- Konu Sahibi Dentistanbul
Bizde balayı yeri bulursak gidecez ama hiç fikrimiz yok sizin var mı ?
evet ayarladık canım biz. antalya ya gidiyoruz limak'a. çok araştırdık, erken rezervasyon döneminde aldık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde balayı yeri bulursak gidecez ama hiç fikrimiz yok sizin var mı ?
canım üzüldüğün şeye bak, takmazsın o bileziğini yatırım için kenarda durur.![]()
evet ayarladık canım biz. antalya ya gidiyoruz limak'a. çok araştırdık, erken rezervasyon döneminde aldık.
Sen de mi limak' a gidiyorsun :) biz de gecen haftasonu ayarladik
Şuanda görümcem limak ta tatilde :) darısı bizlere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar davetiyesini nikah sekerini filan internetten alan var mi uygun fiyata. Varsa siteyi bana ozelden yazar misiniz noktalari koymadan
biz de öyle istiyoruz canım o yüzden evimizde kalıcaz, ertesi sabah balayına gideceğiz zaten.
canım düğün günü biz de hatıra kalması için anı defteri gibi birşeyler yapmayı düşündük. ama anı defterinden vazgeçtim. onun yerine arkadaşımın fikri güzel geldi. yapışkanlı kağıtları girişe koyarak, gelen misafirler bizim için birşey yazmak isterse yazıp yapıştırmasını sağlamak ya da ben bi sitede gördüm az önce. msf den beyaz boyalı sonsuzluk sembolü yapmışlar. üzerine yazılar yazılabilecek büyüklükte. masada desteksiz durabiliyor. bu seçeneği de düşünüyorum. Muhabbet böyle kısaca :))
Kızlarrrr hayırlı kandiller Allah bütün dualarımızı kabul etsin
hayirli kandiller..Selamlar, Hayırlı Kandiller..
Antalya da bal gibi tatil gecirmeye aday gelin sayilari artiyoor :)Şuanda görümcem limak ta tatilde :) darısı bizlere :)
Biliyorum canim ben o formati bizim organizasyon icin de onerdiler ama kuzenimde komsumdada uygulandi yakin zamanda farklilik olsun istedim ben o fikir de cok hos hakikaten:)ağaç niye düşünmediniz beyaz dalları olan ve herkes karta yazıcak zarfın üst kısmını yuvarlak delik açarsınız ordanda kurdeleyle bağlarlar nasıl olur örnek isterseniz resm atabilirim
amin canım benim herkeze hayırlı kandinler olsun
Kızlarrrr hayırlı kandiller Allah bütün dualarımızı kabul etsin
Hosgeldin canim nereye gelin gidiyorsun bakalim:)14 eylülde düğünümüz var :) yerimiz hazır. geliniliğim, balayı yerimiz hazır. ev hazırlıklarına başlamak lazım yavaş yavaş :) ama çok heyecanlıyım. vakit sanki geçmiyor :)
güzel şeyler varmış sitede siz kına elbisesini düşündünüz mu
14 eylülde düğünümüz var :) yerimiz hazır. geliniliğim, balayı yerimiz hazır. ev hazırlıklarına başlamak lazım yavaş yavaş :) ama çok heyecanlıyım. vakit sanki geçmiyor :)
Kına elbisesi için eğer kaftan düşünüyorsanız instagramda lâl organizasyon diye birşey keşfettim, siteleri de var. Kaftanlar çok hoş duruyor renklerin kullanışı vs ben o harem havasını beğendim. Ha tabi fiyat vs sorarsanız hiçbir bilgim yok ben de daha çeyizimin onda biri bile tamam olmadığı için o işe girişmedim.. Sadece fikir ediniyorum.