• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

canım üzüldüğün şeye bak, takmazsın o bileziğini yatırım için kenarda durur.:51:

ama hepsini öyle almış olduk ve illa taktırırlar biliyorum :( buralarda adet yeni gelinler bileziksiz çıkınca sattığını düşünürlermiş hemen çok gösteriş düşkünü bi yer bayılırlar öyle şeylerin dedikodusuna.. yanlış anlaşılmasın diye taktırırlar.. :5:

Kizlar davetiyesini nikah sekerini filan internetten alan var mi uygun fiyata. Varsa siteyi bana ozelden yazar misiniz noktalari koymadan

canım düğün günü biz de hatıra kalması için anı defteri gibi birşeyler yapmayı düşündük. ama anı defterinden vazgeçtim. onun yerine arkadaşımın fikri güzel geldi. yapışkanlı kağıtları girişe koyarak, gelen misafirler bizim için birşey yazmak isterse yazıp yapıştırmasını sağlamak ya da ben bi sitede gördüm az önce. msf den beyaz boyalı sonsuzluk sembolü yapmışlar. üzerine yazılar yazılabilecek büyüklükte. masada desteksiz durabiliyor. bu seçeneği de düşünüyorum. Muhabbet böyle kısaca :))

ağaç niye düşünmediniz beyaz dalları olan ve herkes karta yazıcak zarfın üst kısmını yuvarlak delik açarsınız ordanda kurdeleyle bağlarlar nasıl olur örnek isterseniz resm atabilirim

$559315_4059422971392_1782105947_n.jpg $20131229_114612_LLS4.jpg

Kızlar benim dediğimde buydu daha hoş geliyor bana ama yinede siz bilirsiniz fikir olsun diye dedim :10:

14 eylülde düğünümüz var :) yerimiz hazır. geliniliğim, balayı yerimiz hazır. ev hazırlıklarına başlamak lazım yavaş yavaş :) ama çok heyecanlıyım. vakit sanki geçmiyor :)

Selamlar, Hayırlı Kandiller..
hayirli kandiller..

Sen de mi limak' a gidiyorsun :) biz de gecen haftasonu ayarladik

Şuanda görümcem limak ta tatilde :) darısı bizlere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Antalya da bal gibi tatil gecirmeye aday gelin sayilari artiyoor :)
ağaç niye düşünmediniz beyaz dalları olan ve herkes karta yazıcak zarfın üst kısmını yuvarlak delik açarsınız ordanda kurdeleyle bağlarlar nasıl olur örnek isterseniz resm atabilirim
Biliyorum canim ben o formati bizim organizasyon icin de onerdiler ama kuzenimde komsumdada uygulandi yakin zamanda farklilik olsun istedim ben o fikir de cok hos hakikaten:)
amin canım benim herkeze hayırlı kandinler olsun

Kızlarrrr hayırlı kandiller Allah bütün dualarımızı kabul etsin

Iyi kandiller kizlar :16:
14 eylülde düğünümüz var :) yerimiz hazır. geliniliğim, balayı yerimiz hazır. ev hazırlıklarına başlamak lazım yavaş yavaş :) ama çok heyecanlıyım. vakit sanki geçmiyor :)
Hosgeldin canim nereye gelin gidiyorsun bakalim:)

güzel şeyler varmış sitede siz kına elbisesini düşündünüz mu

Kına elbisesi için eğer kaftan düşünüyorsanız instagramda lâl organizasyon diye birşey keşfettim, siteleri de var. Kaftanlar çok hoş duruyor renklerin kullanışı vs ben o harem havasını beğendim. Ha tabi fiyat vs sorarsanız hiçbir bilgim yok ben de daha çeyizimin onda biri bile tamam olmadığı için o işe girişmedim.. Sadece fikir ediniyorum.

Aynı gün düğünümüz

Kına elbisesi için eğer kaftan düşünüyorsanız instagramda lâl organizasyon diye birşey keşfettim, siteleri de var. Kaftanlar çok hoş duruyor renklerin kullanışı vs ben o harem havasını beğendim. Ha tabi fiyat vs sorarsanız hiçbir bilgim yok ben de daha çeyizimin onda biri bile tamam olmadığı için o işe girişmedim.. Sadece fikir ediniyorum.

Gelinlıkcim kaftan verecek ama acaba ondan önce bir elbise filan giysem mi
Ah o çeyiz bitmiyor zaten

Hayırlı kandiller kızlar. Yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı ugurlu olsun inşallah herkese.

3-4 gündür giremedim. Dün sadece girip yazılanları okudum yazmamadım ama yorgunluktan. Biz daha başlayınca karar veremedik. Hala ne yapsak diye düşünüyoruz. Kına yeri belli oldu herhalde yapılacak kına. Maksat eğlenmek. Bugün tesadüf ikimizde evde olduğumuz için çoüıktık banyo ve mutfak için seramiklerini aldık. İnşallah yavaş yavaş evi tadilata başlıyoruz :)))

Bende nişanlında ilk gece evde değil otelde kalmak istiyoruz. O yorgunlukla ertesi gün ne kahvaltı hazırlanır ne birşey yapılır. Ya da o gece aynen balayına.:32:

Back