimi buldum çoook mutluyum çook
Biz düğün yerimizin hemen arka sokağındaki otelde kalacağız, valizlerimiz orda olmuş olacak, zaten uçağımız çok erken, bekle bizi antalya
Bızım de olmıycak ılk gecemızAma 2.gecemiz ilk gecemiz olucak sonuçta:26:
cok sevındım halletmene ve gelin çicegını cok merak ettim
Selamlar, benim düğünümde 5 eylül de işlerimin yoğunluğundan hazırlıklara başlayamadım daha(
Canım benim düğünden 15 gün kala görev şubem değişiyor, yeni şubeye düğünden 15 gün sonra başlıycam bu yüzden şimdi böyle küçük izinleri haftasonuyla birleştirmek falan iyi oluyo banaHangi otel canım sizin süper ya
Sueno hotel canım, Antalya/side
genelde düğün gecesi otelde kalıcaksınız sanıyorum ki değil mi?:26:
biz evde kalmayı düşünüyoruz nişanlımla kendi evimizde olmak istiyoruz
Side harika bir yer ya ben bu yıl belekteyim ama side ye gitmiştim ailemle harıka denizi var
Canım çiçekçi Bakırkoy de, kuzenıme aldırtıcam o gün, buketi seçtim, canlı, mor şakayık demeti, görsel bulursam atarım sana, orada vitrinde bugünlük duruyormuş 1 saat sonra nikah için geline gidiyomuş fotoğrafını cektı çiçekçi darısı bizlere inşallah
hadi ya bunu öğrendiğime sevindim valla hiç antalyaya gitmedim çünkü :/ Belekle side arasında kalmıştık zaten. çok heyecanlandım şimdi baksizin hangi otel canım
genelde düğün gecesi otelde kalıcaksınız sanıyorum ki değil mi?:26:
biz evde kalmayı düşünüyoruz nişanlımla kendi evimizde olmak istiyoruz
Canım Voyage ile anlaştık biz, ama kayınpeder hediyesi, yoksa hayatta yetmezdi butcemız, cok güzel side canım bayılacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?