2014 eylül gelinleri de buraya:))

Benim babamda koşturur saolsun önce ev alınsın diyo sonra bakalım eşyaya diyo bakalım artık

Kızlaar bugun coook mutluyum Patronum geçmiş yıllık izinlerimden 2 günü verdi, 5 gün tatilim var

Ve güne güzel gelişmelerle başladım, kına gecemin fotoğraf konseptini netleştirdik düğün günü güzel bir hikayemin olucagına emin oldum ve harika gelin çiçeği gördüm çiçekçimi buldum çoook mutluyum çook

Kızlar bişey sorucam ilk gece nerde kalıcaksınız

Biz düğün yerimizin hemen arka sokağındaki otelde kalacağız, valizlerimiz orda olmuş olacak, zaten uçağımız çok erken, bekle bizi Antalya

Bızım de olmıycak ılk gecemız Ama 2.gecemiz ilk gecemiz olucak sonuçta:26:

Canım izinlerini düğüne yakın kullansaydın keşke, o zaman daha çok işe yarayacak. Düğün çiçeği için yardım edersin artık :))

Canım balayında antalyadayız biz de, birbirimizden habersiz karşılaşabiliriz belki de

Selamlar, benim düğünümde 5 eylül de işlerimin yoğunluğundan hazırlıklara başlayamadım daha (

selam hoşgeldinnn :)
ufak ufak birşeyler vardır muhakkak di mi? En azından akılda neler alınacağı, gelinliğin modeli, mobilyanın şekli vs. bellidir. Sadece gidip almak kalıyor geriye :)) Hayırlı olsun canım

Canım benim düğünden 15 gün kala görev şubem değişiyor, yeni şubeye düğünden 15 gün sonra başlıycam bu yüzden şimdi böyle küçük izinleri haftasonuyla birleştirmek falan iyi oluyo bana Hangi otel canım sizin süper ya

cok sevındım halletmene ve gelin çicegını cok merak ettim

cok sevındım halletmene ve gelin çicegını cok merak ettim

Canım çiçekçi Bakırkoy de, kuzenıme aldırtıcam o gün, buketi seçtim, canlı, mor şakayık demeti, görsel bulursam atarım sana, orada vitrinde bugünlük duruyormuş 1 saat sonra nikah için geline gidiyomuş fotoğrafını cektı çiçekçi darısı bizlere inşallah

Selamlar, benim düğünümde 5 eylül de işlerimin yoğunluğundan hazırlıklara başlayamadım daha (

Hoşgeldin canım halledersin sırayla liste yap mutlaka Rezervasyonlu işleri önceliklendir kalanlar her türlü halledilir balayı dugun mekanı fotoğrafçı nikah basvurusu kuafor gibi konularda ne kadar erken o kadar iyi canım

genelde düğün gecesi otelde kalıcaksınız sanıyorum ki değil mi?:26:
biz evde kalmayı düşünüyoruz nişanlımla kendi evimizde olmak istiyoruz

genelde düğün gecesi otelde kalıcaksınız sanıyorum ki değil mi?:26:
biz evde kalmayı düşünüyoruz nişanlımla kendi evimizde olmak istiyoruz

Canım düğün yerimize çekimden geçilecek orada da çekim yapılacak, sonrasında eve geçemeyeceğiz çunku cok uzak, otelde kalıp sabah 6 da ucaga yetiseceğiz, evimizin kapısını dugunden 8 gün sonra açacağız

insallah canım benım çicek ve pembe kurdele buldum bir arkadastan onlar çok hoşuma gitti başka bulamazsam onları kullacam

hadi ya bunu öğrendiğime sevindim valla hiç antalyaya gitmedim çünkü :/ Belekle side arasında kalmıştık zaten. çok heyecanlandım şimdi bak sizin hangi otel canım

Canım Voyage ile anlaştık biz, ama kayınpeder hediyesi, yoksa hayatta yetmezdi butcemız, cok güzel side canım bayılacaksınız

kızlar bişey soracam size şimdi evimin büyük eşyaları geldi hatta benim çeyizimim birazida gitti.Ben şimdik halı ve perdeye taktım acaba çok mu acele ediyorum hepsini sıkıştırdım bi araya düğünden önce borçlar bitsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…