• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Dugun salonunda olucak canim bizimkisi zaten tuttugumuz salon ayni zamandada nikah islemleriyle ilgileniyo yani son bir ay kala bile alablirm istesem oyuzden rahatim :)) ama bu hafta alicaz artik

Heh super o zaman :) benim nikahim ayri dugun ayri yerde olucakta herkesi kendim gibi saniyorum :)
O zaman sıkıntı yok

Kızlar o kadar zoormu yaa gün almak.Haziranda başvuru yapacağız.20 eylül için yer kalmazmı acaba ? Ümraniye Nikah Sarayında:26:

ay kızlar ya canım çok sıkıldı hemen size dert yanmaya geldim.. ya benim bileziğim bana azcık büyük geliyordu ve elimi çok kesiyordu düğünde takılcakları alırlarlarken bende acıtıyor diye benimkinide değiştirin dedim kuyumcu düz yapalım dedi acıtmaz o zaman dedi hani şimdiki bilezikler hafif bombeliya işte onun düzünü yaptırttık böle baklava desenli bişi.. bugün aldım bileziğimi ve sonuç:

daha çok acıtıyor ve çirkin olmuş :43:

Canım 300 TL sırf fotoğraf biraz abes geldi kalitesinden iyice emin ol pişman olma :)
Panaromik albüm setinin kalitesine göre fiyat veriyorlar, 350 TL den başlıyordu mert albümde fiyat ben oradan yaptırdım fotoğrafçım halletti herşeyi 1000 TL verdim ve şimdi pişman değilim çerçevesi albümleri birde fotoğrafçımın özel süprizleri çok orjinaldi :)

Canım hangi fotoğrafçı o? ben neden 2 binden aşağı bulamıyorum:2: Buradan bir arkadaş önermişti bir yeri sağolsun ama doluymuş maalesef.

Kızlar bu beyaz eşya işi nasıl oluyor? Kim neyi alıyor? Ben mutfak kız tarafına ait diye buz dolabıdır, fırındır, bulaşık makinasıdır kız tarafı diye biliyordum, tabi herkes kendi arasında kararlaştırır ama genel prosedür nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde hala nikah günü almadık düğün yapacazya o yüzden rahatsız acaba alsak mı sonra geç mi kalırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Becerin varsa kendin yapabilirsin kuzum bide herkes gelmeden masalara koydur kimse sonradan banada banada demesin

ben pek beceremem canım ya, becerememek değil aslında ona vakit ayırmak gerekli. Bende de o yok maalesef :/ Masalara koyma fikri güzelmiş canım olabilir gerçekten. Teşkkür ederim:34:

Canım 300 TL sırf fotoğraf biraz abes geldi kalitesinden iyice emin ol pişman olma :)
Panaromik albüm setinin kalitesine göre fiyat veriyorlar, 350 TL den başlıyordu mert albümde fiyat ben oradan yaptırdım fotoğrafçım halletti herşeyi 1000 TL verdim ve şimdi pişman değilim çerçevesi albümleri birde fotoğrafçımın özel süprizleri çok orjinaldi :)

Canım benim hatam :) yanlış hatırlıyormuşum. Albümsüz 600 TL, klasik düğün albümüyle 750 Tl oluyormuş. Fiyatlar böyle devam ediyor albümüne göre.

ay kızlar ya canım çok sıkıldı hemen size dert yanmaya geldim.. ya benim bileziğim bana azcık büyük geliyordu ve elimi çok kesiyordu düğünde takılcakları alırlarlarken bende acıtıyor diye benimkinide değiştirin dedim kuyumcu düz yapalım dedi acıtmaz o zaman dedi hani şimdiki bilezikler hafif bombeliya işte onun düzünü yaptırttık böle baklava desenli bişi.. bugün aldım bileziğimi ve sonuç:

daha çok acıtıyor ve çirkin olmuş :43:

canım üzüldüğün şeye bak, takmazsın o bileziğini yatırım için kenarda durur.:51:

Kızlar bişey sorucam ilk gece nerde kalıcaksınız

Canım bizim düğün 11-12 gibi biter. Salondan çıkmamız birşeyler yememiz saat 2'yi bulsa eve o civarda geçicez. Birkaç saat dinlenip sabah 6da havaalanında olmamız gerekiyor balayı için sonra antalya. Bizim ilk gecemiz olmayacak sanırm :D

Ay çok yorucu ya Allah kolaylık versin😄
sağol canım. Sonrasında tatil bizi bekliyor :) yoksa bu yorgunluk atlatılmaz :)

düğünden sonra yemeye gidilecek sanırım gece gelmemiş 1-2 olur :) eger balayına gidersek sabah erkenden kalkmamız gereklı olacak yani pek ilk gece yaşanacak gibi degil :)) sizin ?

İlk gece değil ikinci gece önemli o zaman bizde :52: :52:

sağol canım. Sonrasında tatil bizi bekliyor :) yoksa bu yorgunluk atlatılmaz :)

İlk gece değil ikinci gece önemli o zaman bizde :52: :52:

ben o zmanda dıyorum ki gene yorgunluk olacak tatil için antalya istıyoruz ucaga bin in otobuse bin hotele git yerleş biraz gec dolaş geceye yorgunluk :)))

Back