• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Evet benim 13 ünde canım

zaman cabucak gecıyor hiç anlamıyorum ben hep bir koşturmaca dün akşam nişamlım dıyorki bu pazar nereye gidip hangi işi halledecez :) adam artık öyle alısmıskı her pazar erkenden kalkıp ev esyalarını için koşturuyoruz :) bi tek pazar izinliyiz ikimizde çunkü

Kizlar oturma oda yatak oda aldm bakalim begencekmsn
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842391.341496.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842405.307993.jpg
Berjerlerm boyle pembe degil cicekli yastiklarla ayni kumas
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842437.561061.jpg
Yatak odam kucuk o yuZden kose
Dolap almak zorundaydim:((
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842470.830724.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842483.357219.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398842512.210738.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaman cabucak gecıyor hiç anlamıyorum ben hep bir koşturmaca dün akşam nişamlım dıyorki bu pazar nereye gidip hangi işi halledecez :) adam artık öyle alısmıskı her pazar erkenden kalkıp ev esyalarını için koşturuyoruz :) bi tek pazar izinliyiz ikimizde çunkü

Benim nişanlımın pazarıda yok pek şimdi sıkıntı değilde mobilya alınacak zaman nolacak bilmiyorum

Benim nişanlımın pazarıda yok pek şimdi sıkıntı değilde mobilya alınacak zaman nolacak bilmiyorum
küçük bir fikir biz önce netten arastırdık esyalara fikir edindik sonra babama gösterdım netten o fikir sahıbı olduk begendıgımız esyalarda ve bizi öyle bir magazaya göturdu ki oradan alıp cıktık esyaları :) 1 günde ayrıca aldıgımız magaza benin işyerimle aynı sokaktaymıs babam olmasa asla fark etmezdım haftalarca gezerdım esya diye :9: canım babam benım

küçük bir fikir biz önce netten arastırdık esyalara fikir edindik sonra babama gösterdım netten o fikir sahıbı olduk begendıgımız esyalarda ve bizi öyle bir magazaya göturdu ki oradan alıp cıktık esyaları :) 1 günde ayrıca aldıgımız magaza benin işyerimle aynı sokaktaymıs babam olmasa asla fark etmezdım haftalarca gezerdım esya diye :9: canım babam benım

Bak Buda güzel bi fikir😄

Bak Buda güzel bi fikir😄

benim ailem cok yardımcı oldular babam herseye koştu o yüzden zorlanmadık gecen pazar tv ve ç.makinesi aldık gene babam ugrastı fiyat arastırdı uygun ve iyi olanı buldu bizde gidip hemen alıp geldık ben hiç arastırmadım yani zaten hiç anlamam tv den filan :)

Back